Бабомартенски модели с плетени къдели

• 95 515
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Привет и от мен мили дами. Браво за майсторлъка и завиждам за времето за плетене, напослъдък много ми липсва.
Днес обаче си купих една прежда на YarnArt - Jeans графитен цвят, ей така да не загубя навик. Grinning

Сега плета сукман точно от графитеното сиво,много ми харесва.

А аз пък плета мъжки пуловер от това синьо http://media.snimka.bg/5425/017105737-big.jpg

Joy

# 46
  • Стара Загора
булечка-хубави мартеници си направила,ще се опитам да си направя и аз по твоите модели Simple Smile
номадка-благодарности за сайта-страхотен е  bouquet
сбъдваща-много красоти има,но след всяко показване на плетива на 1 кука,винаги се надъхвам да седна и да започна да се уча,ама ето сега пак започнах един жакардов сукман на малката на 2 куки да плета ooooh!
мацата-много хубав се получава,ама аз ако го започна по-малки куки сигурно ще плета месеци Crazy

# 47
Хоп цоп, ето ме и мен тук.
Благодарности на всички момичета който ме отказаха от преждата ЛОРИ.  Hug
На всички който показаха какво са си изплели ЧЕСТИТО, всички неща са много хубави. Направо нямам думи. Искам и аз да мога да правя такива красоти ама явно трябва да мина много години стаж.  Wink
И накрая една малка госпожица да ви се изфръцка с новата си рокля. Преждата е http://www.yarn-paradise.com/knitting/yarns_for_summer:_linen-ba … llow_qx16192.html.
За мартениците срам не срам,но си ги купих.  Embarassed

ПП.
Рокличката се посука леко на една страна.
Случвало ли ви се е такова нещо?
Аз си мислех, че се получава само при тениските.

# 48
lz1mpt , много ми харесва рокличката, а манекенката е голяма сладурана!

Посукване ми се е случвало, когато плетох в кръг.Толкова ме издразни,че разплетох цяла блуза  Tired .

За мартенички купих 1 чиле пресукана готова прежда и ще има за групата на малката в детската градина, за класа на голямата, и за моите ученици.....и за догодина.

# 49
lz1mpt, много чаровна и много й отива това жълто на закачливия поглед Heart Eyes
Аз мартенички си правя в момента, дано станат до 1-ви  Mr. Green

# 50
аз уж вчера направих всички необходими ми мартеници, но още днес непредвидено запознах едни перуанци с българската традиция и им подарих половината Blush така че днес продължавам, но тази година само шнурове и гривни плета. Едно хипарско колие за мен и толкоз.

lz1mpt, лесна ли се оказа роклята?

# 51
lz1mpt, лесна ли се оказа роклята?

Дааа, тук съм я сложила цялата с превод.

# 52
lz1mpt много чарована сладурана и с тази рокля...... smile3501
Денима със сигурност се усуква, с друга прежда не ми се е случвало.
И аз купувам готови мартеници...не ми се играе

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 10:53 от SISI_VAS

# 53
Честито, sungirlaugh! Лека бременност и още по-леко раждане ти желая!
Биг Пуфана, сайтът не ми се отваря. Иска регистрация.
тити, може ли да покажеш хипарското колие? Заинтригува ме.
lz1mpt, голяма сладурана е тази манекенка.

# 54
Ооооо, само вчера не съм ви следила, че отскочих до Сф и вие сте писали...писали..., че и в нова тема напредвате! Браво, браво! lz1mpt, поздравления и за двете произведения - манекенка и рокличка!  Heart Eyes

# 55
Благодаря, момичета!
Дано всичко е наред, че нещо от вчера не съм много добре... Confused
Сега отивам да натискам матрака и да си започна една отдавна запланувана розова Жулиетка...

# 56
  • София
Скок с един тематичен терлик в новата тема:

Имаш ли схема за този терлик?

# 57
# 58
Стейси, аз си го наричам хипарско само защото е с дървени мъниста: http://photo.stream24.ru/users/sviloza-pletki-24-/1011479/11895d … d85c8fb8bd60c9cd/ с лупичката се отваря пълен размер. Не е плетено, само възли връзвах Simple Smile

# 59
lz1mpt страхотна рокличка и манекенката също   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт