Звездни компромати-59 част

• 67 337
  • 749
  •   1
Отговори
# 675

И аз мисля ще е още по-прекрасна с по-дълга рокля.  Thinking

# 676
Готина е, ама ми идва твърде секси, някак си.

хех, ми то не случайно е сложена тази снимка към статия със заглавие How to smoulder when you're older, by Sophia Loren, 75 .
И на мен ми идва малко в повече ... но не мога да не се възхитя на начина, по който изглежда за тази си възраст.
Извинявам се,но на мен изобщо не ми се струва прекрасна Peace

# 677
  • София
Леле, колко много сте изписали, не мога да насмогна да прочета клюките! Mr. Green

Бар Рафаели, Алесандра Амбросио, Адриана Лима, Каролина Куркова дефилират на Седмицата на модата в Париж. Изглеждат като лелки.  Wink
Миранда Кер
Хилъри Дъф

Аз харесвам София Лорен, изглежда добре на тази възраст, но не е избрала най- подходящия тоалет наистина.  Peace

# 678
На 75 само мога да мечтая да изглеждам като София.
Иначе съм абсолютно съгласна с BlackSnake, че дълга рокля по би и подхождала.

# 679

Защо си е причинила това..... newsm78. Целият й блясък отива на кино!

И за да не е спам - Чадъра може да се превърне в оръжие, когато наблизо има папарак. Mr. Green
Джони във Венеция.

# 680
И на Бар и на Адриана ушите им са странни! На Адриана са като пеперуди. Laughing
София Лорен е поредното доказателство, че когато една жена не разбира кога се е разделила с младостта завинаги, става по-скоро жалка, отколкото невероятна... Confused

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 22:31 от Бижy

# 681
Александра Амбросио я имаше 1-2 страници напред по бански, като че ли изобщо нямаше бюст. На ревюто- има. И тя като Парис Хилтън май:)

# 682
Една очаквана новина-Мадона и Лурдес пускат модна линия http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2010/03/11/871667_madona_prav … ia_za_tiinedjuri/

# 683
E това ме потресе вече.....и статията и снимките, все съм знаела че на тийнейджърите поп фолка им се отразява зле, ама на тая девойка майка и как ли би се почувствала ако види снимките на дъщеря си:
http://podtepeto.com/article.php?id=2006

# 684
E това ме потресе вече.....и статията и снимките, все съм знаела че на тийнейджърите поп фолка им се отразява зле, ама на тая девойка майка и как ли би се почувствала ако види снимките на дъщеря си:
http://podtepeto.com/article.php?id=2006

Дам, слушането на чалга те превръща в идиот...  Sick

# 685
По-скоро алкохола им се отразява зле  Tired

# 686
И това нещастно създание е определено в статията като "гърла", а просташкото му изпълнение - екшънooooh! ...

# 687
Аз предлагам без такива обобщения, кой е идиот и кой не. Tired  Не знам дали е чалгата виновна, защото дайте да си говорим честно, половината от хората в тая тема слушат тази музика. Аз, също. И изобщо не ме е срам да го кажа. Но нито аз съм седнала да се събличам по заведенията,нито предполагам и другите от темата която слушат .
Майката трябва да се срамува от това че не е възпитала дъщеря си както трябва.  Wink

# 688
Авче, декларирам, че НЕ слушам тази музика! Naughty Нито у дома, нито в колата, нито на работа.  Crossing Arms
Това, че познавам някои от момите и че в заведения случайно, или нарочно прозвучава някоя и друга такава песен, не означава, че търся съзнателно подобни творби. Те просто ни заливат от всякъде и трябва да съм тъпа, сляпа, или глуха, за да не знам за тях.

# 689
Аз не съм писала че ти конкретно слушаш.  Hug
Поста ми беше относно заключението, че слушането на чалга превръща в идиот, на съфорумка. Е, аз слушам, и не се смятам за идиот. Напротив. Както и отсявам хубавите песни от просташките, по същият начин и певиците. Както и плюя голяма част от тях, да не кажа всичките.  Mr. Green Това не пречи да си слушам и коренно различна музика от тази. Може пък да съм от по-развитите идиоти. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт