Машина за хляб-28 част

• 54 190
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
започнах да правя хляба с айрян малката доза,но промених повечето неща.сложих маслини и пълнозърнесто брашно.исках да сложа чесън,но забравих

всичките ти творби изглеждат страхотно

# 196
 Embarassed сигурно е от снимките  Laughing сериозно-как се оформят правилни кифлички-въобще не ме бива в оформянето.аз малко и съм джаста праста-винаги бързам...

# 197
  • Разград
Кашарел,превъзходен тутманик,браво.  bouquet
Нано,такова е тестото-да,еластично.И кифличките ти са добре,но козунакът ти изглежда много добре.  bouquet Би ли снимала и в разрез?

# 198
  • София
Аз пък от известно време нещо все на провали го докарвам.
Май ще трябва да излеза в отпуск по хребопекарство.  Laughing

# 199
Ейййй, Nano, ти си готова за Великден - я какви красоти, изглеждащи така примамливо... smile3521 Благодаря за рецептата за хляба!  bouquet А козунака по коя го прави? Той си е шедьовър и не е причината в добрите снимки newsm10
Моето тесто втасва вече втори час #2gunfire, а трябва да излизаме. Дали  след оформяне, мога да го оставя на хладно, че да не превтаса? newsm78

# 200
Еха, пак какви вкусотии сте направили   bouquet
Аз днеска нищо няма да правя и ще плакна очите по вашите произведения

# 201
  • в баира
От скоро и аз имам машина - NEO. За сега съм много доволна. Вчера направих пита със сирене. В рецептата няма прясно мляко, а кисело и бях доста скептична дали ще стане вкусна. Но резултатът ме опроверга. Стана невероятна!

# 202
nano ,погледни тази снимка,след като си разрязала на триъгълници,плънката се слага в най -широката част и след това се навива,крайчето трябва да се сложи  отдолу,а не както е твоето отгоре.

http://media.snimka.bg/5677/017609984.jpg

Иначе всичко което си направила е страхотно.

# 203
  • Географският център на България-Габрово
Браво момичета ама Вие днес само вкусотии предлагате.Аз съм решила до Великден да си дам почивка,че няколко дена преди това да почвам с пълна пара.Ама вие предизвиквате вкусът ни и айде все нещо трябва да се направи.Заинтересувах се за брашното Клевер което предлага Билла,и се обадих на Севлиево да попитам.Оттам ми казаха,че това е брашно което се произвежда от мелница в град Бяла-Русенско.И магазините Билла в България работят изключително само с тази мелница.Друго тяхно производство било брашното Клио.

# 204
Цитат
Би ли снимала и в разрез?

локума не се вижда
petu6ka63 козунака е от остатъка от кифлите,защото не можах да ги оформя

Пепито другият път ще пробвам-явно брашното ми беше малко и стана на ластика  Grinning

този гигант уж беше с 500гр брашно,а ми излезе от кошницата

# 205
Фифундрела ,майка ми поззва само кисело мляко за питки и месеници и е по-доволна.

днес ми похвалиха брашно Аро от Метро и си купих,но не съм го ползвала...

# 206
След снимките на Nano ми е малко неудобно да покажа моите, но съм обещала.

Всичко е от тестото на Скарлет О Хара - много пухкаво и вкусно. Оформянето е по идея на авторката на Красиво и вкусно - Esy за карамелен козунак. И понеже Лабрекс хвърли смут в редиците с турските гевреци, опитах и с козуначно тесто. Лошо ми е от преяждане. Blush
Фифундрела , smile3501

# 207
  • Разград
Нано,резултатът ти е страхотен  Peace .Не мисля,че на тестото му е трябвало повече брашно,точно такова трябва да е-еластично.
Петушка,да не съм чула оплаквания,че не можеш да правиш козунак.Я виж само,какви красоти си създала.  bouquet

# 208
  • в баира
Фифундрела ,майка ми поззва само кисело мляко за питки и месеници и е по-доволна.
Да и мъжът ми каза да правя само такава пита.  Mr. Green

# 209
Да и мъжът ми каза да правя само такава пита.  Mr. Green
И аз забелязвам,че когато слагам кисело мляко в тестото хлябът има страхотен обем.Последният ми хляб с майонеза по рецептата на Г-жа Стихийно направо беше на конци.

Имах да преглеждам 7 стр.-много хлябове,много козунаци,кифлички и гевреци- всички от хубави,по-хубави!

Днес направих солената корона на Котка:

Снимах преди да извадя алум.чашка,че беше залепнала и щеше да се разчупи короната. Embarassed                                             
Малко смешна стана,че я пекох в една плитка форма,ама кой ти е очаквал така да хукне това тесто ooooh!.Днес за първи път ползвам мая Юва,може пък да е от нея.Та короната направо се разля извън фрмата,добре че все пак се спря по едно време и не се залепи за решетката на фурната.
Следващият път обаче кремата-сирене няма да вземе участие ,не ми допадна на вкус присъствието й в короната .Сложих и парченца топено сирене,хареса ми.

Общи условия

Активация на акаунт