Звездни компромати-59 част

• 67 339
  • 749
  •   1
Отговори
# 705

Аааа, долу ръцете. Naughty Той е за Le Soleil. Wink

# 706

С Гигова вече се дуелирахме преди време за Джерардчо и Слънчицето ще го отнесе ако се наложи.  Joy Joy Joy

Да не спамя..
Любов, любов ( ще я задави с косми тоя младеж.. )
http://www.woman.ru/images/article/c/3/img_c367dd709fba475ad9de83830c16836a.jpg
Шайло
http://www.woman.ru/images/article/7/a/img_7a16702c982a7dd8f4c96f9a617998d8.jpg

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 11:11 от BlackSnake

# 707
BlackSnake, не ставай Анджелина Джоли на темата, моля те. Не пипай чужди мъже Naughty

Джесика Симпсън с ужасна за моя вкус рокля

Ексцентричната Амбър Роуз

# 708
Джесика мяза на диван с евтина дамаска Joy

# 709
BlackSnake, не ставай Анджелина Джоли на темата, моля те. Не пипай чужди мъже Naughty

Определено не ми е чужд, дори ми е мнооого близък . Ето ни! Аз и той в едър план !!! Кой кого пипа, моля ????   Joy Mr. Green
( не се присмивайте на маникюра ми, той не може да затъмни безспорната ми хубост ! )

# 710
Това е голям лаф! Joy

# 711
  • в Tara
божееее, видях на вики бекъм зъбите!
чакай да се обърна със стола...

тая жена не знаех, че може да се усмихва  Grinning

деми мур  с кончЕ против уроки

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 12:30 от О'Хара

# 712

Определено на Том Круз и на Никълъс Кейдж са им правени зъбите. Том определено е доста смешен с двете си криви предни зъбчета Simple Smile На другите са само избелени. Обърнете внимание на Бекъм кучешкия как е малко по-напред пред резеца - и на двете снимки е така

# 713
Tом Круз беше с брекети.

# 714
Това с червеното конче против уроки познато ли е и извън БГ?

# 715
В чужбина го носят тези които изповядват (това ли е точната дума??) кабала. Мадона също има.

# 716
Това с червеното конче против уроки познато ли е и извън БГ?

Червеният конец е символ и в юдаизма(кабала течението), вярва се, че е против лоши очи. Носи се на лявата ръка, вълнен.
Аз нося от няколко години, чак в последствие разбрах, че е и Кабала традиция, освен българска.

# 717
Девойката, ако няма 18г, не е трябвало да й сервират алкохол. Ако пък има 18г и се е почерпила, трябвало е охраната да я изведе от заведението, дори преди да започне да се съблича, но особено по време на събличането......... Това няма общо с никой стил музика.

Абсолютно подкрепям  Peace! Както сами виждате - "ИДИОТКАТА" (нали такива бяха...) която не само слуша, ами и пее чалга, е доста по-облечена от фенката си...А такива диви олигофренки има навсякъде, виждала съм подобни изпълнения в заведения където никога не се е пускала чалга  ooooh!

http://www.celebrity-gossip.net/sites/default/files/imagecache/f … ard-031110-11.jpg - мноооого са сладки!!!

# 718
Девойката, ако няма 18г, не е трябвало да й сервират алкохол. Ако пък има 18г и се е почерпила, трябвало е охраната да я изведе от заведението, дори преди да започне да се съблича, но особено по време на събличането......... Това няма общо с никой стил музика.

Абсолютно подкрепям  Peace! Както сами виждате - "ИДИОТКАТА" (нали такива бяха...) която не само слуша, ами и пее чалга, е доста по-облечена от фенката си...А такива диви олигофренки има навсякъде, виждала съм подобни изпълнения в заведения където никога не се е пускала чалга  ooooh!
....

По едно време в една Русенска дискотека имаше шампанско за дамата, която първа остане без сутиен !?! Нямате на идея колко ексибиционисти се оказа че има  smile3521 и то не само жени, а и мъже. Така че не ме изненадва че се е разхвърлила девойката. Освен може би това че не му е мястото на живо изпълнение да го прави.

# 719
  • София
Линдзи Лоън в Париж, отново
Пак е показала на какво е способна cheers
Баща й настоявал пак да влезе в клиника, но тя го обявила за луд.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт