Отговори
# 45

Голямо дете ,какво рибено масло даваш? Аз купих от Звездичките на Валмарк,но се отказах да ги давам,когато прочетох,че има аспартам в тях Sick Търся рибено масло без аспартам и ме интересува във вашето има ли?

До 3,5 г. давах Ескимо-кидс. Има го в аптеките. Сега давам това: http://www.vitaminlife.com/product-exec/PNAME/OMEGA__3__LEMON/product_id/48285  И двата продукта са много качествени, аспартам НЕ съдържат и при нас имат видим ефект.

Звездичките са скъпи за съдържанието на Омега-3, което има вътре. Това на Фиофарма също е с много ниско съдържание.

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 14:54 от Голямо дете

# 46
аз давам имунобор кидс  и съм много доволна

# 47

Голямо дете ,какво рибено масло даваш? Аз купих от Звездичките на Валмарк,но се отказах да ги давам,когато прочетох,че има аспартам в тях Sick Търся рибено масло без аспартам и ме интересува във вашето има ли?

До 3,5 г. давах Ескимо-кидс. Има го в аптеките. Сега давам това: http://www.vitaminlife.com/product-exec/PNAME/OMEGA__3__LEMON/product_id/48285  И двата продукта са много качествени, аспартам НЕ съдържат и при нас имат видим ефект.

Звездичките са скъпи за съдържанието на Омега-3, което има вътре. Това на Фиофарма също е с много ниско съдържание.

много ти благодаря за отговора    bouquetА какво е оптималното количество рибено масло на ден за дете на 5 г.?

# 48
  • Варна
От месеци давам клеева тинктура, както и Зелена енергия и Коластра на Аквасорс.
Давах и профилактично 3 месеца Тонзилотрен за гърлото.
За съжаление, ангините и бронхитите на сина ми не намаляват....  Cry

# 49

много ти благодаря за отговора    bouquetА какво е оптималното количество рибено масло на ден за дете на 5 г.?

5 мл на ден. Пише го на опаковката  Peace . Аз давам по 1 чаена профилактично редовно. Ако усетя запушен нос или признаци за разболяване - веднага по 2 чаени.

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 21:50 от Голямо дете

# 50
  • София
5 мл е чаена лъжица.

# 51
  • София
тц... и аз съм мерила, че и на всякъде го пише - 5 мл е осреднена чаена...супените между 10 и 20 мл.
2,5 си е кафена лъжичка.

# 52
Според готварските мерки 1 ч.л. е 5мл.
Ето и линк: http://www.cuisineeurope.com/cms/bg/culinary-measures-bg

# 53
 Simple Smile  Тц. И готварските ги знам. Предлагам всеки сам да си мери и решава вместо да се разправяме  Peace.

# 54
  • София
Ами по-добре да не е точно така.
Дори на саностола си пише - дневна доза за дете 10 мл(1 супена лъжица).
Или вие специално имате най-странните супер нестандартни лъжици в къщи.
Не се заяждам но все пак става дума за хранителни добавки/лекарства и дози...и някак да го напишеш ей така във форума...ми някой ще почне да дава  супени лъжици на детето си мислейки си, че това е дозата...а то си е двойно на това, което би трябвало.

А за меренето - да мерих всички лъжици преди малко в къщи, с мерителната лъжичка от калпола, имаме съвсем стандартни лъжици. Даже 5 мл е чаена  доста плоска, защото имаме и едни дълбоки, които са повечко.

# 55
  • софия
Лекарства меря само със спринцовка от 10 мл. или мерителната спринцовка на НУРОФЕНА.Тия тинтири -минтири с лъжичките  не ми допадат. Имам три вида супени лъжици и незнам колко чаени. newsm78. Като имуностимулант давам само плодове. Клеевата тинктура не и понася . Тази зима и давам и вигантол по 1-2 капки. Намалява боледуването с всяка година , но го отдавам на порастване на организма.

# 56
Интересна дискусия се заформи относно лъжичките Grinning И аз си знам и си карам по готварските мерки,но така или иначе взех рибено масло на капсули от ДМ,да не станат грешки с милилитрите Mr. Green

# 57
Аз написах, че на опаковката пише дневната доза. Не съм искала да подвеждам никой. Давам на детето си по 1 чаена лъжичка на ден и ако е болен по 2. Това също вече го написах. Може и да са нестандартни - не знам. Аз обикновено меря със спринцовката на Панадол.
Сега пак ги мерих - чаена 3 мл, супена 7.5 - мл  newsm78.  Май наистина не са стандартни.

А рибеното масло на ДМ не е лошо. Аз бях намерила течното и изпихме една опаковка преди да започнем това на Now foods.

Редактирах се за да не се обърка някой. Всеки да си мери лъжиците.

# 58
давала съм есберитокс или марсианци.

# 59
  • Бургас
ADLiquid Immune Support

Доволна съм.
Peace И аз

Общи условия

Активация на акаунт