Отговори
Здравейте!
Това сигурно е много коментирана тема. И все пак какви витамини или имуностимуланти давате на децата си през зимата, за да са сравнително здрави и редовни в посещенията си на детските градини?

# 1
Не давам никакви!
Пие, яде, спи, излиза, тича, пее, скача... Засега определено не виждам необходимост, още повече че, както и вие явно сте наясно, ефективността на тези "добавки" е съмнителна.
Ако искате да давате нещо, бих ви посъветвала да е от естествен произход, а най-добре и в естествена форма. Напр. медът е чудесен естествен бактерицид, боровинките също имат такова действие - приемайте ги по колкото ви харесва и ще е най-добре, ако успеете да се сдобиете с хубав био мед (от някое село напр.), както и с био плодове (не само боровинки).

# 2
  • Бургас
Аз давам капки клеева тинктура всяка сутрин на гладно по няколко какпки според възрастта на децата.Давах и Ескимо,но свърши и сега сме само на клеева тинктура. Peace

# 3
капки клеева тинктура+сребрна вода (1-2 лъжички) всяка сутрин
Мед,чай,  плодове, зеленчуци.
От витаминните сиропи от скоро - Марсианци.
От септември до сега е боледувал 2 пъти с малко хрема и темп., но без антибиотици.
Предполагам че са ефективни.

# 4
  • Варна.
мед с фреш всяка сутрин
понякога бирена мая
зелена енергия ЕМК на Аквасорс, когато съм купила

# 5
На голямата съм давала какво ли не, на малката не давам нищо и не виждам разлика.

# 6
Чай с мед задължително и рибено масло.

kloie , пак има Ескимо в аптеките. Моя вече е голям за него и минахме на друг продукт.

ЕМК на Аквасорс е адски скъпо, а съдържанието на Омега-3 вътре е меко казано смешно.

# 7
ADLiquid Immune Support

Доволна съм.

# 8
  • София
Енгистол - хомеопатични хапченца. По време на грип или превантивно. Изглежда, имат някакъв ефект.

# 9
И аз прополис - клеева тинктура. Не е боледувала тая зима, но не е показател - не ходи на градина. Всъщност всички пием клеевата тинктура и я препоръчам на всички.

# 10
Давам "Бронховаксом" и не сме имали проблеми Peace

# 11
Аз съм много доволна от Герисан  Peace

# 12
Какво представлява Герисан? Хомеопатичен продукт ли е ? Как се приема?

# 13
Не е ли някакъв комплекс витамини? А и В като че ли? newsm78

# 14
Онова не беше ли Геритамин....

Общи условия

Активация на акаунт