Звездни компромати-59 част

• 67 423
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Има ли нужда през три поста да четем в някой линк за Николета пророка? Rolling Eyes
Сто статии сте дали, ввъв всички пише едно и също, нищо че са на различни месии. Айде стига вече.

# 226
визуално много си подхождат , много , въпреки че като гледам как са го направили Джони Деп , не ми харесва много , каква ли роля играе ? ...ето какъв е филмът - An American tourist is used by an Interpol agent in an attempt to flush out a criminal with whom she once had an affair
преди време пробваха с Дж.Робъртс и Брад Пит като двойка , но не се получи , изпуснаха момента , сега ще видим как е...

# 227

Понякога се чувствам като неандерталец , от такива изказвяания  Tired

# 228
Нормално е ,от една уредена от всякъде страна като Америка, Бг-действителност да и изглежда като кошмар..  Crossing Arms Все пак тя не казва нещо кой знае колко лошо..

# 229
Преслава с 20 хиляди заплата от "Пайнер".Това го е съобщил Митко Димитров - Пайнера.

http://signal.bg/view_article.php?article_id=6016

# 230
Леле  Crazy Ако някоя наша се беше изтипосала така, щяхме с парцалите да я изядем, а сега ръфането е доста вяло. Ама то за чуждо -  Whistling Напомня ми за една случка в сайта София стрийт стайл - бяха дали снимки от Берлин, ама ви казвам някакъв моден ужас, космато палто, палто в турско синьо с яка щампа леопард, едната мяза на клошар, другата на швейцарска доячка - еее масово припадахме по уникалния стил. На другия ден едно българско момиче, доста добре облечено, разчупено -  ooooh! плю-плю-плю....  Сигурно ни е черта  Laughing
Само да вметна, че снимките, които описваш ги помня много добре, както и коментарите...
Обаче - къде видя точно "клошари"?!
За разлика от нас, на които всичко трябва да ни е "марково" и етикета с цената и марката, ако може да виси на показ, а и излгеждаме като клонинги и коледни дръвчета, хората в други страни, в ежедневието си са разчупени, много практични и всеки има собствен стил като не му пука особено какво и как е облякъл съседа...
Така че - не е точно национална черта...
А и когато нещо нашенско не е като хората, трябва ли да казваме, че е прекрасно, само защото е нашенско?!

# 231
  • В страната на бурите
Някои звезди с половин обръсната глава - нова мода!

http://www.arenabeauty.com/звезден-имидж/style-file/2/501/Новата … ловин-гола-глава/

Очакваме да обръснат и другата половина Simple Smile))

# 232
  • UK
Преди години в един аржентински сериал имаше една Норма, която имаше критично рядка коса милата, в началото на сериала се обръсна така, имаше само един ред коса - косъм до косъма, мила моя майно льо, към края косата й беше пораснала и беше значително по гъста. Само това ми идва на ум, когато видя така обръсната коса. Simple Smile

# 233
И Николетка май в момента има от едната страна толкова къса коса.

# 234
Нормално е ,от една уредена от всякъде страна като Америка, Бг-действителност да и изглежда като кошмар..  Crossing Arms Все пак тя не казва нещо кой знае колко лошо..

Щатите са сбирщак от националности, с огромни дупки в образованието, културата и съзнанието въобще. Освен, че са безпочвени шовинисти и отчайващи мегаломани, са и доста безлични.
Добре, че е един Холивуд да ги спаси.
И не, не мисля, че съм влизала в заведение, в което има знак, забраняващ оръжията.
Просто по време на престоя си в България, Скарлет едва ли е напускала хотелската стая. По това време им почна бурния роман с Джош Хартнет. Най-много да са ги завели в Шератън един път, два пъти на пъб в Радисън, и на обиколка по манастирите.
Толкова могат Варод и компания. Laughing
Да не забравяме- Скарлет бърка Италия и България, което е голяма черна точка за нас Crazy

# 235
Леле  Crazy Ако някоя наша се беше изтипосала така, щяхме с парцалите да я изядем, а сега ръфането е доста вяло. Ама то за чуждо -  Whistling Напомня ми за една случка в сайта София стрийт стайл - бяха дали снимки от Берлин, ама ви казвам някакъв моден ужас, космато палто, палто в турско синьо с яка щампа леопард, едната мяза на клошар, другата на швейцарска доячка - еее масово припадахме по уникалния стил. На другия ден едно българско момиче, доста добре облечено, разчупено -  ooooh! плю-плю-плю....  Сигурно ни е черта  Laughing
Само да вметна, че снимките, които описваш ги помня много добре, както и коментарите...
За разлика от нас, на които всичко трябва да ни е "марково" и етикета с цената и марката, ако може да виси на показ, а и излгеждаме като клонинги и коледни дръвчета, хората в други страни, в ежедневието си са разчупени, много практични и всеки има собствен стил като не му пука особено какво и как е облякъл съседа...
А и когато нещо нашенско не е като хората, трябва ли да казваме, че е прекрасно, само защото е нашенско?!

О, не разбира се, ама и другата крайност ми е непонятна!
Извинявам се предварително за спама  Embarassed  http://www.sofiastreetstyle.com/?p=1734 сигурно хич не разбирам (изобщо не твърдя обратното), но на мен лично тази шапка и това коланче, абе цялостната визия ми е точно клошарска (не визирам щрихи като това да е мръсна и т.н. говоря само за визията!)  Peace

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 23:52 от •ºtreisyº•

# 236
Леле  Crazy Ако някоя наша се беше изтипосала така, щяхме с парцалите да я изядем, а сега ръфането е доста вяло. Ама то за чуждо -  Whistling Напомня ми за една случка в сайта София стрийт стайл - бяха дали снимки от Берлин, ама ви казвам някакъв моден ужас, космато палто, палто в турско синьо с яка щампа леопард, едната мяза на клошар, другата на швейцарска доячка - еее масово припадахме по уникалния стил. На другия ден едно българско момиче, доста добре облечено, разчупено -  ooooh! плю-плю-плю....  Сигурно ни е черта  Laughing

О, не разбира се, ама и другата крайност ми е непонятна!
Извинявам се предварително за спама  Embarassed  http://www.sofiastreetstyle.com/?p=1734 сигурно хич не разбирам (изобщо не твърдя обратното), но на мен лично тази шапка и това коланче, абе цялостната визия ми е точно клошаркса (не визирам щрихи като това да е мръсна и т.н. говоря само за визията!)  Peace

Това предпоследното мъж ли трябва да е???

# 237
Някой беше споменал ,че Channing Tatum имал голи снимки... и под голи , имам предвид съвсем  ,с подробности  Laughing
Но нещо не откривам , ако някой може да помогне в тази насока  Sunglasses

# 238
  • O.A.E./ Пазарджик

Понякога се чувствам като неандерталец , от такива изказвяания  Tired
Ми и теб да те пратят вместо в Рим в София и ти така ще говориш Joy Майтапа на страна, но реално погледнато доста неща във България са странни за чужденците. Както и на нас са ни странни доста неща в чужбина. Ние малко ли се подиграваме с чужденците по нашите ток шоута. Ама навън , ако въобще ги гледат, едва ли ще ги избие на патриотизъм и ще се ядосат.
А и кой казваше, че е дебела...Невероятно добре изглежда на тая снимка.

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 07:56 от mariabutti

# 239
От 3-4 поста насам не е писано за Николета. С риск да ми се скарат  Joy
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-03-02&article=315556

Общи условия

Активация на акаунт