Пролет пуква, разцъфтява, СЕПТЕМВРЙИСка мама засиява!

• 23 660
  • 693
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте септемврийски мами! Най-накрая и аз се престраших ........ Laughing да се включа във вашите редици. Чети ви редовно (още от предишната тема), споделях вашите страхове, тревожех се заедно с вас и преживявах вашите хубави моменти. Колебаех се да се включа във форума, тъй като бременността ми е доста проблемна от самото начало ... и много се страхувах за бебо. Но той/тя излезе голям борец    Joy    . Надявам се оттук насетне проблемите да намаляват.
Да ви се представя накратко - аз съм на 28 години, първа бременност. Мечтая за здраво и щастливо бебе.
Най-искрено ви желая лека и безпроблемна бременност newsm10

# 106
welcome на новичките.
 sweet_maniche, аз си водя дневниче. Преправих това на което бях пуснала линка и стана сравнително прилично.   
Коремче нямам  Sad даже съм свалила някой друг килограм. Дано скоро си ги наваксам.

Роси, може ли пак да пуснеш линка, а може и преправеното? Аз сериозно се замислям да почна да си водя някаква статистика. За следващата бременност ще съм забравила вече всичко, а искам и второ дете обезателно, живот и здраве.

# 107
  • Sofia
Добро утро момичета, още ли спинкате?
На нас вчера ни се размина с Рилския манастир, че времето се развали, нооо днес няма да пропуснем.
Благодаря ви, за подкрепата за курсовете момичета.   bouquet Люляк, тъкмо вчера обсъждах с мъжа ми това - че ако се падна на някой дето ще ми вика, ще се шашна и няма нищо да направя, ще трябва да питам познати да ми препоръчат някой, мисля че така ще съм по - спокойна.
Добре дошла на dessynik1    bouquet
vany666, честито взет изпит, всичките ще ги вземеш, няма страшно.
Отивам да погледна в Продавалника за някоя дрешка да си купя, че само с един панталон няма да мина, а после ще си събудя мъжете, че да тръгваме. На вас приятен ден и не пропускайте слънчевия ден без да се поразходите.  Simple Smile

# 108
Роси, може ли пак да пуснеш линка, а може и преправеното? Аз сериозно се замислям да почна да си водя някаква статистика. За следващата бременност ще съм забравила вече всичко, а искам и второ дете обезателно, живот и здраве.
http://www.eurofootball.bg/downloads/Dnevnik_kalendar.pdf
Преправеното няма как да ти го пусна. Дневника го отварям с Adobe Photoshop и сейфвам всяка страничка по отделно като psd махнах някой странички, а други преправих и сега пиша върху тях. Накрая ще ги направя отново на един pdf  и това ще ми е дневника. Поне аз за друг вариант не се сетих.  

# 109
  • Пловдив
Аз имам програмка, с която преработвам .pdf файлове в .doc Laughing Оттам насетне е лесно - отварям с Word и си правя каквото искам Simple Smile
И аз си пиша в праработеното от мен дневниче Laughing

# 110
Да се отчеа, че бях на преглед днес,  бебчо е добре, расте....много мърдаше и беше много сладко...през цялото време маха с ръчички и крачета и се мята нагоре надолу, правеше и нещо като подскоци хахахаха

# 111
Гледам за шофьорски курсове говорите...лелеее аз моята книжка я взех преди 13 години. Не мога да си представя да съм без кола, така че съвета ми е който няма по-бързо да я взима. Голямо удобство е!  Grinning

desunique, нямам търпение вече да ходим на разходки. Много го харесвам аз Южния парк. Само, че аз ще съм на линия след 2 седмици, че ще ходя малко да си почина при мама и тате.  Grinning  Те живеят в Холандия от 20 години и ще отида да ме поглезят малко, мисля, че го заслужавам след всичките гадости, които ми се струпаха. А и няма да съм сама по цял ден. Като се върна веднага тръгваме. Много ти завиждам за йогата. На мен как ми се ходи ама още не съм съвсем ок за такива неща.

# 112
Здравейте, мили бъдещи мами!   bouquet

Бих искала и аз да се присъединя към вашите редици, тъй като очаквам да стана мама на второ детенце на 13.09.  На 31 години съм и съм от гр. София.

Въпреки че вече съм преминала един път през това напълно съм съпричастна с вашите тревоги и притеснения...  Hug

Но искам да ви кажа, че това да имаш дете е най-хубавото нещо на света...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Поздрави от мен и баткото. Peace

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 22:42 от Desita Dimova

# 113
Мили мами, Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави и да си изкараме безпроблемно бременността и накрая да се радваме на едни малки дяволчета newsm32!
Нека Баба Марта да ни се усмихне и скоро да усетим пролетта! Лек ден на всички и много приятни емоции!

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 08:27 от gerito85

# 114
Честита Баба Марта и от мен!

Много здраве, много усмивки и само хубави емоции на всички ви желая!

dessynik1, Desita Dimova, добре дошли!   bouquet

# 115
Честита баба Марта, момичета! Бъдете здрави и засмяни!

Добре дошли на новите мами!  wavey

# 116
  • Пловдив
Добро утро и честита Баба Марта!!!

Добре дошла Desita Dimova  Hug

# 117
Честита Баба Марта и от мен милички  Hug

Баба Марта здраве носи
пълна кошница с цветя
и на всеки на ръката,
връзва някаква мечта –
да я гледа, да я мисли
и да чака пролетта –
да се сбъдне и да цъфне
и да бликне радостта.

Бъдете живи, здрави, а на есен Бог да ни дари с най-прекрасните дечица   bouquet

# 118
# 119
Нещо не ми се получи с картичката Sad

Честита Баба Марта и от мен!
Да сме бели и червени, румени, засмени!
Много щъркели да има през тази година!

Добре дошли на новите мами Hug Приятно бременеене с нас Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт