Звездни компромати-59 част

• 68 641
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Цеца не взима бакш, затова и Глория не взима, сещате се. Не го казвам от личен опит, но съм гледала интервюта с нея и тя самата казва, че не взима. Гледах записа от участието й в Най (май?!), стоеше си пред бенда на "сцената" и не мърдаше оттам.

# 301
# 302
  • София
И аз имам дежа ву. Mr. Green Явно това ще е темата на темата тоя път. Mr. Green

Иначе вече снимките на Николета ги няма в този сайт, още вчера са били свалени. А Николета щяла да съди сайта на Бареков.- http://life.dir.bg/2010/03/02/news5968133.html

А има ли някой който ги е видял newsm78

# 303
Той Константин като беше във ВИП брадър разказваше, че са се прибирали с Райна с по 6-7 000 от бакшиши/ не помня общ бакшиш ли/, и Дичо така се изцъкли милия, сигурно е съжалявал, че не е пропял чалга Simple Smile Щото на него и да искам да дам сигурно ще изглежда нелепо Simple Smile В момента си представям картинка, аз на концерт на Белослава(обичам ги нейните) и и бутам 50-100 лева да ми изпее нещо Joy
Много оспамихме Simple Smile

# 304
Десислава на мен ми се въртеше, а иначе за баш чалга едно циганче, този с "Тупалката"Simple Smile Като е гарга , нека е рошава:)

Аз всъщност на всички места където съм ходила и е имало певица, просто съм била канена, примерно на рожденни дни, и разни такива, т.е. не съм била на кой знае колко участия, и наблюденията са ми много малко.
Иначе за Тупалката- Илиян е, дето стана певец на годината. Mr. Green Моя приятелка от Стара Загора наскоро е била в заведение където е пял, каза че е направил страшен купон. Тя си тръгнала в 4 часа и нещо, а той още продължавал да пее. Mr. Green
Ама се притеснявам, че че шокът ще ви дойде малко в повече. Joy  Hug
Спирам спама. Blush Blush Blush

# 305
# 306

Помня ги тези причесчици от средата на 90те Joy Къса косица, разделена на път. И ризката... Joy И поглед като на Радо Прашката, когато не гледа секси

# 307
  • O.A.E./ Пазарджик
БУБА, не припалвай спор  Peace

Чужбина(та) си има разбира се огромните предимства, но фактът, че много хора пак се завръщат в родината, означава, че има нещо тук, което никъде не можем да намерим.

Най-много ме ядосва липсата на елементарен патриотизъм и вечните плюения и обвинения по страната, която реално представляваме самите ние.
Много малък е процента на завърналите се заради самата България. Peace Не одобрявам плюенето, но и няма смисъл да скачаме като убодени всеки път като кажат нещо негативно за България. Самите българи си я плюем много повече от тях.

# 308
# 309
Чудя  се, как Марая Кери е допуснала така да се освини? newsm78

# 310
Кефят ме, нищо че приличат на семейство Адамс. Peace
http://s54.radikal.ru/i146/1003/c4/1318dd6f74bf.jpg
http://s49.radikal.ru/i123/1003/7f/b749e26bc2a0.jpg

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 20:49 от SANDS

# 311
И аз харесвам семейство Картър-Бъртън Simple Smile

# 312
# 313
# 314
Някой има ли още снимки на Андреа при "Съпругите"? Май е била с много готина рокля. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт