Знаете ли кого видях - 14 тема

• 90 379
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Много е хубаво даже момчето, какво му е лошото? Вие какво искате? Джордж Клуни или Дейвид Бекъм ли. Tired
Плюс това, си е неин вкус в крайна сметка, какво значение има вие дали го харесвате, или не. Tired

Тая па тая  Crossing Arms Ако кара Ферари не ти е чиста работата, аз за това до Лада Самара си ги избирам, по-нависоко - тц!  Crazy

Мале направо ги съжалявам аз тия мъже - видят се в пари и никой вече не ги обича...само колата, и вилата, тюх!  Cry
Те това и искат, то иначе и Жигулито си ти върши работа Grinning.

# 706
Трифон Иванов- на пазара в Търново, купи си череши. Напълнял ми се видя и беше спрял като цар на улицата, където е забранено по принцип.

# 707
Рачков пред народния се разминахме  Shocked ма той много нисък бе  Shocked не повече от 168см.

# 708
  • София
Днес- Милен Цветков, ядеше баничка на пазара в Младост 1;  също и фолк-певицата Мария в The Mall на Цариградско шосе. Беше със страхотни обувки (всъщност, забелязах първо тях, след това погледнах кой ги носи). Вчера- Ива Екимова в клон на ПИБ.

# 709
  • София
Днес- Милен Цветков, ядеше баничка на пазара в Младост 1;  също и фолк-певицата Мария в The Mall на Цариградско шосе. Беше със страхотни обувки (всъщност, забелязах първо тях, след това погледнах кой ги носи). Вчера- Ива Екимова в клон на ПИБ.

Как изглеждаше Мария newsm78Навсякъде "тръбят" че усните и изтекли LaughingЕ,невярвам де Mr. Green

# 710
  • София

Как изглеждаше Мария newsm78Навсякъде "тръбят" че усните и изтекли LaughingЕ,невярвам де Mr. Green
Добре изглеждаше, дребничка, усмихната, на кок, устата- каквато си е обикновено  Laughing.  Гушкаше едно детенце, предполагам- дъщеря си.

# 711
Ония ден Ирен Онтева, в една пресечка "Цар Иван Асен 2", качваха се с детето в колата.Може и от градина да го е вземала, наблизо имаше градина.Не съм сигурна.
Пак ония ден в един ресторант - Нети, Дони, Мая Бежанска, Ути Бъчваров, Нели от "Сървайвър" и други , които не разпознах.

# 712
Снощи Стефан Данаилов в мола на Стамболийски , имаше някакви камери , оператори снимаха нещо , не разбрах какво Blush

# 713
Снощи Стефан Данаилов в мола на Стамболийски , имаше някакви камери , оператори снимаха нещо , не разбрах какво Blush
Стъклен дом най-вероятно  Peace

# 714
  • на село
В събота Динко Динев с Мария Цветкова в Мултиплейс.
Аз пък видях Зорница в един магазин на Витошка. Не от най-скъпите.  Rolling Eyes
И преди да се раздели с Динев, не беше рядкост да засечеш Зорница в такива магазини.

# 715
  • София
Вчера Весела Драганова внимателно маневрирайки с новия си Лексус.

# 716
Ама че неприятна е тази жена! Close

# 717
Деси Слава,в един фризьорски салон до моята работа.Беше с приятелка правиха си грим и прически.Не бях я виждала на живо,ама тя много дребна(дали има 160 см).Докато гримираха приятелката и,тя си пуснала на лаптопа нейни песнички и танцува ли танцува... sohappy

# 718
Андрей Слабаков в една кръчмица в Лозенец - шемет, както обикновено, беше в малка компания и обсъждаха някакви професионални проекти Wink

# 719
Миналата седмица видях Жельо Желев, в "Младост", излизаше от един блок с 10-литрова пласмасова бутилка, с костюм, поздрави всички с които се размина, включително и нас.

Общи условия

Активация на акаунт