Баба Марта с усмивка съблече на ЮНЧЕ зимното елече. Тема №103.

• 19 598
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
А за протокола, Мони вече не ще да пази Ади щото и е много трудно. Всъщност всеки и се радва колко е сладка, цунка я по бузките и бяга...

Браво на Мони за изпитите! Ще я пратиш в Америка, за да не отиде в Австрия ли?! При вас е драматично Simple Smile

Милена, що не вържеш играчката на ластик и така да я гони докато каталяса Wink

Оф, мойто най-сетне заспа  ooooh! Така го мачках да се хили и нещо му натиснах едното пръстче, като ревна, пипах го после, не го болеше, т.е. не пищеше .... пу, ще му счупя пръста от халосване, значи  Crazy понякога съм за бой.

# 646
Момичета , благодаря ви за палците , златни сте  Hug Hug сега се прибрахме , След като педи прослуша Юли ни прати на снимка , каза че се чуват хрипове , а като го чу как кашля  Shocked Отидохме до спешното снимаха ни за 1 мин. излезе бронхит . Занесох снимката на педи и тя с облекчение каза че е бронхит , тя се съмнявала за пневмония  Sad Смени ни хапчетата , сега наново , а аз си умирам от страх , щом за един ден направи бронхит  Tired Сега се надявам да се повлияе от това лечение и да започне да се подобрява . Вече като ме види с лъжичка и започва да се върти , стиска устата , така се наплаши от тези лекарства че трудо яде  ooooh! Това е от нас засега .  Hug

# 647
  • Пловдив
Mindi, спокойно, ще се оправи и ще видиш как сладко ще си хапва.  Hug

# 648
Мидни, палци и от мен! Пиши като се приберете!  Hug Дано всичко е наред. ....... Сега прочетох. Бързо оздравяване, мила!

Нели, в Пловдив сме до неделя, но не се очертава излизане дотогава. Голям клинч е навън, гадост  Sad

Франчи, смях се на селската ви история  Laughing Пълно е с кретени  Rolling Eyes

Албена, в теб ми е надеждата, че се оцелява на работа след безсънна нощ. Иначе не се виждам от юни нататък  #Crazy

Има ли и други като моите моми, които не лазят и не се изправят??? Имам чувството, че останахме само ние  Simple Smile

Как приспивате децата? Ники вече заспива само в столчето за кола, а снощи спа и 1 час в него след заспиване, защото в леглото място не можеше да си намери и не спираше да се върти, въпреки че спеше!

Честит имен ден на сватя Близначкова и на ГалинкаКат! Дано не пропускам някой! Бъдете живи и здрави!

Честит рожден ден, Танче! Бъди здрава, влюбена в живота и много щастлива!!!

Ох, вече и на мен не ми се живее в БГ. Полудях, че толкова бързо вдигнаха здравната осигуровка, сякаш само това бяха чакали. Какви са и тези такси за тока? Малко ли ни скубят???  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Досега все се смеех на предложението на сестра ми за Щатите, но започвам да се замислям. А хич не ми се живее в чужбина...

# 649
И Нелито пише в темата за захранването.
Аз съм ветеран там, но рядко се разписвам, че има много компетентни дето напират да изпъкнат, а едвам се сдържам да не им подрежа крилцата  Laughing.За щастие Франчи понякога им показва откъде изгрява слънцето, та се кротвам.

Минди  Praynig Юли да се оправи бързо.
Тони най-обича да го сложа в легена за пране в кухнята с няколко щипки вътре и шивашкия метър, сума ти време откарва така, гризе си ги и ме изпива с очи като шетам, а ако сложа и прахосмукачката до него да и дърпа кабела  Party пей сърце сме.

# 650
Нели, дизайнер ли ще става Тонката?  Wink Като каза леген - и ние му дадохме един малък, прибираме вътре играчки, да си ги вади. Много бързо му омръзна, грабна го и ги изсипа. Пробвахме като барабанче да си играе, да пляска по него - е, след 3 плясвания си го избута до дивана и просто се покатери по него, за да се метне на дивана. Така че толкоз беше с легена ...
Минди, пак ще си прояде сладко-сладко, като от клипчето! От личен опит вече го казвам - оздравее ли, ще му се върне и апетитът!

# 651
Симона сама заспива на спалнята или в шезлонга.

Кате, и на нас хич не ни се искаше да живеем в чужбина, но тук явно нещата скоро няма да се оправят.
Ще дам пример с едни 35 хил. евро, които сме взели за да си доплатим жилището.
Само лихвата по тях на месец е около 250 лв., общо вноската с главницата 750. И това за 30 г.
Доведеният ми брат в Испания взема по 3600 Е на месец, т.е. той можеше да изплати нашият заем само с 10 свои месечни заплати.  Mr. Green

Аморе, и аз си ги мислех тези неща.  Laughing

# 652
  • София
Mindi, стискам палци бързо да се оправите!

Честит имен ден на празнуващите и ЧРД на Таня!

При нас Антон от два дни се научи да се изправя сам в кошарата и вече само стърчи и крещи. Свалихме дюшека на долното ниво, но ми се стори много ниско и подложихме юргани, одеала и каквото намерим , за да не е съвсем ниско, а и да може да стига с ръчички пръчката за да се надигне. Леглото в другата стая му е дървено и там вече липсва варианта да го оставя сам, нищо че има обиколници самата решетка е открита, а той още не е стабилен като се изправи и пада накъдето му дойде. Нещо не си харесва вече проходилката, не иска да стои в шезлонг, а стола за хранене е доста опасен да го оставя сам, така че не ми се мисли как ще е занапред.
Докато сме при майка, Антон заспива към 22 ч, буди се веднъж през нощта- яде  и после чак към 7,30-8. Като се приберем в София пак ще ме прави на маймуна и ще се буди поне по 3-4 пъти вечер  Shocked.

Преди 3 дни си сложих обикновена спирала, след първа менструация, че ми писна постоянно да се стресирам. Много четох за Мирена, но доктора ми каза да си взема съвсем обикновена със срок 6 години. По принцип се слагала малко след цикъл, а аз отидох преди цикъл, но все пак ми я сложи. Каза , че просто процедурата е по-болезнена .
Дано всичко е наред и нямам проблеми с нея Praynig
Има ли други майчета, които са си сложили или преди са били със спирала?

# 653

Тони най-обича да го сложа в легена за пране в кухнята с няколко щипки вътре и шивашкия метър, сума ти време откарва така, гризе си ги и ме изпива с очи като шетам, а ако сложа и прахосмукачката до него да и дърпа кабела  Party пей сърце сме.
И при нас това върши чудна работа  Laughing ники не пълзи, та мога да го оставям навсякъде, но като не му изнася реве  Sad

Минди, бързо да се оправя Юли, трябва да се доизлекува много добре, че е кофти този бронхит, Никата го изкара януари.

# 654
Нели всичко що не е негово е голямо забавление Simple Smile
Аз от седмица играя тае бо в нас ( по скоро подскачам като   261uu ) и Гого умира да ми се хили същата работа е и с коремните преси сутрин направо ме взе за клоун  hahaha
Минди не се притеснявай дано се оправи по-бързо  Praynig
Кате не сте само вие и моя младеж не се изправя ня лази не прави опити дори като го сложа на спалнята си го намирам там седнал понякога само се килва за да стигн някои играчка и не се обръща от корем по гръб той и не стои по корем де....от гръб по корем когато дават реклами и за да ги гледа се върти и по този повод след като оздравее ще го водя на ортопед че взех да се притеснявам и вече вдигам ръце от лекари не е минала и седмица от както се е родил и ние да не сме били по доктори  #Crazy Малко се отклоних но...
Попуснах да напиша днес че Симонка е много сладка на количката и е толкова пораснала  Heart Eyes
Алиента а ние от Януари си го влачим още не е минало едното и лепва другото  #Cussing out

# 655
Нели, дизайнер ли ще става Тонката?  Wink
Не мила, размахва ми го под носа и с очи ми казва:"Мамооо, ако не спреш да готвиш и ядеш, метъра ще спре да те обхваща."  Joy
меря си обиколките с него ама нещо нъц

# 656
Вече 40 минути играе с кабела на ютията. Мноого съм доволна.  Mr. Green

Нелка,  Joy

# 657
Нели, дизайнер ли ще става Тонката?  Wink
Не мила, размахва ми го под носа и с очи ми казва:"Мамооо, ако не спреш да готвиш и ядеш, метъра ще спре да те обхваща."  Joy
меря си обиколките с него ама нещо нъц

Тц, не си го разбрала - казва ти: "Виж колко си свалила, скоро със щипки ще те закачам да не те духне вятърът!"

# 658

Тц, не си го разбрала - казва ти: "Виж колко си свалила, скоро със щипки ще те закачам да не те духне вятърът!"
Joy Joy  rotfImbo rotfImbo
Моля те спри не издържам повече

# 659
Минди - добре, че не е пневмония. Новият АБ да е точния, та по-бързо да се оправя Юли и пак да е весел, а ти да се успокоиш.  Hug
Кате - за нощните събуждания - и при Марти е така - буди се по-незнам си колко пъти на нощ, ама гадното е че като се събуди след 4 часа само се люшкаме на ръце, оставям го в кошарата, а той едни очи ..., рев и пак така отначало. А снощи в към 2.30 в кошарата ревеше, а като го взе мъжа ми започна да пее и да се усмихва и така доста време пя, докато най-накрая заспа между нас.  И сутрин сме   #Crazy . Не знам защо плаче - поне да му излизаха зъби, а то нямаме ни един още.  Laughing
Танка 80 - добре, че всичко се е разминало.

Общи условия

Активация на акаунт