Боя за коса - blond 12 (Клуб на блондинките)

• 53 519
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Мерси за отзивчивостта,ralykiss!   bouquet
То май пловдивска фирма я внася... някъде май бях чела...   newsm78

# 646
Момичета,аз си харесах 10sc/901 и  10sp/902.
В момента след Велата(не помня кой номер беше,писах някъде назад)съм така http://bg.fotoalbum.eu/liuskata8305/a443148
Дали ще стане нещо ако се намацам newsm78

# 647
Мисля,че ще е добре.
Цветът ти е светличък,а и Нисеа май дават русите нюанси с 12% окислител. На мен така ми я пращат вече втори път  Peace

# 648
  • Пловдив
Sassie ,  Hug , много хубав е цвета ти, но аз също съм зачеркнала ХХЛ и тези с С09 и тн - агресивни и жълтеещи. Само с 219 ми е харесвало, защото платиненото пада след измиване и стои красиво. С какъв Престиж матира? Аз съм се запасила с перла и платина, че да не се наложи да матирам след Лондата.

# 649
Момичета,благодаря ви!  Hug

ralykiss,и аз съм така май с боите на Гарние,на мен даже с тази С9 изобщо не ми беше хванало.Наистина 219 само става,но ми е много силна.
А за Престижа...някакъв нов нюанс е...казва се-Ледена зора.

just_femme,не съм се покрила,мила,просто снощи стана късно докато се направя и затова изчаках днес да се снимам на дневна светлина.  Blush
А за боята на Лакме не може да се закупува от сайта им,така ли? Rolling Eyes

Люси,цветът ти е много хубав. Wink

# 650
На места имам по жълтичко,но седи като на кичури и не е дразнещо,ноо мен ме дразни.Май ще взема да я пробвам тази боица,въпреки че мислех да взема Лондата.А и си мисля,че ще се наложи да обезцветя корените,знаете колко е дразнещо да имат разлика с дължините Crossing Arms
 just_femme -колко ти е дълга косата и колко боя отива?Моята е  малко под ушите,но явно е много жадна и от някои бои ми отиват почти две newsm78

# 651
А за боята на Лакме не може да се закупува от сайта им,така ли? Rolling Eyes
За съжаление е така!  Confused

just_femme -колко ти е дълга косата и колко боя отива?Моята е  малко под ушите,но явно е много жадна и от някои бои ми отиват почти две newsm78
Косата ми е до раменете,ама е много гъста и с дебел косъм. Точно 2 бои ми отиват,за да е хубаво напоена косата. От Фармаколор 1боя=120мл.

# 652
Саси, цветът много хубав се е получил, но наистина се е получило неравномерно.

Деската, фризьорката се казва Диди. Във Варна е.

Шампоанът продават за 30лв., колкото и онлайн, но е 400мл и каза, че е много икономичен, стигал й за 8-9месеца. Аз ще го поръвам онлайн за 16,50$.

# 653
Аз ще го поръвам онлайн за 16,50$.
Би ли споделила от къде? След хубавата реклама,която му пусна,бих искала и аз да си го взема. Това,за рекламата,с най-добри чувства,разбира се!  Peace

# 654
# 655
# 656
Аз се замислям че ми трябва някоя силно изсветлявяща боя,защото иначе без блондор ми седи някакво тъмно русо.Имате ли някакви предложения за такава боя?

# 657
Аз се замислям че ми трябва някоя силно изсветлявяща боя,защото иначе без блондор ми седи някакво тъмно русо.Имате ли някакви предложения за такава боя?
алфапарф пробвала ли си

# 658
Момичета днес излязох и си купих Лонда 19 и Еко 10.11 и двата цвята се водят платинено русо и сега се чудя с коя да се боядисам    newsm78 ако може посъветвайте ме

# 659
  • София

Мила, по-добре тъмно русо отколкото рижаво  Naughty Аз след толкова борба и ядосване също минах на вариант по-тъмно русо и съм доволна.

Момичета днес излязох и си купих Лонда 19 и Еко 10.11 и двата цвята се водят платинено русо и сега се чудя с коя да се боядисам    newsm78 ако може посъветвайте ме

Защо не смесиш по малко количество боя и от двете и не намацаш два отделни скрити кичура за да видиш резултата? Аз поне така бих направила.

Общи условия

Активация на акаунт