евтините неща от които сме доволни

• 100 304
  • 719
  •   1
Отговори
# 600
Имам "вътрешен човек" в една от бг."козметични" компания. ТОй е в химичния отдел и казва никога да не си взимам българска "козметика", правят я за масата все пак. Не бих рискувала,на светлинни години сме от Есте Лаудер, Клиник,Ланком  Naughty Naughty

Евтинкото,дето също съм доволна са дрешки по 1-2-3 евро от ЛаРедут,ефектни и качествени  Hug

Да говориш за качество и стоки за 1-2-3 евро в един пост???
Извинявай, ама стоките на Ларедут са с качеството на стоките от магазини Липненски, дори в тях сигурно са с по-добро.
Не говоря за известните марки в Ларедут, а за намалените стоки и тези от собствената им марка. Рядко боклучави парцали!!!

# 601
  • София
Запис  Peace

# 602
Ех,момичета толкова хубава тема хайде да не спорим няма смисъл!
Просто нека да уважваме чуждото мнение дори и да не го приемаме Simple Smile
Всеки има право да се мажи с илачи за 1лв. и за 100 лв., кой както си реши.
А по-същество някой от Варна да си е купил този нов молив на Импала...много го искам Simple Smile

# 603
Извинявам се! Но малко беше като да влеза в темата на ларедутките и да им кажа да си пазаруват от сайта на Виктория сикретс, защото са по качествени, като че ли не е ясно.

Повторна похвала от мен за молива на Импала( със силиконовият накрайник). Бях го използвала само вечер, но ми се наложи няколко пъти да го сложа от обед, държи до вечерта!

# 604
За молива на Импала - и аз още утре ще си го купя! Peace. Дано наистина да издържа , а не както повечето които съм ползвала-да се размазва и стои доста грозно.

# 605
Ами събира се в ъгълчето на очите, но при мен се получава така и с по-скъпи гримове.

# 606
И аз се присъединявам към похвалите за молива на Импала със силиконовия накрайник.
Също така искам да похваля и дълготрайните моливи на Essence - страшно издръжливи наистина  Laughing

# 607
  • Пловдив
От лентите Личия, никак ама никак не съм доволна Crossing Arms, продължавам с Виит. Чета темата и много съм се запалила по Импала и ред други неща за които пишете. Първото което още утре смятам да купя е хининовия шампоан на Милва. Иначе аз съм доволна от розовата вода на Карлово, маслата на Икаров, сапуни на Рефан....за тях може да се поспори дали са евтини, крем Бочко, ексфолиант за тяло Афродита с манго и пъпеш, на първо време за това се сещам.

# 608
  • край голямата локва
Извинявам се! Но малко беше като да влеза в темата на ларедутките и да им кажа да си пазаруват от сайта на Виктория сикретс, защото са по качествени, като че ли не е ясно.

Повторна похвала от мен за молива на Импала( със силиконовият накрайник). Бях го използвала само вечер, но ми се наложи няколко пъти да го сложа от обед, държи до вечерта!

Ами аз не съм много съгласна.  Wink За козметиката. Ползвала съм и доста скъпа козметика, пробвала съм повечето известни и широко рекламирани марки и определено не съм съгласна, че са по- качествени. Преди няколко години по съвет на една млада аптекарка попаднах на първият си евтин ''продукт''   bouquet и така открих своя крем. Малко по- малко промених почти цялата козметика която ползвам и  то след 30-те.  Аз например не съм много доволна от широко препоръчвания тук Милва с хума.  Не е лош, но не бих си взела втори път. Но пък от тези на Нивеа съм по- недоволна.  Докато този на Арома с коприва сякаш специално са го правили за мен. Няма универсални продукти- методът е проба- грешка.
Колкото до Ла Редут купувала съм и от по- известните марки на изключително ниски цени- 1-2 до 5 евро при разпродажби на минал сезон. Две такива от по за едно евро миналото лято ги въртях в пералнята почти през ден. Еми не мръднаха. А една жилетка от Kenvelo /не от битака/ я изпрах точно веднъж и вече не става за официална. Разбира се има и боклуци- навсякъде ги има и затова очите на четири. Но ако някой смята, че само защото нещо е скъпо е и качествено според мен много, ама много се лъже.

# 609
  • Пловдив

Ами аз не съм много съгласна.  Wink За козметиката. Ползвала съм и доста скъпа козметика, пробвала съм повечето известни и широко рекламирани марки и определено не съм съгласна, че са по- качествени. Преди няколко години по съвет на една млада аптекарка попаднах на първият си евтин ''продукт''   bouquet и така открих своя крем. Малко по- малко промених почти цялата козметика която ползвам и  то след 30-те.  Аз например не съм много доволна от широко препоръчвания тук Милва с хума.  Не е лош, но не бих си взела втори път. Но пък от тези на Нивеа съм по- недоволна.  Докато този на Арома с коприва сякаш специално са го правили за мен. Няма универсални продукти- методът е проба- грешка.
Колкото до Ла Редут купувала съм и от по- известните марки на изключително ниски цени- 1-2 до 5 евро при разпродажби на минал сезон. Две такива от по за едно евро миналото лято ги въртях в пералнята почти през ден. Еми не мръднаха. А една жилетка от Kenvelo /не от битака/ я изпрах точно веднъж и вече не става за официална. Разбира се има и боклуци- навсякъде ги има и затова очите на четири. Но ако някой смята, че само защото нещо е скъпо е и качествено според мен много, ама много се лъже.
С това съм съгласна, всичко е много много индивидуално. Аз от евтина козметика не съм доволна Naughty. Кожата на лицето ми е мазна в определени области и суха в други, отделно през зимата се дехидратира от затворените помещения, а лятото без фактор ми излизат веднага пигментни петна. Е няма БГ продукт който да съм опитала и да съм останала доволна, за лицето.....
Друг пример за това, че не всичко е за всеки. Момичетата тук бяха много доволни от маска за коса на Орзен. Пробвах е, не е за мен, дори хич ама хич не ми хареса. Това не означава, че е лоша...просто не е за мен Peace

# 610
Имам "вътрешен човек" в една от бг."козметични" компания. ТОй е в химичния отдел и казва никога да не си взимам българска "козметика", правят я за масата все пак. Не бих рискувала,на светлинни години сме от Есте Лаудер, Клиник,Ланком  Naughty Naughty

Евтинкото,дето също съм доволна са дрешки по 1-2-3 евро от ЛаРедут,ефектни и качествени  Hug

Има 4 теми за това коя козметика е по-хубава скъпата или евтината, и там пишат специалисти точно от козметични компании, български и чужди, и след много обсъждане със конкретни химически състави се стигна до извода че много скъпи неща са излишно скъпии и са със състав на крем от 5-10 лева  Mr. Green. Затова в тези теми всеки пита за специфичен крем дали е хубав, и му се дава обективен отговор, не" ааа щом е скъпо е хубаво" " щом е българско е гадно" Ако ти се обсъжда това, пиши там. Тази тема е за евтините неща от които сме доволни(или поне на мен така ми се стори от заглавието...)

# 611
И аз търсих този молив със силиконовия накрайник в Русе, но не са го чували. Ако някой го е срещал,, пишете къде да го търся Wink

# 612
ВасиТу ,взех си молива на Импала от елитиса,но съм убедена ,че го има и по малките козметични магазинчета  Hug

# 613
  • София
И аз търсих този молив със силиконовия накрайник в Русе, но не са го чували. Ако някой го е срещал,, пишете къде да го търся Wink

Ааа, аз си го намерих точно в Русе Peace В козметичния магазин на светофара- на ъгъла на П.Д.Петков и Цар Освобдител. "Адриана" мисля пишеше на магазина.

# 614
кажете в Бургас къде да намеря молива със силиконовия накрайник....а от Милвата си взех този с хинин от другите нямаха   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт