Тайната на дългата и здрава коса - 77

• 111 444
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Fructis Repair & Shine butter mask

Някой доволен ли е от тази маска?
Току-що ми свърши. Добра е. Бих я сравнила с маските на Елсев.

# 646

Такъв си взех. Много ми хареса.  Heart Eyes

# 647
  • В полите на Пирин планина
Анч, професионален ли е?

# 648
Здравйте .може ли да попитам относно шампоаните на Милва ,не можах да намеря кой вид за каква коса е.Моята е руса сухи краища средно мазни корени и тънка.До сега ползвах един професионален с бамбук горе доло съм доволна от Фито също.Но ми се искаше да разнообразя.Ползвам маска за коса милмил с шеа бутер.
ето една снимка от преди 2 год и сега изглеждам по същият начин.
http://miracle.snimka.bg/other/teodorakizz.345649

# 649
Аз вчера си купих маска и шампоан на Орзен с бира. Продавачката каза, че отзивите са много добри от тях.
Довечера ще се боядисвам и си направих през деня следната адска смес:
1 чл. бадемово масло, 1 чл масло от жожоба, 1 чл кисело мляко, 1 жълтък, 2 чл свинска мас с невен, 1/2 чл спирт. Не я измих със шампоан, само с гореща вода и вечерта ще нанеса върху мазнеещата коса боята.

# 650
meteorita моята коса  е същата само че черна ,още не я боядисвам , провала съм милва с прополис , с хума, но не ми допаднаха , за цената си са даже много добри , но не бих повторила
орзен с бира пробвай в съчетание с  маската им  - даваше много добър ефект , но това преди една глуха патка да ме постриже и  да ми развали толкова месеци труд сега и орзен не може да ми помогне , тази ме върна в самото начало
затова питам доволни ли сте от стимуланта на икаров ,?искам да порасне по възможно най - бързият начин
и вярно ли е че професионалните шампоани не са за честа употреба , понеже я мия много често дълго време си купувах от фризьорските салони уж за по качествено , но били много силни и незнам какво си....

# 651
yasmina според мен си зависи от вида на шампоана, не от това дали е професионален - в смисъл всеки е с предназначение - за честа употреба, за изтущена, за боядисана коса ...
Стимулантът на Икаров е добър за маска, но аз лично предпочитам моно маслата и си имам фаворити - бадемово, жожоба, кокосово и карите. Също зехтин и свинска мас. За засилване на растежа на косата се препоръчва Розмариново масло - то е етерично и се ползва много пестеливо - например може да капнеш 5-6-7 капки в шампоана, а за маска 2-3 капки са достатъчни.

# 652
  bouquet и аз много се запалих по етеричните масла - в момента ползвам бадемово , жожоба и от грозде

# 653
  bouquet и аз много се запалих по етеричните масла - в момента ползвам бадемово , жожоба и от грозде

Изброените от теб не са етерични, а базови масла  Peace

# 654
да растителни  ,  по етерика  се запалих http://www.aroma-drops.com/objects.php?cid=4 -
Сред хитовете от аромокозметиката са етеричните масла "Икаров". Те се получават от растенията и съдържат техните животворни сили в концентрирана форма.

# 655
и аз ползвам от скоро същите масла, по-специално кокосовото. Втривам си го в корените на косата около 1 час преди къпане и съм много доволна! Косата ми става по-обемна и изглежда по-гъста.

# 656
Аз вчера си купих маска и шампоан на Орзен с бира. Продавачката каза, че отзивите са много добри от тях.
Довечера ще се боядисвам и си направих през деня следната адска смес:
1 чл. бадемово масло, 1 чл масло от жожоба, 1 чл кисело мляко, 1 жълтък, 2 чл свинска мас с невен, 1/2 чл спирт. Не я измих със шампоан, само с гореща вода и вечерта ще нанеса върху мазнеещата коса боята.
Косата ми стана страхотна, плътна, лъскава и с обем.

# 657
Момичета като слагате купена маска после не слагатe и балсам нали newsm78
и колко често /на колко измивания/ слагате купена маска?

# 658
аз съм с тънък косъм доста слаб и постоянното ползване на маска /купешка/ вместо балсам е нещото което ми позволява да пускам по-дълга коса иначе косъма ми расте до едно положение и надолу се къса и изтънява и това при положение че съм с чуплива към къдрава коса  и не я реша а само я мачкам с вода сутрин . така ч еспоред мен не е проблем да ползваш постоянно маска за коса след шампоана , аз слагам само на краищата имайки впредвид с какви химии са бъкани маските да се слагат на скалпа според мен си е направо вредно

# 659
Аз я ползвам вместо балсам, на всяко миене. Но моята коса е боядисвана, със сухи краища. След боядисване нанасям обилно по цялата коса. При нормално измиване, нанасям по краищата и съвсем малко в корените.
Не изплаквам на 100% до скърцане.

Общи условия

Активация на акаунт