Отговори
# 705
  Бойчо, какво стана с "живото" предаване? Simple Smile Да не влезе някой моторист в залата? Simple Smile

# 706
   Като намесва Бузек, някой да припомни изказването на ББ от вчера, че и с риск за санкции от ЕС няма да се сее ГМО.

Не качиха предаването от вчера в сайта на Нова Тв.  Twisted Evil

И аз го дебна от вчера това предаване, но още не го намирам. А днешното е качено вече. Rolling Eyes И това ако не е умишлено...

# 707
   1. Само това предаване го няма по НОВА
    2. Бузек ни "осветли" за ГМО на 3-ти март. Някой го покани все пак - Ц.Ц.
    3. На 4-ти- комисия, където Ц.Ц. го цитира.
    4. Да не забравяме кой я прати за арбитър- Б.Б.

# 708
   1. Само това предаване го няма по НОВА
    2. Бузек ни "осветли" за ГМО на 3-ти март. Някой го покани все пак - Ц.Ц.
    3. На 4-ти- комисия, където Ц.Ц. го цитира.
    4. Да не забравяме кой я прати за арбитър- Б.Б.

Всичко е било изчислено.

# 709
   Е, ако Борето Сандов не беше го питал , дали щеше да намери друг начин да ни каже мнението си за ГМО публично? Да подозираме Сандов, че нарочно го е питал, малко в повече ми идва май:))

# 710
Мамо Петя, може и да си права по принцип, но моят черен опит ме учи, че ако една проста формулировка се заменя със сложна, не се прави за да има същия ефект, а за да те преметнат. И тъй като не се мисля за най-големия хитрец, по-вероятно е да успеят. Затова е по-сигурно да остане "ЗАБРАНЯВА СЕ"!
Бойо, какво става?

# 711
във връзка с Бузек, да се заяви директно че не ни интересува неговото мнение, и че е по-важно как смятат повечето европейски избиратели и какво е казал българския премиер! Хубаво е някой да го каже това на г-жа Цачева!
 И специално да и се каже, че подобно поведение не засилва доверието между управляващите и протестиращите и може да придизвика нови по-силни протести!
Вече дали не ни мислят за бавноразвиващи! #2gunfire направо бие на постановка това. И няма какво да се чудим що ми мотаят - трябва време за организиране на Бузки и усмивки  Stop

# 712
Оставиха една голяма врата в шибания нов закон - това стана.

Ще пусна 1 към 1 цитати на Цачева. Ще я заобичате повече от Манева. Не приеха да приемат пак стария чл. 79. Виновни за това са депутатите на Герб, Атака и ДПС, които гласуваха въздържал се и с това предложението не мина.

Божинов само дето не получи инфаркт на заседанието, става, ръкомаха, театралничи... и нищо! Тошев увери после, че не всичко е свършило и ще се борят в зала за 79.

# 713
Тези хора може би не осъзнават какви последствия може да имат! И не само в политически план!

Мисля, че вече не трябва да си правим каквито и да е илюзии за управляващата партия и нейни видни представители!

Бойо, питайте г-жа Цачева не и ли се струва, че има някакво разминаване между думи и дела?

# 714
А с чл.80 какво стана?

# 715
мисля, че е много важно да продължи информирането на обществото относно вредата от ГМО и още по-важно относно това какво се канят да направят законодателите, тъй като имам чувството, че "победата" от 19.02 създаде у повечето хора, които така или иначе са инертни, впечатлението, че вече всичко е ок, и като че ли вече на темата не се обръща толкова внимание..

# 716
наописах ви за чл. 80. На практика те се съобразиха само с това наше искане, Това бе една техническа поправка! Не приеха и дори не обсъдиха нито едно от нашите предложения за съществени промени!

Само да отбележа = не бе дадена думата на никой от ГМО. Цачева каза, че сме с/у политиката на ЕС. Ще ви пусна в статията едно към едно нейните думи.

# 717
Е в крайна сметка какво се промени днеска?
Какво беше в тоя доклад на Манева?
Какво стана с глобите?

# 718
  • Бургас
Явно все пак ще се надяваме на вето. Ужас. Тия са нещо страшно!

# 719
Кога е гласуването в пленарна зала

Общи условия

Активация на акаунт