Отговори
# 765
Последвайте примера на детето от Благоевград. Нека всеки който има ученици, да ги накара да организират подписки от съучениците си, и да им раздадат брошурки и материали и подписки разбира се. Не утре, ами веднага, още сега ги подковете. Просто им кажете истината, сега се решава тяхното бъдеще, в буквалният смисъл на думата.

# 766
E1400 до E1450пише непознати странични ефекти, но се предполага, че това е ГМО !!!! Бъдете внимателни!!!

Днес  БАСФ е подал ново заявление за нов ГМ картоф за храна!

# 767
Само аз ли не съм очаквала от тези хора нещо?!От кога ви казвам,че на тях не може да се разчита?!Остави другото но сега ще излезе и ,че са взели под внимание нашите предложения,демек заедно сме сътворили това чудо...

Аз съм за война!!!
Прадлагам наистина да има подписка по време на зелена Витошка,но и много плакати и пр.,за да привлича повече внимание...Сега ще мисля други начини,но нека и който може да се свързва със хора от страната,да натискат и там...За жалост аз съм 3 поколение Софиянка,и нямам никакви роднини,и почти никакви близки приятели из страната...

# 768
Гражданино, никой не разчита на президента. Просто вето от негова страна ни дава още малко време - в което нашата задача е да събуждаме повече и повече хора. Иначе сме напълно наясно какво следва. Следващата седмица гласуване на второ четене, после евентуално вето, след което ние отново натискаме за нашите промени (тоест, стария закон с поправките от писмото на ЕК), после от народното събрание отново си гласуват каквото им е поръчано, Тогава - честит ни нов закон. Но в това оставащо време трябва да правим все по-масови митинги, все повече подписи да събираме и да привличаме чуждестранно внимание, защото нашите медии са купени или сплашени (Бойо, не говоря за тебе).

# 769
  Много ви моля, кажете си мнението за предложението ми- От понеделник пред МС, в деня на гласуването пред НС.

Не мисля, че някой ще има против предложението ти, но кой предлагаш да стои там? Нали виждаш колко народ се събира по големите протести.

# 770
  • София
Това е идеята ми за плакат: 

Каквото посееш, това ще пожънеш: http://no2gmo.wordpress.com/hot/

Предлагам да излизаме е обърнат национален флаг!!!

да тпзи плакат е много добър:

bouquet

# 771
Почнете от децата. Събирайте техните подписи, но не ги пращайте на никого. Просто ги събирайте, и организирайте някакво място, или архив, или каквото и да е, което да стои като символ на желанието на децата за БЪЛГАРИЯ СВОБОДНА ОТ ГМО.
И пак повтарям, НЕ ГИ ПРАЩАЙТЕ НА НИКОГО. Ясно е че войната ще е дълга. Нека желанието на децата ви да стои постоянно като трън в задника на бате боцко. Нека се увеличава. Нека бъде символ на НЕДОВЕРИЕТО ВИ КЪМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ. Правете статистика за това колко подписа има събрани. Просто се гответе за дълга и много много продължителна война.

# 772
Предлагам още нещо всеки да направи свой си плакат,и да го опъне през прозореца,да се вижда през цялото време...Можем да призовем хората минавайки покрай кметството в града си,или пред министерският съвет да оставят по маруля примерно...Гладна стачка?!Аз имам нужда от гладна стачка Wink

# 773
  Много ви моля, кажете си мнението за предложението ми- От понеделник пред МС, в деня на гласуването пред НС.

Не мисля, че някой ще има против предложението ти, но кой предлагаш да стои там? Нали виждаш колко народ се събира по големите протести.

Достатъчно е да се редуват по 5-6 човека да държат плакатите, някой да раздава листовки на преминаващите, на които да пише, че в деня на гласуване ще има голям протест пред НС. Примерно между 10-13ч. около 15-тина човека няма ли да се намерят.?

# 774

Достатъчно е да се редуват по 5-6 човека да държат плакатите, някой да раздава листовки на преминаващите, на които да пише, че в деня на гласуване ще има голям протест пред НС. Примерно между 10-13ч. около 15-тина човека няма ли да се намерят.?

Ако искаш се заеми с тази задачка.

Стига останалите да нямат нещо против.

# 775
Общонационален протест трябва !!!

# 776
A.ristotel,  дали се стреснаха досега от подписки и картички? Не е лоша идея, но не бива да разчитаме само на това!

# 777
Борбата ще е мнооого дълга! Всичко е сметнато и печалбите на акционерите на корпорацията са обещани! #2gunfire

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601103&sid=axVdNmPtSgts
Цитат

Grant is counting on the two new varieties to help boost seed earnings to as much as $7.5 billion in 2012 from $4.5 billion in 2009.

# 778
A.ristotel,  дали се стреснаха досега от подписки и картички? Не е лоша идея, но не бива да разчитаме само на това!
Не се стреснаха защото картичките минаха и заминаха. Аз не казвам да пращате картички, а да ги трупате. ДО ПОБЕДАТА както се пееше в една песен. Нека самите картички, всичките, които успеете да съберете отсега нататък да са СИМВОЛ. Не просто поредните картички за поредната кауза, а СИМВОЛ за какво се борите, както и самите ви деца да знаят че този СИМВОЛ стои там, пази се, чака ги.....

# 779
  • София
Аз ако не кърмих също щчх да обявя гладна стачка и щях да седя пред парламента мирно и тихо по цял ден!
Ама имам бебе!

Вижте, ако разлепяме плакати, то те много бързо ще бъдат налепени с други!
Не че съм против плакатите, но трябва да ги разлепяме на места, където не са застрашени от бързо заличаване!

Значи:

от утре в НДК започва

изложение ФЛОРА и КОЖЕН СВЯТ, а също така и МЕДУНАРОДНИЯ ФИЛМ ФЕСТ

идеално време за събиране на подписи от ХОРАТА, тъй като ще има много голямо оживление!
идеално време за даване на брошури срещу ГМО, в които има наши координати!

а както написах от 12 до 16 пак в НДК ще има Алея на здравето!

Давайте да събираме пари!
Плакатът на митинг-концерта беше много хубав, бих си сложила един такъв на балкона! А балконът ми гледа към един оживен булевард!

Общи условия

Активация на акаунт