Отговори
# 60
Не давам никакви!
Пие, яде, спи, излиза, тича, пее, скача... Засега определено не виждам необходимост, още повече че, както и вие явно сте наясно, ефективността на тези "добавки" е съмнителна.
Ако искате да давате нещо, бих ви посъветвала да е от естествен произход, а най-добре и в естествена форма. Напр. медът е чудесен естествен бактерицид, боровинките също имат такова действие - приемайте ги по колкото ви харесва и ще е най-добре, ако успеете да се сдобиете с хубав био мед (от някое село напр.), както и с био плодове (не само боровинки).
Peace
Само мед давам и веднъж годишно сок от Алое вера. При зачервено гърло след лъжичката мед не трябва да се пие вода или да се яде поне 30 минути.
Клеевата тинктура има същия ефект, както чистия мед.
Рибеното и лененото масло е най-добре да са в течно състояние.

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 23:55 от Инера

# 61
Аз написах, че на опаковката пише дневната доза. Не съм искала да подвеждам никой. Давам на детето си по 1 чаена лъжичка на ден и ако е болен по 2. Това също вече го написах. Може и да са нестандартни - не знам. Аз обикновено меря със спринцовката на Панадол.
Сега пак ги мерих - чаена 3 мл, супена 7.5 - мл  newsm78.  Май наистина не са стандартни.

А рибеното масло на ДМ не е лошо. Аз бях намерила течното и изпихме една опаковка преди да започнем това на Now foods.

Редактирах се за да не се обърка някой. Всеки да си мери лъжиците.

Мила,аз се пошегувах  за дискусията,не исках да те обидя Laughing Исках и аз да взема течно от ДМ,но нямаше.А за милилитрите и лъжичките-всеки си чете листовката PeaceАко си пише на лъжички се дава с лъжичка,а ако е на милилитри си има мерителна лъжичка.Аз лично съм сравнявала и две мерителни лъжички от различни лекарства и мерят ...различно.

# 62
  • софия
Сега виждам,че е излязъл цитросепт на сироп`за деца.Предполагам,че няма да е така горчив като капките.Ще го опитаме,мисля,че е добър имуностимулант newsm10 newsm10

# 63
Аз написах, че на опаковката пише дневната доза. Не съм искала да подвеждам никой. Давам на детето си по 1 чаена лъжичка на ден и ако е болен по 2. Това също вече го написах. Може и да са нестандартни - не знам. Аз обикновено меря със спринцовката на Панадол.
Сега пак ги мерих - чаена 3 мл, супена 7.5 - мл  newsm78.  Май наистина не са стандартни.

А рибеното масло на ДМ не е лошо. Аз бях намерила течното и изпихме една опаковка преди да започнем това на Now foods.

Редактирах се за да не се обърка някой. Всеки да си мери лъжиците.
на ДМ маслото е наистина добро и аз от него давам

# 64
  • софия
Какво ли не съм давала в момента сме на Колактив3 на Аквасорс  Герисан  и Марсианци, но всичко е добре до момента в който не тръгне на градина сега ходи 3 дни  и пак сме със сополи давам и Окцилококциум в такива ситуации. Нещо наистина ефикасно не мога да препоръчам освен да не ходи на градина #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт