евтините неща от които сме доволни

• 99 734
  • 719
  •   1
Отговори
# 645
Край,вече реших,ще си го купя! Но....в нашия град го няма. Пълна дивотия е тук.....две-три парфюмерии и работят само с Лореал,Буржоа,Макс Фактор и тук-там с някои по-евтини марки. Може ли да се поръча от някъде?

# 646
и аз се засилих днес да си го купя от кварталната парфюмерия, но като видях цената (  5 лв )
се отказах. ще изчакам да ми посвършат тези дето ползвам сега и тогава ще направя великата покупка Simple Smile

# 647
  • София
Хмм, аз го взех за 3лв и някакви стотинки  Rolling Eyes Но си мисля, че и 15 да го направят пак ще продължа него да си купувам

# 648
Фон дьо тена на Импала. Страхотна плътност веднага смених Макс Фактора.
Червило на Класик.
Лаковете на Перфект.

# 649
По темата за моливите - доволна съм от Brooklin - нито са прекалено твърди, нито прекалено меки. И те се размазват естествено, но при мен е това е след 6-7 часа.

Между другото това за размазването според мен зависи много повече от кожата отколкото от самия молив.  Моливите и очната линия не ми се размазват по принцип, но понякога ми се налага да си намажа кожата под очите с един мазен крем против алергии, защото ми избива една алергия от студа, която получих миналата зима. Е тогава моливът ми се размазва точно за 1 час и то яко.  Peace А уж си попива добре този крем и кожата остава много хубава и мека след него.. Така че Lirena, може би трябва да слагаш някаква база за грим и повечко пудра преди молива, за да не ти се размазва. Или пък някакъв тоник, който контролира омазняването, но те май са агресивни към кожата, така че не знам дали е препоръчително да се ползват за нежната кожа около очите.

А тези моливи на Импала някакви нови ли са? За какво служи този накрайник? Аз имах един кафяв молив на Импала преди 4-5 години, но честно казано беше по-скоро доста мазен, но може би са си ги променили оттогава.

# 650
Хелена,може би си права за базата,аз до сега не съм ползвала. Слагам околоочен крем,изчаквам да попие и тогава се гримирам . А за очите коя база препоръчвате?

# 651
Ани 27 ,кой фондьотен на Импала ползваш?

# 652
Много хубава тема поздравления!:)
Аз ще препоръчам:
Фарком Ехо боя за коса-струва около 5 лв
Маска за коса на Ехо-5,80лв
Гел за измиване на лицето на нивея янг
Лакове на перфект
Спирала за очи на Флормар-5лв
Сенки за очи на флормар
Душ гел на малиция-около 5 лв 1 литър,розовия мирише на дъвка,мн е приятен Simple Smile
Това се сещам за момента newsm78

# 653
Хелена,може би си права за базата,аз до сега не съм ползвала. Слагам околоочен крем,изчаквам да попие и тогава се гримирам . А за очите коя база препоръчвате?

Ммм околоочните кремове по принцип са доста мазнички. Твърде е възможно точно заради крема да ти се размазва. Може да пробваш да го слагаш като се прибереш или вечер преди да легнеш, а преди да се гримираш да не го слагаш или да го замениш с някакъв по-малко мазен.

С базите не съм въобще наясно и аз. Доколкото знам правят фон дьо тена по-траен. Включвам се към молбата за препоръчване на база, а ако може и за малко разяснения за какво всъщност служи и дали наистина има този ефект на практика. Hug

# 654
  • София

Всички тук много хвалят базата на Арт Деко. Аз също си я взех, но я ползвам само когато ще слагам по-силен грим и сенки. Струва 12лв, но е много икономична. Наистина бетонира сенките за 12 часа и повече. Изглежда все едно току що са нанесени. За мен определено си струва.
Иначе отделно от базите за сенки има и бази за фон дьо тен, но аз не ползвам такава. Обикновено ми е достатъчно да сложа само подходящ крем и пудра. Не обичам да си мацам лицето с много неща

# 655
А,точно така! Давайте препоръки за база. Ох,отдъхнах си, значи не съм само аз , дето не съм наясно с базите. Малко ме беше срам да си го призная , но може ли човек всичко да знае? Затова сме тук, да си помагаме Simple Smile  bouquet

# 656
  • София
Аз откакто родих станах козметичен спец. По цял ден чета "красиви" форуми и се ровя в онлайн магазини  Laughing

# 657
Адри,аз също много обичам да се ровя в онлайн магазините Simple SmileЯ дай някой сайт-за козметика ,дрешки. Аз от скоро съм съкратена,та ще търся начин да се разкрасявам по-икономично. Хайде,чакам за сайт  bouquet

# 658
  • София
Пуснах ти лично за да не излезе като реклама.

Някой питаше дали молива на Импала го има онлайн... Поразрових доста, но никъде не го намерих. Навсякъде има само другите им моливи. Този е съвсем нов просто и затова явно още го няма.

# 659
Мислех, че фон дьо тенът на Импала е един вид. Цветовете май са 10-ина. Аз използвам сега 2.

Общи условия

Активация на акаунт