СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 18

• 18 879
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Мен пък ми е извратено, срамно и грозно 3 год с биба и памперс, малката в магазина да му казва иди си вземи памперсите  Shocked
И на мен...но дано при всички нас нещата се развият добре...и пампите и бибите да се махнат навреме...
или
Мен не ми харесва и   двегодишно дете в количка...толкова неестествено ми седят големи деца, завързани с колан в количка..вместо да си ходят...

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 08:24 от EmiR

# 721
Абе пак крайности - и на 3 г. е извратено, но и на 2 мес не ми се вижда човешко да го мъча в ръцете си... Щяла съм да спестя пари - е мерси, вече пестя от цигари, не пуша от 35 години... Т.е. другото лято НАШИТЕ  деца вече е нормално да искат гърне според мен.

# 722
Добро утро.Мерсаж за кафето.Честито на месечинките

# 723
Ладида нещо ми се губи  newsm78 

# 724
Еееее, ай сега пак сърдити. Нищо остро не е казано... Просто мнение, че е твърде рано, но пък и аз така бързах с първото дете.. Crazy
Чак извратено не мога да кажа, че е, а за парите - безумно е да пестя пари от детето си.... Ми ай за по-евтино да ги храним по веднъж на ден ...
Стига сте се тръшкали за глупости рано сутрин. Нищо не можем да направим преди децата да искат да го правят и да са готови за това.

# 725
  • на последния етаж
Яна продължава да поддържа температурата (до 37.7) вече близо два месеца. Правихме кръв и урина два пъти - нищо. Вчера докторът ме помоли да започна да настоявам да пие вода - досега е била на изключително кърмене. Вие каква вода давате? Изворната Девин нужно ли е да се преварява? Кога предлагате водата...?

# 726
Луничка, вода давам когато плаче и е нервна, а скоро е яла. Тя не че пие, но аз си предлагам... Давам преварена чешмяна софийска вода. Понякога слагам и чайче храносмилателно на ХИПП.

# 727
И аз давам преварена вода-обикновена.Малката вода пие няма проблем.Има деца който пият само чай а има и такива който нищо освен кърма не признават.

# 728
Аз давам директно изворна девин, без да я преварявам.  Peace

Мързела не е оправдание  Naughty Колкото и да мислите, че е рано, факт е, че други успяват. Доказано е, че работи  Peace

# 729
  • на последния етаж
А чешмяната по колко време се вари (някъде бях чела между 1 и 5 мин. мисля...)? Днес ще си купя биберон и шише - да видим как ще реагира на този нов вкус?!

# 730
аз моето мнение ще го напиша в следващата тема,защото обикновено като пиша и след това фръкват 10 страници след моя пост и сега няма да стигнат Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green/не за друго,просто има хора,които дори и да са на моето мнение им е кеф да се опъват като магаре на мост и да се правят,че са на друго,ей така за спорта  hahaha/

а сега ,мили деца, нека разведрим обстановката с един страшен цитат от фейсбука:
"много мразя парцали да ми се правят на хавлиени кърпи"
Тоя лаф е на поне 15 години  Grinning,напомни ми за детството  Mr. Green  Joy

аууууууууу,колко си дърта,за мене този лаф е нов hahaha hahaha hahahaцунки Hug

Щяла съм да спестя пари - е мерси, вече пестя от цигари, не пуша от 35 години...

ауууууууууууууууууу,ти си много  по-дърта от бамба,щом не пушиш от 35 години hahaha hahaha hahahaили си ги пропушила още незачената,или си набор на Лили Иванова hahaha hahaha hahaha

# 731
Не виждам какво трябва да се "сварява" при преваряването на водата. Затова ми се струва логично просто да заври. Микробите няма да умрат повече, ако врят 10 минути, няма да готвиш супа с тях Wink Шегувам се, разбира се Simple Smile
Находке мари, убиваш мА 'секи път Simple Smile)) Дърта съм, ама още сА озъртам Wink ако мА разбираш Wink Аз иначе баба ти Лили колко съм я дундуркала, аз на гърне съм я учила да ака, помня на 10 дена беше и вече сама си казваше Wink

# 732
Едва ли може да се нарече мързел,защото слагаш вода в съда и включваш котлона,но всеки сам решава какво  да дава на детето си.

# 733
  • До хладилника, който обичам
Аз викам Уиш да пусне новата тема Grinning

# 734
  • където има любов
Добро утро!
Никой не съм искала да засегна,просто изразих мнение базирано на предишен опит!Ако ви се е сторило остро,амиии може... При две болни деца и мъж ,просто изпускам парата.Сори,ако някой го е приел твърде лично.
Изворна вода на Девин давам от втория месец,не я преварявам.
Мая и аз вчера вечерта купих Дормикинд,че деня ми мина в дундуркане .По час и нещо сме се приспивали,писна ми вече.Преди малко дадох и заспа самичък,но едва ли е от това.Ще споделя,дали има ефект след няколко дни.
Арлина, как е Лора?
Луничка,странна работа с таз температура и всичко с изследванията е наред???

Общи условия

Активация на акаунт