Отговори
# 780

Г-н/г-жа/г-ца Хеликаза, имате пълното право да се организирате, например да посетите някое онко отделение. Току виж, моралът ви вземе лек превес над "професионализма" ви .....
Като занимаващ се с онкогенетика смятам, че е абсурдно да ме пращате нейде, откъдето аз се връщам, образно казано.Преди три години погребах баба си, умря в ръцете ми от рак на гърдата.Не виждам какво общо имат двете неща, но след като Ви е приятно дерзайте.
Преди 20 години нямаше ГМО, ракови заболявания също ли нямаше?
Нали според вас ГМО хвърчат във въздуха и заразяват де що им падне?Как досега не са прелетели Дунав?Нали заразявали на десетки километри?
Смешни ставате вече, но няма лошо-борба нека има.И хляб и зрелища за народа.

Понякога си мисля, че демокрацията е най-голямото човешко зло...

# 781
Да опънем огромни плакати на култови места,по мостове ,по пътища,малки обикновенни плакати където може да залепим по магазини,по колите си...

ПРЕДЛАГАМ ВИ ДА НАПРАВИМ БРЕЙСТОРМИНГ ТУКыВСЕКИ ДА ХВЪРЛЯ ИДЕИ ЗА ДЕЙСТВИЕыИ ДА РЕЧЕМ УТРЕ СУТРИНТА ЩЕ РЕШИМ КОЕ ДА ИЗПОЛЗВАМЕ!!!

# 782
  Много ви моля, кажете си мнението за предложението ми- От понеделник пред МС, в деня на гласуването пред НС.

Не мисля, че някой ще има против предложението ти, но кой предлагаш да стои там? Нали виждаш колко народ се събира по големите протести.

Достатъчно е да се редуват по 5-6 човека да държат плакатите, някой да раздава листовки на преминаващите, на които да пише, че в деня на гласуване ще има голям протест пред НС. Примерно между 10-13ч. около 15-тина човека няма ли да се намерят.?

Ако искаш се заеми с тази задачка.

Стига останалите да нямат нещо против.
[/quote]
   Не ми е необходимо да се представям от името на някой. Мога да изляза и сам. Само ми кажете откъде да си поискам разрешение за протест утре?? А вие тук си умувайте:))

# 783
  • София

Г-н/г-жа/г-ца Хеликаза, имате пълното право да се организирате, например да посетите някое онко отделение. Току виж, моралът ви вземе лек превес над "професионализма" ви .....
Като занимаващ се с онкогенетика смятам, че е абсурдно да ме пращате нейде, откъдето аз се връщам, образно казано.Преди три години погребах баба си, умря в ръцете ми от рак на гърдата.Не виждам какво общо имат двете неща, но след като Ви е приятно дерзайте.
Нали според вас ГМО хвърчат във въздуха и заразяват де що им падне?Как досега не са прелетели Дунав?Нали заразявали на десетки километри?

Голям праз, че се занимаваш с онкогенетика!
Никъде не си ходил, че да се връщаш. Това е игра на егото ти! Това, че баба ти е умряла, не те прави възкръснал!
За да се усетиш жив, истински жив трябва да умреш за всичките си обусловености! Готов ли си ?! Или те е страх?!

Хахахаха

# 784

Явно това е поредният трол, дошъл да размътва водата Simple Smile Не и обръщайте внимание, просто никакво внимание.
А да, фактът че БГ е водеща по брой ракоболни, както и че колко бяха, има 500 000 болни от най различни екзотични заболявание (при население 6.6 милион) е напълно случайно. Както и факта че под прикритието на разни родолюбци ГМХ се засяват поне от 10г, това също няма значение  #Cussing out

# 785
baby, за утре няма да ти дадат разрешение. Иначе, подава се молба в Общината - 48 часа преди деня на протеста.

# 786
  • София
Важните места, които трябва да засегнем са:

УНИВЕРСИТЕТИТЕ (студентите са сила, която трябва да дойда на помощ)
МОЛ-овете (особено събота и неделя, когато е бъкано с хора)

подписи могат да се събират и пред Халите!

Витошка и Попа са също наши точки!

Можем да потърсим няколко студента, които да обиколят студентските заведения, които вечер са пълни и да им се раздадат брошури!

Но пак ви казвам, нужна е банкова сметка и да съберем пари!
Всеки от нас би могъл да отдели 20-30 лв и ще посъберем като за начало!

Peace

# 787
Само аз ли не съм очаквала от тези хора нещо?!От кога ви казвам,че на тях не може да се разчита?!Остави другото но сега ще излезе и ,че са взели под внимание нашите предложения,демек заедно сме сътворили това чудо...

A, добро утро Злати. Не помниш ли, че това беше основния ми спор в гугъл групата, който водих, да не тръгват на долни пазарлъци с текстовете и да не се правят на велики законотворци, за да натрупат активи на НПО-тата си, защото точно това днешното ще пожънем като резултат накрая. Ще станем съучастници в престъпление спрямо народа и страната си. Злати, официално всичко дотук се случи с участието на гражданския сектор, но ние специално, до днес, държахме твърда принципна позиция. Това, което изписахме в многото си позиции, писма и декларации. До днес от НПО нямаше официално внесени текстове, предложения, т.е. нямаше доказателства, че гражданския сектор е участвал в омазването на закона. Онези текстове, дето се писаха в групата, ние не участвахме, точно защото държахме принципна позиция и не желаехме да ставаме съучастници. За съжаление след месец се оказа, че М.Х. се е представяла от наше име и затова тези предложения се оказаха подписани и от наше име, за щастие, тези предложения не видяха бял свят, не бяха внесени официално. Не, че бяха лоши, не, там чл. 79 и 80 се искаха в настоящия им вариант например, но сами по себе си декларираха съгласие на обществото да участва в пазарлъка, с което на практика ставаш пряк участник в извършването на престъплението, защото за мен специално беше ясно, че вероятността тези предложения да минат в пълния им вид, е повече от минимална.

Има една много подходяща за случая поговорка: Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.

Моят съвет към всички ви е, никога не предавайте чистата си гражданска позиция и вярвайте преди всичко на себе си, не на НПО, не на юристи, не на учени, не на хора, в които не сте сигурни и не знаете кои са (особено на последните, винаги имайте едно наум)! И четете Конституцията на Р. България! (последното специално за Грейс)

"(2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.

3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет."

Какво значи понятието Народен суверенитет - пълновластие на народа като източник на властта и възможност да участва в управлението на държавата.

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 21:56 от teo7777

# 788
baby,и сам войнът е войн!!!Това е и мое мото.Но не можеш да пуснеш уведомление за утре,трябват ти минимум 48часа...

Което пък ме навежда вна мисълта,защо не пуснем уведомление за цялата следваща седмица за протести,на всички култови места,ще ги ошашавим направо...

# 789
  • София
До колкото усещам ни куца разгласяването!

Нужно е да се обединим повечето форуми. И от всички, засягащи темата да има по един, който да стои тук и да разгласява важните неща в своя си форум. Т.е. от ядрото към периферията!

# 790
  • София
baby,и сам войнът е войн!!!Това е и мое мото.Но не можеш да пуснеш уведомление за утре,трябват ти минимум 48часа...

Което пък ме навежда вна мисълта,защо не пуснем уведомление за цялата следваща седмица за протести,на всички култови места,ще ги ошашавим направо...

много добре!

# 791

Как досега не са прелетели Дунав?Нали заразявали на десетки километри?

Прелетели са , чети , търси информация ! Първите случаи на загинали пчелни семейства имаме точно от Видин !

# 792
baby, за утре няма да ти дадат разрешение. Иначе, подава се молба в Общината - 48 часа преди деня на протеста.
   Искам утре да си подам за понеделник. Какво трябва да направя!

# 793
Тео,аз издържах в гугългрупата само 3 дни,и вдигнах кръвно...Не знам какво си писала там... HugНо това което пишеше от няколко дни,определено го подкрепях...И писах за това...Лошото беше че твърде късно... EmbarassedАз съм виновна че се отказах в един момент,а може би точно тогава е било нужно да се включа усилено,но имах други подобни ангажименти,и не ми стигнаха силите...Съжалявам!Но сега съм тук,и мисля да наваксам...Казвайте с какво мога да помагам!!!

# 794
Ето моите предложения, нека всички ги обмислят и утре наистина да решим какво да правим.

1. Масовки по време на заседанията (с малък брой участници, защото са в работни дни), с п0лакати и раздаване на листовки и събиране на подписи. Продължават до минаване на второ четене.

2. Голям митинг-протест в неделя (14.03.), за който трябва още утре или най-късно в понеделник да се подаде молба в общината.

3. Още утре да изменим плаката от концерта, като напишем датите на големия митинг в неделя. Да се разлепя навсякъде из града (това ще може да се започне от сряда според мен - по-рано надали ще стане отпечатването). Хората, които поемат облепването на даден район, да минават през ден (например сряда, петък, събота) и да подновяват това, което е свалено.

4. Формулярите с подписките - наистина на големите събития, фестове, молове, както и на големия митинг в неделя. Искания - стария закон + поправките от писмото на ЕК.

5. Раздаване на листовки по метрото, в училища и навсякъде. Може би ще трябва да се разпечатат още.

6. На митинга в неделя да поканим специално посланиците от страните, които са свободни от ГМО, с молба за помощ - тоест, популяризиране на борбата ни зад граница.

7. Искам да направя едно филмче, приемам помощ от който знае как, ще бъде със субтитри на английски и ще го разпространяваме по приятели в чужбина - с молба за помощ, нека ни видят, че съществуваме, защото тук телевизиите ни игнорират напълно!

Общи условия

Активация на акаунт