евтините неща от които сме доволни

• 100 303
  • 719
  •   1
Отговори
# 615
някои неща и от мен
- талодерма, вазелин с роза
- крем за ръце на биофреш с роза
- крем за ръце на лавена `работливи ръце с глицерин`
- тоал. мляко на ариес козметик с невен
- тоал. мляко на кря кря подхранващо с червена капачка
- шампоан Алверде с кофеин
- сапун бочко
- гел за венци биодент http://www.bioneteu.com/img/BioDent_Propolis_Gel.gif
- и не знам дали тук трябва да го вмъкна, но харесвам и мн. превръзките натурела  Peace

# 616
Благодаря ви момичета, като свърша този на AVON веднага ще го пробвам.
Прочетох описанието, обаче не виждам да има слънцезащитен фактор.

няма май,но мисля да го пробвам и аз

Значи трябва да се слага и допълнителен крем с фактор, поне при мен.

# 617
  • Неизживени спомени
Много съм доволна от спиралите на Classics!По нищо не отстъпват на скъпите.

# 618
Момичета, аз ли се побърквам или някъде видях спирала Umbrella   Thinking да се хвали?

# 619
  • София
Момичета, аз ли се побърквам или някъде видях спирала Umbrella   Thinking да се хвали?
Не се сещам за какво иде реч

# 620
Много съм доволна от спирала за очи - РИМЕЛ, 6.50 лв\ горе-долу\ Extra super lash. След като изпробвах Макс Фактори, Лореали и пр..среден клас...тази ми пасна отвсякъде. ИЗВИВА наистина миглите леко и не ползвам миглоизвивачка, удължава, \мойте са късички и правички\ , не се рони, не ги слепва. Намирам я почти навсякъде в по-големите козметични магазини.
Преди беше с извита четка, сега е с права.

# 621
Здравейте и от мен!

Козметичните продукти от които аз съм доволна:
- спрей за обем на "Балеа" с розова капачка (ДМ)
- крем "Арома органик" с тиква
- крем за ръце "Зима" на "Лавена"
- душ гел на "Арома" грийн лайн с памук
- хидратиращ гел за измиване на лице "Билка" с пъпеш и краставица

това са засега, но от тази темичка ме зарибихте за много други неща, които смятам да си купя  Wink

Възможно ли ви е, когато сте доволни от даден продукт да се обосновавате накратко защо сте доволни, т.е. какъв ефект е предизвикал продукта върху кожата или косата ви, защото аз примерно си търся шампоан, който да не омекотява косата и примерно гледам мнения, че еди-кой си шампоан влияел на някого страхотно, но ако действа като омекотяващ балсам, едва ли ще е страхотно за мен или за някой друг. Взимам под внимание, че един и същ продукт може да влияе на една коса добре, на друга не дотам, но все пак е добре да се опише накратичко защо сте доволни  Simple Smile
А сега по-конкретно: доволни ли сте от шампоан "Арома" с коприва  и защо?
Имам предвид ето този: http://www.aroma-bg.com/products/index.php?cat=1&cat_id=10&a … d_id=32&lg=bg
Някой ползвал ли е продукти с марка "Мишел" - гледам има доста в "Кауфланд"?

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 17:27 от djel

# 622
  • София
Кожата на лицето ми е мазна в определени области и суха в други, отделно през зимата се дехидратира от затворените помещения, а лятото без фактор ми излизат веднага пигментни петна. Е няма БГ продукт който да съм опитала и да съм останала доволна, за лицето.....
Моята е абсолютно същата, ама едно към едно! Супер сухо околоочие и бузи, т-зоната не чак толкова суха, да не кажа направо омазняваща се между веждите Confused Какво ползваш? Аз вече не знам какви кремове да си взимам ooooh! За луничките, които ме нападат още с февруарското слънце, да не говорим Laughing

# 623
  • до една звездичка
> Крем за лице Нивеа (бялата кутийка)
> Крем за крака Здраве
> Маска за коса "Билка"

# 624
- душ гел на "Арома" грийн лайн с памук

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 625
  • София
Моята кожа също е смесена до крайност. Много сухи бузи и околоочие, нормална на брадичката и мазна на носа и челото. Никакви кремове за смесена или нормална кожа не ми влияят добре и затова си реших проблема като започнах да ползвам два различни крема за различните зони на лицето - един за бузите и един за Т зоната. Същото правя и с маските - мацам една овлажняваща и подхранваща на бузите и на носа, брадата и челото с друга почистваща или матираща. Марки няма да казвам защото по отношение на бяла козметика за лице нямам опит с евтините марки и купувам по-скъпи за сега.

И за да не съм офтопик да похваля две неща, които си взех съвсем скоро на Перфект - Едното е топ лак Спийд Драй - придава прекрасен блясък на ноктите и лакът става доста траен. На моите нокти по принцип лаковете се задържат по 5-6 дни, но френският маникюр се обелва веднага. Сега седи доста по-дълго въпреки миене на чинии и обгрижване на бебока.
Също си взех и изсушител за лак пак на Перфект. И от него съм много доволна. Почти моментално втвърдява бавносъхнещите лакове, а това за мен е важно защото малкият има навика да ревне винаги когато съм прясно лакирана

# 626
Ще ви покажа това, което ползвам от години вместо фон дьо тен. Казва се Aknecolor, не се внася засега в България, на мен ми го изпращат. По- малко е от 10 лв. Как действа- по принцип е за проблемна кожа, каквато беше моята в началото, но всъщност освен лечебна паста е и с цвят, и то плътен. Икономичен, покривен. Съдържа съставката clotrimazole, която според аптекарите тук е много силна- обикалях веднъж с кутийката по аптеките да го търся. Предлагаха ми като заместител козметика на Биодерма- оцветен матиращ флуид, но нито цената- 30-32 лв, нито плътността ме устройва. Една тубичка на мен ми стига за година, сега от лакомия си взех 2, добре че има трайност Simple Smile

Междувременно съм си купувала различни фон дьо тени, предимно на Макс Фактор, но ги използвам само при излизания вечер, за по-силен цвят, и имам чувство, че ми запушват порите.

# 627
инфантилна, коя страна го произвежда този крем, няма го в никой ибей  newsm78

# 628
Мисля, че в Словакия. На мен от Чехия ми го изпращат, има го в аптечната им мрежа, в Швеция мисля също, защото мой познат, който е гримьор го е взимал оттам.

# 629
Възможно ли ви е, когато сте доволни от даден продукт да се обосновавате накратко защо сте доволни, т.е. какъв ефект е предизвикал продукта върху кожата или косата ви, защото аз примерно си търся шампоан, който да не омекотява косата и примерно гледам мнения, че еди-кой си шампоан влияел на някого страхотно, но ако действа като омекотяващ балсам, едва ли ще е страхотно за мен или за някой друг. Взимам под внимание, че един и същ продукт може да влияе на една коса добре, на друга не дотам, но все пак е добре да се опише накратичко защо сте доволни  Simple Smile

Мисля,че наистина е добре да споменаваме защо сме доволни от даден продукт!  Peace   Така и останалите ще добиват по-ясно впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт