Машина за хляб-28 част

• 54 282
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
kapri_z   Ердинч отдавна говори за течностите в % но кой да му обърне внимание, и  когато преглеждах
френските стран. попаднах на калкулатора за  изчис. на влажността в  %   – едва тогава ми светна.

# 631
Честит Осми Март Мили Дами,

Пожелавам на всички безброй усмивки, мнооого щастие, здраве, късмет, само приятни емоции и винаги да сте обичани от човека, когото обичате!

А да ви попитам вие бъркалките нагласяте ли ги по някакъв начин преди да си сложите продуктите в контейнера?

Тука Моля   Hug

попаднах на калкулатора за  изчис. на влажността в  %   – едва тогава ми светна.

да, бях публикувал подобен

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 06:14 от Ердинч

# 632
Честит празник мили дами
Винаги усмихнати и желани.
Прекрасен ден и вкусна седмица ви желая.

# 633
  • Разград
Честит празник,мили момичета и на 20 и на 30  по две. Hug

# 634
Честит празник, мили дами! Бъдете винаги обичани и желани!

# 635

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДАМИ !!!

# 636
Честит празник на тези които празнуват.
Ето от мен едно ръжено-пълнозърнесто хлебче със ръжени ядки.

# 637
                             Честит празник, мили дами!Бъдете като цвете – нежно и красиво! 

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 11:27 от Dina.K

# 638
Честит празник на всички, които го чувстват така - за мен всеки ден е празник smile3533 И нека за всяка от вас е в сила надписът

# 639
  • София
Бъди красива като пролетта!
Бъди нежна като вечерта!
Бъди горда от това,
че носиш името ЖЕНА!

За всички жени много усмивки днес,радостни мигове и много любов от половинките се.
Виждам пак сте се вихрили по нощите и сте заформили купон,а аз да наблягам над учебниците нали  Hug

# 640
Честит празник и от мен!

С най-искрени пожелания за драве,щастие и обич към всички вас!

# 641
  • София

Тук вече заедно ще мислим върху два проблема - мокро тесто или проблеми с втасването. Но това дето си ми го писала, че първо си месила козунак а после хляб не е причината.

Извинявам се за снимките,грешката е поправена Simple Smile

Честит празник на всички дами!

Украински козунак
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.195

Направих го в машината на програма тесто за пица 20 мин меси 1час втасва, направих плетката. После 10 мин на плота на печката, още около 10 във фурната на 30градуса и печене първо долен реотан,после включих и горен.
Не ми притеснява,ако го ядем само вкъщи и съм го направила от няма и какво,а в него си вложих доста любов,а и идва празник и трябва да раздавам хубави домашно приготвени козунаци. Най вече ме притеснява липсата на конците,за който постоянно се пише Simple Smile

Бял хляб 700гр
Вода 1 ч м.съд
Сол 2 м.л
Захар 2 г.л
Мляко 1/8 м.съд
Течна мазнина 2 г.л
Брашно 3 м.съд
Суха мая 2 м.л

Стихийно бедствие ще се изкаже по-точно за украинския козунак (тя е правила тази рецепта), но си мисля по принцип, че там не би трябвало да се очакват конци. Конците се получават от мазнината, която добавяме в тестото и после от самото издърпване на фитилите и тяхното оформяне. Украинския козунак обаче четейки рецептата не е пригоден за това, пък ми се и струва, че е с доста плътна консистенция.

Явно съм ви питал нещо и за хляба и гледам, че сте ми дали рецептата. Ще ви помоля обаче да ме ориентирате какво е това "м.съд" за другото предполагам са голяма и малка лъжица. Освен това ми припомнете какви са били проблемите и на каква програма сте приготвили хляба.

# 642
сега в Метро  видях машина за хляб на Ронсон за 130 лева Peaceизглеждаше много добредаже е с 2 бъркалки и много програми.ако някой има нея нека да сподели,че аз вече бях твръдо решила да взема Мулинекс-а с двете бъркалки и сега маааааааалко се разубеди Mr. Green

Тя е до 1125гр., с 12 програми и мъж ми пък ми каза,че струвала 143лв. 130лв да не е без ДДС? newsm78Аз също бях изправена пред същата дилема, но избрахме Мулинекса заради повечето обем и още 2 програми повече.......

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ!!!!!!!

По-напред мернак един юнак без хлебопекарна....Не е лошо.......

Момчета, благодаря за хубавите ви пожелания!

# 643
# 644
  • Географският център на България-Габрово
Още един път ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА.БЪДЕТЕ ГОРДИ ЧЕ СТЕ ЖЕНИ.БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ И ОТСТОЯВАЙТЕ СВОИТЕ ПРИНЦИПИ.А СЕГА ЕДИН ОГНЕН МЪЖ ДА СТОПЛИ ВСИЧКИ ВАС В ТОЗИ СНЕЖЕН ДЕН

Общи условия

Активация на акаунт