Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за професионалните маски на Loréal за суха и изтощена коса?
Как да боядисвам косата си по време на менструация и дали боята ще се задържи?
Какви са отзивите за боя Velatone и изсушава ли косата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за професионалните маски на Loréal за суха и изтощена коса?
Форумът включва различни мнения за професионалните маски на L'Oréal за суха и изтощена коса. Някои потребители са доволни от тях, като отбелязват, че косата им става мека и лесна за разресване. Други обаче изразяват недоволство, като споделят, че непрофесионалните маски на L'Oréal не си струват парите, тъй като не виждат никакъв ефект. Има и препоръки за други продукти, като маската с плацента и маската с чесънна LORYS, които се описват като ефективни и достъпни.
-
Как да боядисвам косата си по време на менструация и дали боята ще се задържи?
Мненията в онлайн форумите са различни относно този въпрос. Някои потребители съобщават, че са се боядисвали по време на менструация и боята им е хванала без проблеми. Други обаче изразяват опасения и предупреждават за потенциални проблеми. Важно е да се отбележи, че резултатът може да варира в зависимост от качеството на боята и индивидуалните характеристики на косата на всяка жена.
-
Какви са отзивите за боя Velatone и изсушава ли косата?
-
Какви са отзивите за боята за коса Iré?
-
Какви са отзивите за ампулките на Kerastase за силно изтощена коса?
И приятен уикенд! 

И без съвети рискувах. Моята коса е естествено руса, но по-скоро пепелява, абе направо сива. Отидох на фризьор и я боядисах златисто руса, не много светла, но самият цвят е топъл, а не студен като естествения. Има супер голяма разлика между веждите ми и косата, въпреки че са светли. Боята ми беше Luocolor номер 8.03 на L'oreal професионална се води. Била с окислителен процес, но нямало амоняк вътре, ами някаква друга съставка и уж била по-щадяща. Много съм щастлива, установих че ми отиват и златисти топли цветове. Та въпросът ми е мога ли да си я купувам тази боя отнякъде, за да се боядисвам вкъщи. Погледнах в Златна рибка, но моят номер го няма. А не знам, дали ще издържа финансово на боядисване в салона. За боядисване, подстригване и някаква ампула ми взе 96 лв. А моята коса си расте бързичко. И другият въпрос ми е, как да определя аналогичен цвят боя от друга марка. Има ли нещо в номерата, което да ми подскаже, че много го харесвам този цвят и не ми се рискува да го разваля. Мерси предварително
Посъветва ме да сменя цвета в зависимост от това каква е структурата на косъма ми.Имайки предвид това пича каза,че ако продължавам да се изрусявам косата ми ще започне да се чупе буквално и да пада на кичури.Тъй като е изрусявана структурата на косъма в момента бил като на сламка за пиене.Във вътрешната си част кух.Препоръча ми боя На Лореал(нова някаква,после ща намеря каталога и ще дам линк ако някой има интерес за коя боя иде реч)Та с нея боя ефекта бил-запълване на вътрешноста на косъма като с цимент.По този начин блясъка на косъма се възвръща и косата изглежда жива.За момента била абсолютно мъртва и суха.Препоръча ми продуктите на Лореал-червената серия.Не бях я виждала и чувала за нея до сега.Взех си продукта който ще ми даде живот на косицата от нея серия.Отделно пича ми направи толкова подаръци
Нещо ми се струва, че този нещо те е хванал за канарче 
,знаеш ли косата ми в какво състояние е.Защо мислиш че изкупих всичко по магазините което подхранва коса
Повече за русо не искам да чуя.Моята коса не е за тази боя.Това е.