Знаете ли кого видях - 14 тема

• 90 382
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Днес, Стефан Данаилов, влизаше в Гранд хотел София.

Оооо, значи са го пуснали да си дойде от Лондон....  Laughing Това е за тези, които гледат "Стъклен дом"

# 661
Да, ама не казвайте на никого!  Laughing

# 662
Преди малко Тити Папазов избираше плодове от последните 2 работещи сергии на пазара на "Граф Игнатиев"

# 663
Джоко Росич, на Шипченски проход Simple Smile Мноого го харесвам  Sunglasses

# 664
Бившият министър на здравеопазването Божидар Нанев около 17ч. в Била, бутахме си заедно количките Grinning.Доста  дебел ми се видя, а и количеството храна което купи е като за една малка болница.

# 665
  • София
Снощи Гергана Гунчева в едно заведение, или аз отдавна не съм я виждала или е с нова прическа - къса, все така къдрава и до раменете - малко е като овчица, но е сладка:)

# 666
  • София
Снощи, Христо Стоичков на  втори терминал на Летище "София". Долетя с късен полет от Барселона, не го бях виждала наживо досега, добре изглежда  Peace - стегната фигура, прошарен.

# 667
Орлин Горанов и Мариана Попова на концерт в Благоевград. Орлин галеше много нежно Мариана по бузата. Simple Smile

# 668
  • София
Фолк-певицата Мария в един ресторант в Несебър. Вечеряше /т.е. човъркаше в една салата/ заедно със съпруга си /предполагам/ и още една двойка.

# 669
Приморският гларус - Боян от ББ, в една царевска дискотека. Сам и от врене на време в мъжка компания..
И дъщеричката на Христо и Корнелия в Поморие на улицата - много сладка.. Peace

# 670
  • софия
Вчера в The Mall,певицата Анелия с дъщеря й и някакво момче.Купуваха си сладолед,а
малката се тръшкаше за нещо.

# 671
В различни части на централна София - Владо Кузов, Мартин Димитров и Асен Блатечки.

# 672
Приморският гларус - Боян от ББ, в една царевска дискотека. Сам и от врене на време в мъжка компания..
Ами тя е  една дискотеката в Царево.

# 673
  • Балчик
На 23 май , около ранният следобед от автогара Варна заедно за Балчик пътувах с Елена от МА 2 / така си спомням / ,малко по-късно от Златни пясъци се качи и Тома , отиваха на гости на нейните роднини в Балчик ,очаква ли ги , тя преди това по телефона му се скара,че не е бивало да яде , много се целуваха и бяха много шумни ,но пък и сладурчета ми се видяха .

# 674
Ами тя е  една дискотеката в Царево.

Mоже, ама аз откъде да знам..Wink

Общи условия

Активация на акаунт