Машина за хляб-28 част

• 54 301
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
То наборе зависи как ще ги настъпиш. В момента, в който ми се направят на интересни ще ги накарам да се скрият под тезгяха.

Така с актифрая. При тях видите ли бил работел, ама при мене не искал та не знаели какво съм му направил. След третото подканяне да ми подменят машината и за трети пък някакъв си отговор с пренебрежителен тон и то моля ви се с дъвчене на дъфка, изсъсках в лицето на продавачката, че ако до пет минути не ми се яви управителя на магазина ще хвръчат и щандове и машини и всичко. Ми значи той управителя дойде на минутата, а до петата минута машината ми беше подменена. И независимо това писах до комисията за защита на потребителите, да ги уведомя за отношението, та после и извинение от фирмата получих.

За жалост е така у нас...Повечето сме яли тая попара по един или друг повод , за това сега седя и се чудя как да ги подхвана утре за да си реша проблема по най-бързия и безболезнен  (сиреч без много нерви) начин newsm78 Между другото смазах си аз ония местета с машинно масло (от шевната машина) както ми каза Ердинч - с клечката за уши и оня ми ти прах взе , че спря да се рони .Омесих козунак и в момента го чакам да втаса за да го изпека , пуснах и хляб да правя...работи някак по-равномерно , не е толкова шумна...А да ви попитам вие бъркалките нагласяте ли ги по някакъв начин преди да си сложите продуктите в контейнера?

didolinaa , всичко виждам аз  Wink , друг е въпроса , че нямам много време за писане (особенно последните няколко дни) Hug Благодаря за инфото , утре сутринта ще звъня там  Peace

bongo_2007 , пускай тук , нямаме тайни едни от други  Peace Я виж що народ се е наредил с Мулинекс тук и се чуди да се притеснява или не ? Дай да видим какво е туй нещо дето ти го имаш, а аз не?

Дядо хаджи,много хубава питка!
Като каза майонеза,айде и аз да покажа днешния хляб с майонеза,този път със сминдух,мнооого ароматно се получи.

Страхотен хляб !  smile3501

# 586
Капризче,мерси!    bouquet  bouquet

# 587
За жалост е така у нас...Повечето сме яли тая попара по един или друг повод , за това сега седя и се чудя как да ги подхвана утре за да си реша проблема по най-бързия и безболезнен  (сиреч без много нерви) начин newsm78 Между другото смазах си аз ония местета с машинно масло (от шевната машина) както ми каза Ердинч - с клечката за уши и оня ми ти прах взе , че спря да се рони .Омесих козунак и в момента го чакам да втаса за да го изпека , пуснах и хляб да правя...работи някак по-равномерно , не е толкова шумна...А да ви попитам вие бъркалките нагласяте ли ги по някакъв начин преди да си сложите продуктите в контейнера?

kapri_z според мен трябва да са в една посока.
пробвах ги в различни посоки. оказа се че всичкото тесто се въртеше само от едната бъркалка.
другата не можеше да си "крадне" от топката тесто,та се наложи с ръка да и подавам Laughing

# 588
kapri_z според мен трябва да са в една посока.
пробвах ги в различни посоки. оказа се че всичкото тесто се въртеше само от едната бъркалка.
другата не можеше да си "крадне" от топката тесто,та се наложи с ръка да и подавам Laughing

Сега виждам , че регистрацията ти е от днес и вероятно имаш затруднения с публикуването на снимки . Извинявай , не съобразих по-рано  Peace  Ако чрез имейл ти е по-лесно , можеш да ми пратиш снимките там , аз ще ги пусна тук после.Имейла можеш да вземеш от профила ми.

# 589

Сега виждам , че регистрацията ти е от днес и вероятно имаш затруднения с публикуването на снимки . Извинявай , не съобразих по-рано  Peace  Ако чрез имейл ти е по-лесно , можеш да ми пратиш снимките там , аз ще ги пусна тук после.Имейла можеш да вземеш от профила ми.

а ти мислиш ли ,че нямаше да ти пиша  на имейла вместо да занимавам другите с моите писания ??? #Cussing out
да пиша , но не ти го знам  newsm78 - скрила си го. чудя се до сега ти защо не ми писа на имейла - той е виден за всеки  #2gunfire

# 590
  • с трима мъже :)

НИщо не стана с картофеният ми хляб
Пече се и се меси на първа програма, замина половината ден, но се сглети, падна, пълтен, мокър, ужасен стана. Прехвърлих го в тава, допекох го на фурната, но отвътре остана същия - за изхвърляне е. Трябва да пиша на Венета на ЛС да ми даде подробни разяснения за това как ТЯ го прави.
Аз правих хляб с  инстантно картофено пюре,много добре стана.Ако я искаш,кажи,ще я напиша,макар че може и от нашата тема с рецептите да съм я преписала.

Разбира се, че искам
Аз скоро с Венета едва ли ще се чуя, че тя в санаториума две седмици няма да има ент.

Давай   твоята рецепта  Hug

# 591
  • Географският център на България-Габрово
момичета и хаджи,нямам време да се връщам назад но да ви питам нещо......

сега в Метро  видях машина за хляб на Ронсон за 130 лева Peaceизглеждаше много добредаже е с 2 бъркалки и много програми.ако някой има нея нека да сподели,че аз вече бях твръдо решила да взема Мулинекс-а с двете бъркалки и сега маааааааалко се разубеди Mr. Green

Не се чуди ами си вземай Ронсон и ще останеш доволна.Не винаги прехвалените марки излизат добри.Имам предвид Мулинекс,защото моята е Клатроник и съм предоволна от нея ,с 2 бъркалки е и хоризонтален контейнер.

# 592
Разбира се, че искам
Аз скоро с Венета едва ли ще се чуя, че тя в санаториума две седмици няма да има ент.
Давай   твоята рецепта  Hug
С Венетка ще си пишете,бъди спокойна,че единият нет й е за развлечение в тоя санаториум,милата!
Ето рецептата,че даже като никой път съм записала на кого е- bel 1070:

хляб с картофено пюре

600 гр. брашно
200 мл. вода+200 мл. прясно мляко
20 гр. кр. масло
2 суп. лъж. картофено пюре-инстантно         /аз ползвам на Белла/
1 ч.л. сол
2 ч.л. суха мая                                
не помня каква мая съм слагала тогава,че от доста време ползвам жива,сухата я държа само за всеки случай,като ми свърши живата,като тази вечер например,обаче комбинирах суха+жива
сега виждам,че няма захар в рецептата,ама и не помня аз сложих ли на своя глава newsm78

И да се похвалиш после,ей Wink!

# 593
а ти мислиш ли ,че нямаше да ти пиша  на имейла вместо да занимавам другите с моите писания ??? #Cussing out
да пиша , но не ти го знам  newsm78 - скрила си го. чудя се до сега ти защо не ми писа на имейла - той е виден за всеки  #2gunfire

Виден той , грънци  Joy Joy Joy

А да ви мирише на козунаци, м?  smile3506

Айде будните , заповядайте на масата  Hug

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 00:14 от kapri_z

# 594
А да ви мирише на козунаци, м? 
Айде будните , заповядайте на масата  Hug

Мирише, мирише, ама де да беше на масата..ами то на снимката......Страхотно изглеждат!  chef  bouquet Ей, надобряхте много, а аз една репетиция не взех да направя. Embarassed

# 595

Мирише, мирише, ама де да беше на масата..ами то на снимката......Страхотно изглеждат!  chef  bouquet Ей, надобряхте много, а аз една репетиция не взех да направя. Embarassed

Не ти трябва репетиция , кажи колко искаш , докато не ми е минал мерака  Joy Joy Joy

Таз пущина меси , но вчера и днес прави фал с хляба  newsm78

# 596
Капризче,бравос!      bouquet
Я как са се опнали в тавата  Crazy!Ще ме накараш да ходя да си режа от хлебеца,дето съм завила за сутринта,като няма козунак все е нещо Joy.

По коя рецепта ги врътна тези?

# 597
  • София
Значи с риск да ме набие булката, ама се чудя като какво ще излезе от един сладък царевичен хляб. Някой мислил ли е по въпроса, оти тая днешната питка дето ви я показах одеве много така ме бъзика бе ... Меко тесто приятно може пък и сладко да му отива.

Бонгоооо писах ти днес ето тук в темата, как да качваш снимки, така че не се офлянквай и престани с тия ЛС и имейли, че съмнения ме хващат вече.  Laughing

# 598
Значи с риск да ме набие булката, ама се чудя като какво ще излезе от един сладък царевичен хляб. Някой мислил ли е по въпроса, оти тая днешната питка дето ви я показах одеве много така ме бъзика бе ... Меко тесто приятно може пък и сладко да му отива.

Абе, един бой, ще го изтраеш, да не е кой знае какво!Обаче, ако стане, тогава не се знае булката как ще реагира, а, че бой няма да има - ясно е! Grinning

# 599
По коя рецепта ги врътна тези?

По рецептата на Pina и технологията на дядо хаджи.Втори път ги  правя и резултата е супер - много са вкусни , топят се в устата и са  с едно дъъъъълги конци  Laughing Сложих стафиди , лимонови и портокалови корички.Аромата се носи из цялата къща , че и извън нея....събрах гладните котките на махалата посреднощ Joy Joy Joy Joy

Чакам хляба да се изпече...той пък голям резил стана ooooh! и идея нямам защо  Blush Уж същата рецепта като всеки път .... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт