Звездни компромати-59 част

• 68 640
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Нали са имали сценарий за този филм, знаело се е кой ще играе, те откога почнаха снимките...Понякога се чудя тези, които списват тези жълтини толкова си могат ли...или за читателите си мислят, че толкова си могат.
Макар че, и друг път съм казвала- за мен Анджелина и Джони са съвършената двойка. Но вече е малко късничко за тях:)

Гуинет Полтроу

Холи Бери

10 c's , имаше и други коментари в стил "бг мама"- разбивачката на семейства, тя дето си е нямала свое все разбива чуждите...
Ако за жена с 6 деца кажеш, че няма семейство....

# 436
  • Варна
Нямала е свое като дете, това се има предвид.

# 437
  • София
И Daily Mail са писали по темата за Деп - Паради - Джоли. Явно от там са преписвали нашите "медии".

В един от коментарите под статията на Дейли Мейл пише, че в първите две снимки от снимачната площадка на филма не е Джони Деп, а Киану Рийвс с брада...наистина повече прилича на него май.

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 10:17 от Гуш

# 438
# 439
Нямала е свое като дете, това се има предвид.

Е как ще няма? Майка и почина неотдавна, има брат, има баща.

# 440

Това може и да е Ванеса, но децата определено не са техните. Naughty
И цялата снимка нещо ме съмнява, Джони има татуировка на лявата ръка до палеца, нещо което тук не се вижда.

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 11:33 от SANDS

# 441
  • Варна
Ох, ясно е че роднини има. Но нали майка и и баща и били разделени и тя уж много тежко го преживяла, така съм чела. И уж твърдяла, че нямало да се хване с женен мъж и да разбие нечие семейство, защото знаела колко е лошо, а го направи.

# 442
Статиите са потресаващо жалки.Все едно Ванеса Паради живее в някакъв друг свят и точно на снимките разбира с кого ще си партнира мъжът и.

# 443
# 444
Не мога да повярвам, че виждам Виктория Бекъм в този посурнат вид. Нещо Америката не им влияе добре  Thinking

А Николета и Джина Стоева голяма мода вкараха с тези прически.

# 445
  • на пистата
 Shocked това не може да е виктория,невероятно Shocked
искам и аз такъв анцунг,много обичам да ходя раздърпана

# 446
  • София
Викито явно е докопала някое долнище от мъжа си  Mr. Green

# 447

И цялата снимка нещо ме съмнява, Джони има татуировка на лявата ръка до палеца, нещо което тук не се вижда.

Мне, преди месец-два имаше такива фотосесии в Мадам Фигаро, стилът на звездите или модните решения на звездите.. не помня точно. Бяха направени с модели, облечени и гримирани максимално да наподобяват звездите, Мадона и Хесус, Брад и Анджелина, Джони и Ванеса.. Помня, защото точно заради последните си го купих, а се оказа зла минавка  Twisted Evil
Та според мен тази снимка е от такава фотосесия.

# 448

Много си наблюдателна, браво!  Hug Да, това не са те. Това е сесия за френския Glamour, Джони са го докарали у н и к а л н о, докато профила на Ванеса е издаващ , поне за мен. Мислих, че ще отнеме повече време да се разкрие, че не са те, страшни сте.

# 449

Общи условия

Активация на акаунт