Отговори
# 735
Гадовете са измислили хитра формулировка за глобите - "от 300 000 до 1 000 000".
На практика това е равнозначно на "300 000", защото съответният орган винаги ще приложи най-ниската възможна глоба, гушвайки рушвета.
БОЙКО БОРИСОВ НИ ИЗЛЪГА!
ЦЕЦКА ЦАЧЕВА НИ ИЗЛЪГА!
ОСТАВКА НА ЛЪЖЦИТЕ!

# 736
  • София
Думи нямам Cry

# 737
   Е, ако Борето Сандов не беше го питал , дали щеше да намери друг начин да ни каже мнението си за ГМО публично? Да подозираме Сандов, че нарочно го е питал, малко в повече ми идва май:))

baby , стига с този лов на вещици вече, че и на мен взе да ми идва в повечко. То не беше М.Х., не беше Сандов. Изобщо нямаш основания да се съмняваш в чистите намерения на Сандов! И събитията са се развили по съвсем различен начин на срещата с Бузек, не както са били планирани от нашите. Времето е било много малко, нали четохте. И въпреки всичко не забравяйте:
Всеки тук прави каквото може според силите си и преко тях! Нека да не търсим под вола теле. "Лошите" са в онази бяла сграда, не тук! Peace

# 738
Ужасно много ни излъгаха. Впрочем, те през цялото време са знаели за какво иде реч.

Не знам вие какво мислиъте за протест следващата седмица пред Парламента. Ще влезе за гласуване тогава. Според мен вече ножът е опрял до кокъла и заради това си мисля дали не можем да се допитаме до помощ от партии. Без да оцветяват протеста ти. Например ВМРО могат да докарат автобуси от страната. Ще веят само национални знамена и никакви партийни.

Ето какво съставих засега:

http://www.bnews.bg/article-6626

Цитат
Цецка и Бойко излъгаха майките

Скандално заседание остави дупките в закона за ГМО

# 739
Да се успокоим !
Това, което е минало, не можем да променим, можем само да си направим изводите и да се поучим !

Нека се обединим по каузата за разяснения за ГМО и събиране на подписи от Хората !

Така ще разберем колко сме, а ние сме много !

ПП.
Прочетохте за петокласниците от Благоевград Simple Smile

# 740
Ужасно много ни излъгаха. Впрочем, те през цялото време са знаели за какво иде реч.

Не знам вие какво мислите за протест следващата седмица пред Парламента. Ще влезе за гласуване тогава. Според мен вече ножът е опрял до кокала и заради това си мисля дали не можем да се допитаме до помощ от партии. Без да оцветяват протеста ти. Например ВМРО могат да докарат автобуси от страната. Ще веят само национални знамена и никакви партийни.

Ето какво съставих засега:

http://www.bnews.bg/article-6626

Цитат
Цецка и Бойко излъгаха майките

Скандално заседание остави дупките в закона за ГМО

Всеки подписал декларацията Ни е ДОБРЕ ДОШЪЛ !

просто в декларацията трябва да запишем, че това е граждански протест и партиите могат да допишат името си от долу под нашето !

# 741
На практика те днес не се съобразиха с нито едно съществени искане на НПО.!

# 742
Зора е, че започва сеитбената кампания. Това са безкрупулни хора. Край на мекият тон, те са си решили от самото начало какво искат. Нов протест, с добра организация е наистина първото, което идва наум. Брошури ще продължаваме да раздаваме, а ако имаме дата за нов протест ще облепим София. Това са подли хора, с тях не можем да преговаряме повече. Първанов ни е последната надежда. Как трябва да се подходи, за да се надяваме, че той ще ни чуе и ще наложи вето? Ще му се каже, че искаме само и единствено старият закон с измененията за лабораториите, това ли? Радвам се, че давате идеи как да продължим от тук нататък. Нека се мобилизираме, те наистина успяха да ни ядосат. Правото е на наша страна. БОРБАТА ПРОДЪЛЖАВА!

# 743
Вижте какво само наговори днес Цачева в комисията:

Цитат
„Ставаме смешни. Вчера, които са били в Софийския университет на лекцията на Бузек, знаят много добре - и двата въпроса бяха за ГМО. Вие какво искате сега - да обърнем обратно нещата, защото от Европа идва друга тенденция", пита Цачева. „Няма", отвърна Божинов. „Няма, но от там идват санкциите, г-н Божинов", отвърна шефката на парламента.

И още: „Няма такава територия в Република България, която извън тези зони с периметър не повече от 10 км да се постигне освобождаване за научни изследвания. Това включва всякакви забрани извън лабораториите. След малко ще си говорим в неформална обстановка за еклектиката на нещата", заключи Цачева.

Жалко, че я нямаше Манева да лъсне и тя с бисерите си...

# 744
     От понеделник пред Министерски съвет- всеки ден .  В деня  на гласуване пред парламента. Идеята на Бойчо за подкрепа от ВМРО от страната , аз съм ЗА. На война като на война. За плакати имам идеи. Само заявете дати за протест да почвам да ги правя. Няма повече време за благи приказки. "На зла круша зъл прът". Ако някой е имал илюзии, че може с преговори да се постигне нещо, надявам се да се е приземил. В една Индия ги спряха за патладжана, но протестираха доста. Доколкото си спомням във Франция са правили гладни стачки. Никъде не е минало без масирани протести.

# 745
Плакатът за предишния митинг беше много хубав. Предлагам да съберем пари и да го разпечатаме в печатница в много екземпляри и да облепим София. Да сменим само датата на протеста (и вида, разбора се - няма да е митинг-концерт с участието на ...). Предлагам отново да имаме сцена и озвучаване и да има само изказвания. Този път наистина да доведем Диди Баев, Кременски и други учени. Какво ще кажете? Ако всеки от нас даде по 20 лева, ще се съберат достатъчно пари.

# 746
Кременски се съмнявам да ви се върже на акъла.Но пък от професора определено могат да се очакват изненади. newsm03
Може би и тези дето смятаме, че говорите пълни дивотии трябва да се организираме.Много е гадно когато някакви си там недобразовани се налагат за неща извън професионалната им компетенция.Пфу!

# 747
Плакатът за предишния митинг беше много хубав. Предлагам да съберем пари и да го разпечатаме в печатница в много екземпляри и да облепим София. Да сменим само датата на протеста (и вида, разбора се - няма да е митинг-концерт с участието на ...). Предлагам отново да имаме сцена и озвучаване и да има само изказвания. Този път наистина да доведем Диди Баев, Кременски и други учени. Какво ще кажете? Ако всеки от нас даде по 20 лева, ще се съберат достатъчно пари.

Проблемът е, че в последния момент става ясно какъв е дневния ред. Гласуването би трябвало да е или в сряда, или четвъртък. Това е е проблем, защото ще затрудни организацията ни. Предвиждам тежки и дълги дебати по темата, ще продъжи няколко часа. Иска ми се да сме толкова много, че да се стреснат. Да се чуваме вътре, да видят с очите си, че НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ.

# 748
Да съберем пари и да облепим София и другите градове и да молим който може да дойде в столицата за подкрепа.
Връзка с всички организации, които искрено подкрепят каузата.

Бойо, нека попита някой при подходящ повод ББ следния въпрос: "ДАЛИ ВЕЧЕ НЕ Е ВРЕМЕ ЗА РАЗПУСКАНЕ НА ГЕРБ?"

"Всички чакат да се омаскарим като другите партии, но ако ние станем като тях, аз ще разпусна партията. Властта на мен не ми трябва. Власт ми е дал народът със своето одобрение, което имам от години. Аз искам да дам властта на вас. — по повод учреждението на партия ГЕРБ, 3 декември 2006"

http://bg.wikiquote.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE_%D0% … D0.B0.D0.B3.D0.BE

хеликаза, вземи се скрий в порите на стомаха нa някое поразено от Bt токсин насекомо, да си дружкате там с E. Coli  #2gunfire

# 749
За плаката, каквото има да се променя или ако трябва да се правят нови - насреща съм  Peace

Имам по-брутални идеи за плакати, но не знам дали наистина са добра идея .... Понеже положението явно загрубява и става все по-наложително обществеността да се събуди наистина ... Бях говорила преди време с потребител, който пише и тук, и той предложи организирано от нас посещение на някои важни дами и господа в детско отделение за онко заболявания например .....
Та от това предложение, следва моето за плакати с брутални кадри на деца примерно след пръскане с Ориндж или с определени заболявания свързани с ГМО-тата .... Нещо наистина стресиращо ....
Само скандирания, призиви и тълкувания на закони, май не говори много на средностатистическите хорица, а ако не се постигне масовост, няма да се постигне и резултат .... Но пък и не трябва да изгеждаме истерични хора с психически отклонения, завладяни от теориите за световни конспирации ...

Чудя се. Какво ще кажете ?

Г-н/г-жа/г-ца Хеликаза, имате пълното право да се организирате, например да посетите някое онко отделение. Току виж, моралът ви вземе лек превес над "професионализма" ви .....

Общи условия

Активация на акаунт