Въпрос: Къде си държите
Проблемът при мен е следният: Пълзи и то бързо, ако я оставя в хола например след минута я намирам в коридора на път за спалнята. Пълзейки, спира и пооблизва пода /особено й харесват плочките в коридора/, колкото й обезопасен да е апартаменът все има от какво да ме е страх. Най-вече от това, че се изправя и ходи, хваната за мебелите. Да, обаче вече така пада два-пъти и то доста гадно си удари главата отзад. В столчето за хранене не иска да седи, ако няма па-па. Повтаря го два-три пъти, и ако не й се поднесе лъжицата настава хипер драма от писъци и ревове. В проходилката не ще и да припари за повече от 2 минути, ОСВЕН ако не се гоним из апартамента. В кошарата няма как да я оставя без надзор, защото е на такова ниво/кошарата/, че вече е започнала като се навежда да прави опити да се прекатури, обаче ако я сваля на най-долното за сън е много ниско, направо на пода......
Видяла съм се в чудо. Дайте съвет.Аз вече съм смъкнала нивото на кошарата на най-ниското, което е почти на пода, но нямам избор. Ако имам нещо да върша в кухнята, го лагам в столчето за хранене, и го премествам до ншкое чекмедже да си го отваря и рови (най-често чекмеджето с пластмасовите големи лъжици и черпаци - много обича да ги вади, да удря с тях по табличката и да вдига шум). Така кротува за малко, докато аз измия чиниите например, или нещо друго.

тя кажете ми как да го оставя сам....Другия хит е да хукне на някъде и да си блъсна главата в нещо. Обожава да си вземе играчка и да си я хвърля напред и да си я гони
пак като се влачи по корем! Всеки ден сменяме една пералня дрехи....а аз си мислех, че като чистя всеки ден е чисто....Не съм купиула кошара за игра, а килимче и все там го бутам да седи ама на, не ще
Поливахме ново бебе в компанията та