Отговори
# 750
http://www.government.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=02 … 5&n=43&g=
Добре. Някои други неща, обаче, сега ще коментираме, които не слизат от страниците на вестниците. Този път са пропуснали като че ли да напишат във вестниците за нещо, което вече се оказва стар проблем, който вълнува много хората –ГМО. Не мога да не ви попитам защо България просто не се откаже от това, а се пипа толкова пъти този закон - малко се маха, малко се променя? Всички роптаят срещу това.

Пак ще бъдем много честни с вашите зрители. Днес ЕК, мисля че 4 или 5 вида ГМО е пуснала на пазара, е взела такова решение. Всяка година се спускат задължителни поправки в закона, които месните парламенти трябва да направят в ЕС. И ние затова една от тези поправки е по ГМО-то, така вече въведено в България. Видяхме реакцията на българите и дори това да ни донесе санкции от ЕК, че не сме го приели, с г-жа Цецка Цачева, председател на парламента, сме се разбрали, станали сме гарант и няма да пуснем тези текстове, сиреч в България ГМО ще има само в лабораториите, навън няма да се пускат."

Това е частта от интервюто на ББ с Гала на 3.03., публикувано на страницата на МС.

# 751
Това е идеята ми за плакат: 

Каквото посееш, това ще пожънеш: http://no2gmo.wordpress.com/hot/

Предлагам да излизаме е обърнат национален флаг!!!

# 752
Идеята за по въздействащи плакати е чудесна. Трябва да реагираме бързо, но и обмислено. За протеста- трибуна и озвучаване- това ни трябва. Ще се организираме за събиране на средства за плакатите. Давайте да решим, за да се задействаме. Някои вече са дали чудесни предложения, нека се включат и други.

# 753
Какво ще кажете да се разхождаме ежедневно мирно около парламента с плакат закачен отпред и отзад с текст !

Не желая да плащам заплатата на Убийците на децата ми !

Мисля, че за това не се иска разрешение.

ПП
Може и по-крайно, ако се сещате за какво говоря- СДС - Юруков

НЕ ПЛАЩАИТЕ ДАНЪК НА УБИЙЦИТЕ НА ДЕЦАТА ВИ !

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 20:19 от Гражданин

# 754
  • Бургас
Даже и да желае някой да даде пари, предният път се каза, че няма кой да ми вземе 20те лева. Щаха банкови сметки да дават, ПейПал да откриват за българите в чужбина, със записи да работят - дрънци.

# 755
Даже и да желае някой да даде пари, предният път се каза, че няма кой да ми вземе 20те лева. Щаха банкови сметки да дават, ПейПал да откриват за българите в чужбина, със записи да работят - дрънци.
Същото

Който организира предния митинт (от тукашните) той да посочи номера на банковата сметка.

# 756
В деня на гласуване не може да съберем много хора - ще се разбере в последния момент  ще е работен ден. Нека тогава дойде който може, само с барабани и т.н. А за неделя - големия митинг. Те ще го изгласуват през седмицата и ще искаме вето. Ще имаме повече време за организация.
Имам още предложения, но ще ги напиша след 22 часа.
За парите - наистина ще ни трябват и ще се организираме добре.

# 757
Честит ГМОсми Март, Нобелови лауреaти -
г-жи Манева, Караджова, Цачева !!!

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 21:12 от raphail

# 758
Хора, трябва да се мобилизираме!
Нямаме много време за подготовка на следващия протест - пред Парламента, в деня на самото гласуване.

Трябва да се съберат доброволци за разлепяне на плакати - помислете и за ваши познати и близки, които да помогнат поне в тази част.
Този път цяла България трябва да чуе за протеста навреме, всички трябва да разберат какво ни готвят "избраниците на народа"!

И пак ще кажа - София не е само България! Да организираме общонационален протест!

# 759

Те ще го изгласуват през седмицата и ще искаме вето. Ще имаме повече време за организация.

ПАК
КАЗВАМ !

НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА !!!!

ДА ПРАВИМ ПЛАНОВЕ ВСЕ ЕДНО НЯМА ДА ИМА ВЕТО, ТАКА НЯМА ДА БЪДЕМ ИЗЛЪГАНИ!!!!!

# 760
Boyo, спомняш ли си как Божинов се опита да върне за обсъждане чл. 79 и 80, с мотива, че Манева е подвела всички от комисията с гаранциите си за това, че новият проектозакон е достатъчно рестриктивен и няма "вратички"? На миналото заседание.
Един вид - излъгала ги е.

А, това, че гласуват, без да знаят какво, е един друг много голям срам за тях.

А, това, че много добре знаят, че ще гласуват един престъпен закон в Парламента е най-голямата мерзост!

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 21:08 от горица

# 761
   Много ви моля, кажете си мнението за предложението ми- От понеделник пред МС, в деня на гласуването пред НС.

# 762
"БАТЕ БОЦКО, BE A MAN, OR GO HOME"
"ЦЕЦКА СЕ ОПЛЕЦКА"
"ГМО - КАРТОФЕНАТА ЗАХАПКА НА ЦЕЦКА"
"ГМО = СПИН ПРИ ПЧЕЛИТЕ!!!!!!!!!!!!!!"

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 21:13 от A.ristotel

# 763
Boyo, спомняш ли си как Божинов се опита да върне за обсъждане чл. 79 и 80, с мотива, че Манева е подвела всички от комисията с гаранциите си за това, че новият проектозакон е достатъчно рестриктивен и няма "вратички"? На миналото заседание.
Един вид - излъгала ги е.

А, това, че гласуват, без да знаят какво, е един друг много голям срам за тях.

А, това, че много добре знаят, че ще гласуват един престъпен закон в Парламента е най-голямата мерзост!

Как да не поня, спомням си добре. Тъжно, че дори Лъчезар Тошев нещо много нееднозначно говори. За какйва борба в залата ще ми говори само Sad Идеше ми и него да смачкам, ей!

# 764
Честит ГМОсми Март, Нобелови лаурети -
г-жи Манева, Караджова, Цачева !!!

и Бойка, и Бойка! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт