Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 59

• 25 026
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • КиТ
Уф, омръзна ми тази зима. И аз като Индира искам вече жегииииии, плажжжжжжж, морееееееее и гларусиииииииииии  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

А най-вече гларуситеееееееееее Blush Blush Blush Mr. Green Mr. Green Mr. Green Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

# 721
Ох,на мен ли го казваш.....на сто човека съм угодила откакто сме го пуснали.....иде ми да маана всичко и да изчезна безследно Mr. Green Mr. Green Mr. Green

аз имам едно подозрение.....някой май се опитва с хитринка да се сдобие със субовете Wink Wink Wink Wink
но не знае с ква лЕсица си има работа Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Сакън, не изчезвай, ние какво ще правим после.А субовете са си огромни и са си екстра, давай го по лисичия начин ,и си му гледай саира на този някой,хич да не ти пука.

# 722
а тя знае ли се от къде се е появила, а и друго да попитам, този хотел на Дженги къде се намира, защо карат на обратно?

И Кямил, и Шебнем са били затънали в миналото. Езел ги е спасил и ги е прибрал при себе си. Така те са му станали помощници.

Действието се развива на остров Кипър - в турската му част. Нали островът е разделен на две - едната част се държи от Гърция, а другата - от Турция. И заради него отношенията между двете страни са доста обтегнати. Впрочем, Гърция не признава самостоятелността на така наречената Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti - Севернокипърска турска република.
Това го пиша малко наизуст, от обща култура дето се казва. Ако имам неточности, извинявам се.

# 723
сега за сефте разбирам, че там се кара наобратно  Crazy не съм знаела, имам братовчедка в Кипър, но тя е в гръцката част. А това за разделението на Кипър го знам, но не с подробности  Confused

# 724
Как наобратно, бе, Синеоче. Не тЪ разбрах..

# 725

движението е наобратно и този шофьора с мустаците волана на колата беше от дясно

# 726

движението е наобратно и този шофьора с мустаците волана на колата беше от дясно

Ъ! Не съм забелязала. Сега пред очите ми е сцената, в която Дженгиз и Езел са в джипа. Дженгиз кара и си е отляво. Шъ фърла едно очо като имам време.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Момичета, отивам да се трудя. За мен днес е работен ден.  Cry Cry Cry Cry

# 727
Бланка в първа серия в началотоо  Peace иначе в Хамъра са си нормално...лека ти работа  Hug Heart Eyes

# 728
  • КиТ
Момичета, отивам да се трудя. За мен днес е работен ден.  Cry Cry Cry Cry

Лека работа,утре ще отпочинеш Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug

# 729
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Николетче,знам го промишленото Wink Wink Wink WinkПрращам въздушни целувки на любимия ми град  love001  love001  love001  love001

Бланче утре ще ти разправям за моите среднощни неволи....само ще ти кажа,че съм си легнала в четири сутринта ooooh! ooooh! ooooh!
за да има серия тази сутрин......сега искам почивка,и то дълга,ако е удобно
АМАН!!! Mr. Green

моля мислете за анкета

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 12:37 от lacunababe

# 730
  • КиТ
Бланче утре ще ти разправям за моите среднощни неволи....само ще ти кажа,че съм си легнала в четири сутринта ooooh! ooooh! ooooh!
АМАН!!! Mr. Green

Е защо се презорваш Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Бива ли така Rolling Eyes Срамота е Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,сега ти даваме почивка
Hug Hug Hug Hug Hug

# 731
Николетче,знам го промишленото Wink Wink Wink WinkПрращам въздушни целувки на любимия ми град  love001  love001  love001  love001

АМАН!!! Mr. Green

Дълга, дълга, ама в 13.15ч да не забравиш АТВ-то!!!
И за всички други,които снощи не са били в темата- Езел: -Кенан, Джансу, и може би Ийит :

http://www.atv.com.tr/canli_yayin

# 732
Лакунче,  за ободряване

# 733
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Мерсиииииииииииииииииии Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ма мисля да ударя една ракия и да си легна Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 734
  • КиТ
Мерсиииииииииииииииииии Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ма мисля да ударя една ракия и да си легна Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Изчакай Ийит и тогава Wink Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт