евтините неща от които сме доволни

• 100 256
  • 719
  •   1
Отговори
# 630
Момичета някоя от вас ползвала ли е гланцовете за устни на Eveline и ако да, да каже дали са хубави?

# 631
  • София
Аз съм ползвала тези за обем - Волюм екстрийм. Интересни са, но не са кой знае какво. На мен най-вече ми харесва парещото и боцкащо усещане върху устните отколкото да виждам особен визуален ефект от него. Иначе придават лек нежен цвят на устните, сравнително трайни са, но не много блестящи.

# 632
  • Габрово
Купих си молива на Импала и в петък се гримирах с него. Наистина не мръдна от сутринта до вечерта и стои почти като очна линия, много съм доволна. Благодаря   bouquet . Ако може да ми обясните за антицелулитните продукти на Евелин, че се обърках не знам кой какъв е, има серум, има затоплящ и охлаждащи и май пилинг Blush

# 633
Аз съм ползвала тези за обем - Волюм екстрийм. Интересни са, но не са кой знае какво. На мен най-вече ми харесва парещото и боцкащо усещане върху устните отколкото да виждам особен визуален ефект от него. Иначе придават лек нежен цвят на устните, сравнително трайни са, но не много блестящи.
Мерси Addri  bouquetаз не ги гаресвам тези гланцове,които остават боцкащо и парещо усещане.Сега са пуснали някакви нови гланцове, днес ги гледах в дълга тубичка са имаше много цветове,но ме интерисува с каква трайност са ако някои ги е ползвал да пише.

# 634
  • София
Новите не съм ги засичала иначе щях със сигурност да съм си взела вече  Laughing Аз имам някакво болестно състояние по отношение на гланцовете. Купувам и трупам от всякакви марки и всякакви цветове, дори и такива, които изобщо няма с какво да ги нося, но си ги събирам  ooooh! Същата колекция си правя и от шампоани, ползвам ги по веднъж и после ги подарявам на сестра ми  Crazy   С другите неща не съм така  newsm78

# 635
Молива на Импала само един вид ли е , в смисъл със силиконов накрайник или има и без? Има ли богата гама от цветове?

# 636
Молива на Импала само един вид ли е , в смисъл със силиконов накрайник или има и без? Има ли богата гама от цветове?

Има най-различни видове моливи на Импала, с богата цветова гама. Обаче конкретно този със силиконовия накрайник е само черен.

# 637
  • София
Импала имат много моливи и всички са им хубави. Имам няколко техни за устни, до скоро ползвах и за вежди. Този със силиконовият накрайник обаче е определено по-хубав от другите им за очи, които имам. Много наситен и плътен цвят, много леко се нанася и е много траен. Аз само черен съм виждала от тази серия, но сигурно има и други.

# 638
Там, от където аз си взех молива имаше само черен. Ако сте използвали Bourjois Kohl молива за очи- този е подобен.

# 639
  • София
Бях голяма фенка на Евелин, но вече много се разочаровах - направих алерг. реакция от един крем, гланцовете не се размазват както трябва, от антицелулитните ефект не видях.
Измивния гел не се пени.

# 640
Бях голяма фенка на Евелин, но вече много се разочаровах - направих алерг. реакция от един крем, гланцовете не се размазват както трябва, от антицелулитните ефект не видях.
Измивния гел не се пени.
от кой крем за лицзе се разочарова?че аз пък тъкмо мислех към тях да се ориентирам. newsm78

# 641
Купих си молива на Импала и в петък се гримирах с него. Наистина не мръдна от сутринта до вечерта и стои почти като очна линия, много съм доволна. Благодаря   bouquet . Ако може да ми обясните за антицелулитните продукти на Евелин, че се обърках не знам кой какъв е, има серум, има затоплящ и охлаждащи и май пилинг Blush
Това е този с гумичката,нали?

# 642
Аз по принцип имам проблем с моливите. Слагам почти вътре в миглите, за да изглеждат по-гъстички и много леко точно над миглата , само в края по-дебела линия, която леко размазвам. Но от всички моливи,които съм ползвала,след 1-2 часа съм размазана, даже ми се събират точици в края на окото,което е много грозно.... за това питам размазва ли се молива на Импала? Аз в момента ползвам Макс Фактор и е ужасен. Не си струва изобщо парите!

# 643
  • Габрово
Да този със силиконовия накрайник.

# 644
  • София
Аз имам база за сравнение на Импалата с други моливи на Импала, с молив на Голдън Роуз, на Габрини, на Ейвън, на Манхатън два различни, на МаксФактор, на Лореал, на Гош, на Шанел и някакъв уж много специален на не помня каква марка, но се бях оръсила към 30лв за него... този на Импала със силиконовия накрайник е значително по-добър за мен от всички изброени.

Общи условия

Активация на акаунт