Звездни компромати-59 част

• 67 449
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
# 271
На мен ли ми се привижда или стиска 20 лева около микрофона? Laughing Откъде ги е взела, извинете? Значи тя пее на сцена, в клуб Син Сити, и идва някой от публиката и се протяга и й ги подава. Така ли се случва наистина? Simple Smile Мислех, че вече чалгата е надживяла този период, щото нали вече не онова, което е. Mr. Green

Брр, водещата - глупава или поне на такава се прави, Сираков - по-малко, в средите на този наш "елит"  имам чувството, че си говорят само за издръжки, държанки, парцали и клюки кой с коя. Тази Патриция директно си пита на месец една жена колко да очаква от Сираков. Ми така де, те са на заплата нашите "елитки".
Ами тя нали Зара беше казала в едно интервю, че си купува само бутикови дрешки и облича по един път, понеже (цитирам по памет) "като отидеш на парти и те питат с какво си, ако не е нещо марково, просто няма какво да кажеш". Laughing

# 272
На мен ли ми се привижда или стиска 20 лева около микрофона? Laughing Откъде ги е взела, извинете? Значи тя пее на сцена, в клуб Син Сити, и идва някой от публиката и се протяга и й ги подава. Така ли се случва наистина? Simple Smile Мислех, че вече чалгата е надживяла този период, щото нали вече не онова, което е. Mr. Green

Не ти се привижда Laughing

# 273
Хахаха май има и други банкноти Laughing

# 274
# 275
И не само една банкнота стиска. Mr. Green Съвсем нормално, даже бедничко мен ако питате. Mr. Green Иначе ако е интересно как се случва- отиваш до певицата, казваш й примерно да изпее еди коя си песен, даваш й паричките и това е. Може пък и без да поръчваш песен. Mr. Green

# 276
И в клубовете ли така се случва? Аз мислех, че само по кръчмите го правят. Ужас. И провиква ли се после " И поздрав за едикой си и компания"? Не съм била във фолк клуб с участие на певица и просто ми е любопитно. По кръчмите ритуалът ми е ясен:)

# 277
Вижте на какво попаднах във форума на Евровизия   от Миро

# 278
Какво значи клуб? Да не е в Манхатън примерно Това си е наш фолк-клуб, казано иначе дискотечка. Дали ще ти пее Преслава в дискотека или в ресторант е все тая.Тя и на двете места ще обикаля между тях, няма да седи само на местото за пеене, и на двете места ще й дават. Това се е приело за нормално от първите години и така си се прави и до ден днешен. Само на концерти няма как да стане. И май само Глория отказва да приема пари.Поне аз не знам за друг изпълнител.
Азис е казвал много пъти че на участие често си вадиш по-голяма парса дори от хонорара ти. А в предни години е получавал парса от едно участие, колкото да си купи апартамент. Естествено, тогава е пял на Жоро Илиев и компания.

# 279
# 280
Ами в клуба най малкото разположението е друго, предполагам си пеят на някаква обособена сцена и не обикаля между масите, защото просто няма маси. По сепаретата ли се катерят? Както и да е, може би ще го видя някой път на живо Simple Smile

# 281
Добре, нали скоро Авчето коментира хонорари и сумите бяха от 2000, през 5000, та до 8000 лева за участие! Тогава каква сила може да накара една певица да се протегне и да вземе 20 лева? Манталитет.

# 282
Разказваха ми като пазарили някаква гръцка певица за сватбата на Бареков, не и помня името, нещо с К мисля беше и тя казала, че не желае да я качват по маси и да и бутат пари, защото тя е певица.

# 283
Разкошна е прическата на Джина Стоева и много и отива.

# 284
Разказваха ми като пазарили някаква гръцка певица за сватбата на Бареков, не и помня името, нещо с К мисля беше и тя казала, че не желае да я качват по маси и да и бутат пари, защото тя е певица.

Пайнерките се обясняват, че в договорите им пише артист-изплълнител. Вероятно е различно Laughing
Сега сериозно: не виждам лошо, когато някой ти дава бакшиш да го вземеш.

Общи условия

Активация на акаунт