Бабомартенски модели с плетени къдели

• 94 904
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Привет   bouquet
Някой знае ли как се изпита символа дето прилича на кукичка http://radikal.ru/F/i064.radikal.ru/1001/f4/979f70953ba4.jpg.html, това е от коланчето на поличката?
Предварително благодаря   bouquet

# 706
  • Анкх-Морпорк
Мисля, че е висок пълнеж, но бодваш куката по-ниско, а не както обикновено?

# 707
благодаря ти firebird    bouquet
И аз си мислех това, само че на изплетената поличка, се вижда по друго, нещо като лицеви и опакови бримки, като ластик (ама как го обясних  Embarassed)
Довечера ще пробвам да видя какво ще се получи.

# 708
V_pet, това е така нареченото релефно стълбче, или ластик не е много ясна снимката но дано разбереш как става, front post double crochet

Силви, нямам думи!!!  Hug   bouquet Чаках още първия път да покажеш своите прекрасни рокли.  Heart Eyes

ana-mari, страхотни са бебешките неща които показа. И мен ме впечатли синьото гащеризонче, имаш ли схема/обяснение, а ако може и на елеченцето  Embarassed

Didorani, Beborana, Amelly   smile3501

Аз си търся схема на тази овчица, видях в гугал много нейни версии но без обяснение, ако някои е срщнал да свирка  Praynig

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 12:24 от pepito21

# 709
Силви, чудесни неща си изплела! Роклята е много смела за мен. Отново се удивявам как тази П. Пепе стои всеки път различно. Много интересна прежда си намерила за нея.
ана-мари, много нежни бебешки дрешки си измайсторила!
Амели, браво за жилетката, особено щом е направена на един дъх и без разплитане. Още по-добре, че и щерката е щастлива.
Еластина, честита шапка! Струва ми се сложно да се плете по клипче.
firebird, къде се изгуби? надявам се вече по-често да ни навестяваш!  Hug
V_pet, това с кукичката е релефен висок пълнеж. В момента нямам под ръка схема как се плете, но виж в осинка. Би ли пуснала и втората част на схемата за поличката?

# 710
Силви, ти си най-добрата майсторка на куките, супер изработка!
Обаче ... подборът на цветовете е кошмарен за мен, никога не бих се облякла така, ааа и не биха ме пуснали и да влезна в офиса с такива дрехи.... сигурно остарявам и оглупявам ooooh!

# 711
Благодаря ви момичета   bouquet
Сега ми се изясни положението.
Steisi заповядай, аз при оснките я намерих
http://radikal.ru/F/s001.radikal.ru/i195/1001/48/09268890a5b1.jpg.html - това е втората част, а това http://radikal.ru/F/s002.radikal.ru/i200/1001/16/3204af00f77f.jpg.html е пак някаква схема, дадена заеадно с поличката, незнам защо, а това е темата при осинките http://club.osinka.ru/topic-25890
Благодаря ви още веднъж   bouquet

# 712
Може ли да попитам, символа "=" по тази схема как се плете? Измъчих се снощи и не ми се получава - трябва да свивам нещо, май  newsm78

# 713
Оф,какви красоти се показаха пак!То не бяха рокли,шапки,бебешки и детски красоти!Поздравления за всички!А аз се мотам с едни кошнички,изплетох 4 и всичките еднакви,че да не се чудя коя на кой да подаря.Ама вече ми се гади от тях,а ми се иска поне още една да изплета .

И ако позволите едно скромно предложение за заглавие на следващата тема от мен:"Боядисвам яйчице с ПЛЕТКА в ръце."

# 714
Може ли да попитам, символа "=" по тази схема как се плете? Измъчих се снощи и не ми се получава - трябва да свивам нещо, май  newsm78
Според мен свивките са означени с "/"- две л.бр. заедно надясно ;  "\" -две л.бр. заедно наляво , а с "/|\" - три л.бр. заедно
Това за което питаш"=" по скоро ми прилича на превита опакова- нямаш ли снимка на модела , да се види от там? newsm78

# 715
Нами* , благодаря за отзивчивостта   bouquet - това е модела

# 716
нела 66, аз също залагам на опакови бримки. От снимката не си личи много добре.
V_pet, благодаря!

# 717
  • Русе
Здравейте, мацки!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Номадка, Амели, Куинче, Зоо, Тане, Пепито, Стейси, Фри - благодаря ви много за хубавите думи, момичета! Много ме трогнахте!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ана-Мари - много красиви и нежни неща!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Амели - жилетката е супер, цвета е страхотен, а малката кукла е зашеметяваща!! Да е жива и здрава! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet
Тане, разгледах ти албума - страхотни плетива!!! Поздравления!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Дидорани - добре дошла! Шапката е много сладка, а за моделката да не говорим - голяма хубавица!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Беборанче, много готино пуловерче и малкия сладур колко е пораснал! Направо ми иде да му схрускам сладките бузки!!! Да ти е жив и здрав!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Аз довършвам почнати неща от миналата година.
Много поздрави на всички, хубав ден и много творчески идеи!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 718
Силви, Пепи, благодаря ви.  Heart Eyes

# 719
Иначе освен 1000та други неща ,които започнах, , сега си плета тази блуза- блузка на една кука, и до момента се получава чудесно. Дано скоро я завърша и покажа  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт