Знаете ли кого видях - 14 тема

• 91 523
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Поп-фолк певицата Цветелина, Симона Първанова, Миа Сантова, Искра Ангелова и Гюкчен (надявам се, че го изписвам правилно!!!) на семинара на Джон Кехоу в НДК. Миа Сантова е уникално чаровна жена! Беше много стилна - със страхотно сако и чанта, по дънки, но въпреки това изглеждаше страхотно! Цветелина наживо е много хубава - много по-нежна, отколкото по тв, беше с костюм от сако и пола и червена риза, със страхотно поддържана коса и много усмихната и земна Simple Smile Докато Симона... въпреки, че винаги съм й симпатизирала... ужасен, недоспал вид, косата й - на нескопосана конска опашка, спортно облечена - много неглиже... Компания й правеше един младеж, решен в костюм и бяла риза Flutter А Гюкчен е изключително чаровна и семпла жена със страхотно излъчване Simple Smile

# 436
Деси Добрева миналата седмица в 25 поликлиника в Младост, на зъболекар. Беше придружена от възрастен мъж, вероятно баща. Видя ми се нежна и въздушна някак с тези разпилени руси къдри.

# 437
Събота вечерта,ресторант "Едно време" - Рони Колман - огромен на ширина,на височина - не толкова hahaha

# 438
Васил Найденов и Ивайло Манолов вчера пазаруваха в един от моловете.

# 439
  • out of space
Борислав от някой си Биг Брадър. В малко заведение до офиса ми, обядваше с приятел.

# 440

Те двойка ли са ? Визирам неофициално ,че официално ясно - не са .

Борислав от някой си Биг Брадър. В малко заведение до офиса ми, обядваше с приятел.

Сега остава да разберем на кое му казваш " заведението до офиса ми " и съвсем ще ни се изясни. А този Борислав е голям сладур  Wink

# 441

Те двойка ли са ? Визирам неофициално ,че официално ясно - не са .

Така разправя жълтата преса, но как е в действителност нямам представа.

# 442
  • София
Двойка са да, вече много години, но не живеят заедно Simple Smile Сутринта Краси Минев по Раковска, ако беше жена, щях да кажа, че изглежда ужасно без грим , в неговия случай - явно просто недоспал и рошав:)

# 443
  • out of space

Сега остава да разберем на кое му казваш " заведението до офиса ми " и съвсем ще ни се изясни. А този Борислав е голям сладур  Wink

На Стамболийски, с/у Агенция по приходите, заведението е малко в една кооперация.

Хапваше пържола със зелева салатка. Много висок този човек бреее  Shocked

# 444
Поп-фолк певицата Цветелина, Симона Първанова, Миа Сантова, Искра Ангелова и Гюкчен (надявам се, че го изписвам правилно!!!) на семинара на Джон Кехоу в НДК. Миа Сантова е уникално чаровна жена! Беше много стилна - със страхотно сако и чанта, по дънки, но въпреки това изглеждаше страхотно! Цветелина наживо е много хубава - много по-нежна, отколкото по тв, беше с костюм от сако и пола и червена риза, със страхотно поддържана коса и много усмихната и земна Simple Smile Докато Симона... въпреки, че винаги съм й симпатизирала... ужасен, недоспал вид, косата й - на нескопосана конска опашка, спортно облечена - много неглиже... Компания й правеше един младеж, решен в костюм и бяла риза Flutter А Гюкчен е изключително чаровна и семпла жена със страхотно излъчване Simple Smile
Коя е Гюкчен?

# 445
  • Има много детски смях.
Една врачка, която напоследък Иван и Андрей се заеха да популяризират.

# 446
DJ Дамян,Кирил Чалъков и Big Sha с Little Sha.

# 447
  • Earth
Сутринта Ненчо от комиците в детската градина. По-нисък и от мен, а аз съм 1.62 .  Laughing http://e-vestnik.bg/imgs/art_show/Nenka-i-Nencho.jpg ( децата ни посещават една и съща детска градина).
Онзи ден в едно квартално магазинче Боян Иванов ( естраден певец ). Много е остарял.http://www.events.bg/data/holidays/2009/08/Boyan-Ivanov---pop-singer_p3117.jpg

# 448
  • в Кошера
Мариан Бачев в МОЛ-а на Стамболийски...(май нещо покрай снимките на Стъклен дом се връткаше)  newsm78

# 449
Днес, в Токуда - Азис (доста отслабнал) с много чаровен млад мъж - излизаха от УНГ кабинета.

Общи условия

Активация на акаунт