Отговори
# 15
Онова не беше ли Геритамин....
Да, просто защото започват с "гери" мисля, че може да имат нещо общо (като "муко-" мукоплант, мукосолван...), но може и да греша.

# 16
Герисан е сироп , натурален продукт от корените на кръвен здравец .

# 17
Какво представлява Герисан? Хомеопатичен продукт ли е ? Как се приема?

това е извлек от корените на кръвен здравец. Има и за деца и за възрастни  Peace

намерих повече инфо http://www.fokus.bg/catalog/%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8 … D0%B4/143139.html

# 18
есберитокс и много съм доволна

# 19
  • София
Калоян от 2 години ходи на градина и не е боледувал сериозно след като по препоръка на личната му давам 20 дни есберитокс +10 дни саностол сиропче newsm10

# 20
  • София
Аз съм доволна от Есберитокс.

# 21
  • София / Пловдив

Peace Подкрепям! За първи път виждам ефект при дъщеря ми именно от този сироп. Но първо изпи едно шише Фор Кидс, а после и Имун Супорт-а. Сега от време на време давам желирани мечета с ехинацея, прополис и витамин Це.

Преди това съм давала Респивакс, Марсианци и Саностол, но без ефект. 

# 22
Давала съм Есберитокс, Саностол, витамини като животни, Имунобор Кидс, сега Ехинацея. Има ефект, докато ги пие. Седмица след като ги спре е болен.

# 23
  • Варна
Давала съм Саностол, вече не.След това един сироп, на който вече забравих името, само от билки и за кратко Герисан. Не съм спирала клеевата тинктура, сребърната вода, сега включих и Ехинацея форте. Мисля, че е достатъчно.

# 24
От септември до март давам клеева тинктура и определено има ефект. От 2 години не е боледувала сериозно.

# 25
  • София
Тази година - бронховаксом и  саностол.до тук дали от тях, дали се адаптира и порастна - малко по-рядко и доста по-леко кара болестите.
И изопринозин съм давала миналата година като почнеше да боледува - добро беше.

# 26
bim bam- аз също съм много доволна от Фор Кидс, много добър сироп .  Peace
В момента давам ехинацея на капки.

# 27
  • Бургас
Давала съм Умкалор и Респивакс - и от двете съм доволна.

# 28
0033 - а какво е Умкалор ? За първи път го чувам .  Blush

# 29
  • София
0033 - а какво е Умкалор ? За първи път го чувам .  Blush

http://www.framar.bg/%D1%83%D0%BC%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D1%80- … -pid30011099.html

до колкото виждам обаче не е имуностимулант.

Общи условия

Активация на акаунт