Знаете ли кого видях - 14 тема

• 90 384
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Пак в Южния парк преди няколко дни видях Борислава Милева от ББ Фемили. Караше колело с дъщеря си. Беше по къси  панталонки (Борислава) и има доста хубави крака.
Борислава Иванова или Боряна Милева? newsm78

Боряна Милева.  Simple Smile Объркала съм се..

# 691
  • ПЛОВДИВ
Вчера в The Mall,певицата Анелия с дъщеря й и някакво момче.Купуваха си сладолед,а
малката се тръшкаше за нещо.
Това момче да не е Мартин Данона случайно?
http://www.slava.bg/images/content/19771/danona__anel_.jpg

# 692
Да, точно той е!

# 693
Анелия въобще няма вкус за мъже Naughty, критерия и е ясено какъв е!

# 694
Анелия въобще няма вкус за мъже Naughty, критерия и е ясено какъв е!

То се знае, че е харесала първо Ферарито му:-))) Момичето се оправя както може. Все пак кариерата в Пайнер е кратка, идват нови попълнения... Laughing Laughing Laughing Но този е по-добре от Динев.

Преди 1 седмица някъде, видях Ели Гигова. Беше много стилна. Ниска е, мислех, че е по-висока.

# 695
Много е хубаво даже момчето, какво му е лошото? Вие какво искате? Джордж Клуни или Дейвид Бекъм ли. Tired
Плюс това, си е неин вкус в крайна сметка, какво значение има вие дали го харесвате, или не. Tired

# 696
Много е хубаво даже момчето, какво му е лошото? Вие какво искате? Джордж Клуни или Дейвид Бекъм ли. Tired
Плюс това, си е неин вкус в крайна сметка, какво значение има вие дали го харесвате, или не. Tired

По-добре е от Коко, определено. Дано да го е харесала заради него самия, а не заради парите му. Иначе си е нейна работа, не ми пука. Клюкарим си:)

# 697

Тая па тая  Crossing Arms Ако кара Ферари не ти е чиста работата, аз за това до Лада Самара си ги избирам, по-нависоко - тц!  Crazy

Мале направо ги съжалявам аз тия мъже - видят се в пари и никой вече не ги обича...само колата, и вилата, тюх!  Cry

# 698
В събота Динко Динев с Мария Цветкова в Мултиплейс.

# 699
Аз пък видях Зорница в един магазин на Витошка. Не от най-скъпите.  Rolling Eyes

# 700
Аз пък видях Зорница в един магазин на Витошка. Не от най-скъпитеRolling Eyes

ooooh! И?

# 701
Днес в мола на Стамболийски-Елена Петрова и секретарката от Стъклен Дом.Отиваха на снимки явно.И двете бяха много хубави.

# 702

ooooh! И?
Разглеждаше дрешките. Изглеждаше перфектно.

# 703

ooooh! И?

Е, нормално е да свали стандарта, няма как да разполага със същите средства като преди. Но тя и никъде не е казвала подобно нещо. Иначе тя винаги изглежда перфектно, което не е малко и това не се промени след раздялата и с Йордан Динев.

# 704

ooooh! И?

Е, нормално е да свали стандарта, няма как да разполага със същите средства като преди. Но тя и никъде не е казвала подобно нещо. Иначе тя винаги изглежда перфектно, което не е малко и това не се промени след раздялата и с Йордан Динев.

Тя никога не е била по марковите неща. Самата тя го каза при Гала.

Общи условия

Активация на акаунт