Отговори
# 30
  • някъде другаде
Давам клеева тинктура по капка на година. На малката съм давала по схема септември , октомври и ноември бронховаксон и есберитокс. През ноември боледува от грип , тогава давах и изопринозин и от днес пак и го давам , че започна да кашля , но няма Т , нито зачервено гърло.

# 31
На флорадикс-Киндервитал,много съм доволна ,две чаени лъжички сутрин и бъцилите са победени.

# 32
  • Слънчевия дом
Тази годино от октомври до февруари давах клеева тинктура , плюс всяка седмица по един осцилококциум и от декември по един курс от 10 дни витамини , марсианци или центрум .От октомври началото изкара един грип и чак сега този с кашлицата но мина само със сиропи .

# 33
  • София
клеева тинктура и саностол

# 34
На флорадикс-Киндервитал,много съм доволна ,две чаени лъжички сутрин и бъцилите са победени.

Това го чувам за първи път, ще потърся още информация.

# 35
Киндервитала е страхотен.както много трудно се храним все отцеляваме при всичките болести в градинката.

# 36
Здравейте! От днес започнах да давам клеева тинктура, понеже много болести ни сполетяха напоследък. Въпросът ми е може ли да давам едновременно с клеевата тинктура и рибено масло.

# 37
Можеш спокойно да ги даваш и двете  Peace

# 38
Благодаря!

# 39
Чай с мед задължително и рибено масло.

Голямо дете ,какво рибено масло даваш? Аз купих от Звездичките на Валмарк,но се отказах да ги давам,когато прочетох,че има аспартам в тях Sick Търся рибено масло без аспартам и ме интересува във вашето има ли?

# 40
Аз давам рибено масло на Фитофарма. Това е едно малко шишенце с 200 перли за около 4.00лв. На него пише хранителна добавка. Не знам каква е тази съставка аспартам, но тук я няма. Състав: рибено масло и желатин.

# 41
Да кажа и аз какво давам и като че ли най-сетне усетих съществена промяна в имунната му защита....
Минах на хомеопатия и давам от нея, както и Коластра,( Саностол за ей така)... LaughingИ много вит.Ц
За сега се разминаваме сполучливо.. Peace

# 42
  • София
Рибено масло аз съм пила Ескимо 3...може и на деца да се дава , но си имат и Ескимо кидс.
Хубаво е. Води се с висока чистота и стабилност, но не съм запазила опаковката да видя тази съставка има ли я.
http://www.helsonbg.com/main.html

# 43
  • Бургас
клеева тинктура, "Ями беърс"- за 1 месец, Есберитокс Н, плодове, зеленчуци, много игра и много смях. Laughing

# 44
0033 - а какво е Умкалор ? За първи път го чувам .  Blush

http://www.framar.bg/%D1%83%D0%BC%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D1%80- … -pid30011099.html

до колкото виждам обаче не е имуностимулант.
не са го описали правилно, има имоностимулирацо действие  Peace доста време го пиха моите, имаШе ефект. сега давам коластра и алое вера гел.

Общи условия

Активация на акаунт