Баба Марта с усмивка съблече на ЮНЧЕ зимното елече. Тема №103.

• 19 656
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
1. С какво слагате децата да спят? (облекло)- боди с дълъг ръкав и памучна пижамка /тип панталон/ и къси чорапки.
2. С какво ги завивате? -  с памучно одеало, когато беше по-студено с вълнено, вкъщи поддържаме по-висока темп
3. Правихте ли проба манту - да.

# 166
Честита Баба Марта!
По въпросите - боди с дълъг или къс ръкав и пижама-гащеризон, памучна; с олекотена завивка или една по тънка завивка - според зависи колко е студено; не и не знам нищо по въпроса.
Колко най-малко трябва да наддават мъниците в тази възраст? Предполагам има нещо като минимум.
Има ли такиваа, които все още да карат основно на кърма?

# 167
Честита баба Марта! Бъдете здрави всички!
Джералдин, честит рожден ден!  bouquet
The 1, радвам се, че Алекс е добре след злополучния опит да изяде пакетчето.
Св. аз започнах да отучвам Ицко от нощното кърмене като взех да му давам вечер АМ +бисквитки Плазмон, за да се засища повече. После премахнах кърменето към 12 часа с гушкане, люшкане и биберон, а снощи за първи път пропусна и сукането към 3 часа. Пу пу дано да продължи така.
Галя 02 добре дошла.
Грета, радвай се, че имаш още спокойствие, че като пролази ще ти разкаже играта Laughing
1. С какво слагате децата да спят? (облекло)-  тънка памучна пижамка тип гащеризон
2. С какво ги завивате? -  с нашата олекотена завивка - спи при нас
3. Правихте ли проба манту - не, има белег.

# 168
Много благодаря че се включихте по въпросите ми аз май го предгрявам това дете  ooooh! в нас Т е 22 през ноща около 20-21 може и затова да ми се буди нощем

# 169
Около 200 гр. на месец е нормалното наддаване в долната граница за кърмено бебе.

# 170
Около 200 гр. на месец е нормалното наддаване в долната граница за кърмено бебе.
  bouquet

# 171
Добро утро и честита баба Марта на всички!
Не съм писала няколко дни, защото се наложи непредвидено да заминем. Добре сме, да не ни мислите. Ще се върна да изчета пропуснатото и по-късно отново ще пиша.
Хубав ден на всички!

# 172
Много благодаря че се включихте по въпросите ми аз май го предгрявам това дете  ooooh! в нас Т е 22 през ноща около 20-21 може и затова да ми се буди нощем

оо не се притеснявай.... при нас е към 25-26 градуса, бебо е постоянно потен...буди се нощем..пробвах и на 20 гадуса същото нещо Simple Smile

# 173
Фантазия, е има как, нали ние не признаваме АМ дори и в пюренцата или кашите, вече съм на път да изхвърля четвъртата кутия... Laughing
У нас е около 20-21 градуса, ако е по-топло се буди още по-често, спи в чувалче без ръкави с боди и памучна фанелка, надолу босичка. Ако я покрия отгоре дори с тънко одеялце, недоволства и се мятка докато не успее да го изрита. ooooh!

# 174
Добро утро,
не съм спала почти цяла нощ. За първи път от както се роди, Симона плака през нощта. Имаме си и втори горен зъб + висока Т + кашлица. Вчера я водихме на лекар и според него всичко било от зъбите, гърдите са чисти, а аз съм била вманиачена  ooooh!
Дано да е така.

Честито на останалите озъбили се юнчета и парзнуващите днес по някакъв повод!

# 175
baby12, Честит Рожден Ден! Бъди здрава!   bouquet Наминавай по-често в темичките ни Wink

(пак ще оправя файловете, че тук таме нещо все не се вижда  ooooh!)

Рая не е писала отдавна??

АлиенТа, не си само ти бойкотирала ФБ, но теб си харесах да закачам Wink

Франческа, естествено че си вманиачена  Shocked най-лесно е да се каже така. Гушкай Симонка и дано не се повтаря нощта!

Петър спи с боди потник, пижамка с дълъг ръкав, чувалче и една тънка пелена отгоре, според Т в стаята. Манту няма да правя, виждам белега.

# 176
baby12, Ч.Р.Д. Много здраве и любов!

Ха, вярно, че Рая не е писала. Ще взема да й драсна един съсъмъс /както казва Кати/ по-късно.

АлиенТа, е като не тачиш ФБ, аз къде бих могла да видя как ви изглеждат муцките?

# 177
  • София
baby12, Честит Рожден Ден!
Франчи, нагушкай Зиби от мен.  Аз покрай на Мони боледуването разбрах, че може температура от зъби, но не повече от 38гр. И сополи може, но ако са толкова, че се дави и  кашля може и вирус да е, който е използвал намаленият имунитет от зъбите. То аз какво ти ги казвам тия работи, със сигурност ги знаеш, ама да си кажа де. Моника сутрин още и хърка нослето и покашля...
Важното е да не допускаш като мен да се усложнят нещата. Че и при нас всичко от зъби и набъбнали лигавици стана. И ухото и беше реактивно на гърлото, а не беше болно самото ухо...
А иначе ти ако в здравето на децата си не си вманиачена, то в какво друго ааа-ма-ха!

Аморе, раздвам се ,ч е се появи! Да кажа (бях написала похваля, ама то не е за хвалене) и Мони вече си сваля панталоните като стои права в кошарката  Mr. Green Което за момиче хич, ама хич не е добре...

# 178
Да се отчета по анкетата:
1. С какво слагате децата да спят? (облекло)- боди с дълъг ръкав и тънки ританки.
2. С какво ги завивате? -  само в чувалчето за спане без ръкави.
3. Правихте ли проба манту - не,не съм я водила на консултация от последната ваксина.Чак на годинка пак  Peace

# 179
Добро утро и от нас, също нато Франчи недоспали цяла нощ плака и резултата втори горен зъб  tooth честито и на Симонка Simple Smile
Бейби12 честит рожден ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт