Звездни компромати-59 част

• 67 338
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Снимки на Андреа от Маями без фотошоп:
--Цък 4--

От няколко страници насам един въпрос не ми дава мира. Тези двамата отстрани не бяха ли някакви италианци, имидж- мейкъри на Камелия (най-добрата дружка на Андиреа  Laughing) ?  newsm78

Тези са едни гримьоро-фризьорско дуо - Маури и нещо си. Взела ги е, за да я правят на красива.

# 661
# 662
# 663
# 664
Снимки на Андреа от Маями без фотошоп:
--Цък 4--

От няколко страници насам един въпрос не ми дава мира. Тези двамата отстрани не бяха ли някакви италианци, имидж- мейкъри на Камелия (най-добрата дружка на Андиреа  Laughing) ?  newsm78

Тези са едни гримьоро-фризьорско дуо - Маури и нещо си. Взела ги е, за да я правят на красива.

и Вили. И не са имидж мейкъри само на Камелия, а на много от фолк "дивите". Първата или една от първите които взе да работи с тях, беше Соня Немска.

# 665
Виждам, че пак се разправяте за мъжа ми - G.Butler. Казах по-рано, че когато Джен му разбие сърцето си го вземам веднага и ще го заслабна. Следващите фенки на опашката, моля!

# 666
Лиза Мари Пресли явно не е успяла да се справи с килограмите след раждането.

# 667
  • Бургас
Снимките на Клаудия Шифър актуални ли са, не знаех,че чака дете...Тя не роди ли две едно след друго веднага след брака?

# 668
Актуални са, чака трето дете.

# 669
Лелеееее егати  Shocked евала!
Аз съм доста назад с материала - тя за кого е омъжена? (Дейвид Копърфийлд  Embarassed?)

# 670
  • София
На 75 години! София Лорен, прекрасна

# 671
Gagamama ,ама и ти си една клюкарка .Женена е от години за Матю Вон -англичанин , продуцент

# 672
Готина е, ама ми идва твърде секси, някак си.

# 673
  • София
Готина е, ама ми идва твърде секси, някак си.

хех, ми то не случайно е сложена тази снимка към статия със заглавие How to smoulder when you're older, by Sophia Loren, 75 .
И на мен ми идва малко в повече ... но не мога да не се възхитя на начина, по който изглежда за тази си възраст.

# 674
Gagamama ,ама и ти си една клюкарка .Женена е от години за Матю Вон -англичанин , продуцент

Аааа аз от 3 теми едва прохождам  Naughty  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт