Звездни компромати-59 част

• 67 340
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Много е ограничена в интервюта-явно толкова си може ! Wink

Да бяхте я видели в "Нека говорят" на Росен Петров  Joy
И, не мисля, че е дрогирана, просто мозъчните и гънки да виновни за изказа и Peace

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 09:34 от sanbernarka

# 76

Фърги

Много са и странни ноктите  Rolling Eyes

Tова са нокти в стил 80-те.. сега модата се връща... Laughing и на мен не ми харесват  Naughty

Верно, че е от преди няколко страници, но сега ви чета. Ако ви е направило впечатление, от доста време ноктите на Риана са с тази форма.

И на мен не ми харесва тази нова мода ...аз ще си ходя старомодна Mr. Green

# 77
  • София
Много е ограничена в интервюта-явно толкова си може ! Wink

Да бяхте я видели в "Нека говорят" на Росен Петров  Joy
И, не мисля, че е дрогирана, просто мозъчните и гънки да виновни за изказа и Peace

И аз немога да я понасям,гледа тъпо и говори тъпо(лично мнение) Peace

# 78
# 79
  • До морето
аз пък даже смятам, че при Росен се справи много добре.Гледала съм мн по-тежки нейни интервюта.Глупавичка е горката, ама поне си го знае, не се прави на много интелигентна. Аз по се дразня на разни екземпляри, дето нямат акъл за две стотинки, ама пък за сметка на това като тръгнат да приказват...мале, леле... ooooh!

# 80
е , ''справила се'' , все едно - ''избута някак си с 3''
Росен трябва да кани интересни , ерудирани , знаещи хора с 2-3 вагона книги , а не празноглави чалга тикви , за кой е интересно такова интервю - за ерудитите не е , за чалгарите явно също ...

# 81

мда, ама така пък е видно, че няма ботокс-мотокс и разни там други набухватели и подобрители и не прилича на застинал експонат от експозиция на Мадам Тюсо

# 82

мда, ама така пък е видно, че няма ботокс-мотокс и разни там други набухватели и подобрители и не прилича на застинал експонат от експозиция на Мадам Тюсо
Е затова пък трябва да изглежда като ударена от ток ли!? newsm78

# 83

Е затова пък трябва да изглежда като ударена от ток ли!? newsm78

не разбира се, просто опитвам да гледам на нещата от положителната им страна Simple Smile

# 84
  • UK
Аз пък много се дразня на звезди, които застиват в едно положение и като говорят си мърдат само устата, да не би някой да им направи смешна снимка. Без ботокс дори, просто си стоят като каменни - безизразни такива.

# 85
Вместо запис - новото видео на Шакира

http://avtora.com/news/nowini/shakira_rafael_nadal_video

# 86
# 87
Това е Оливие Мартинес - актьор и бивш на Кайли Миноуг - голям симпатяга е! Много ми харесва във филма Изневяра с Даян Лейн и Ричард Гиър

http://www.cinefish.bg/data/movies_images/2/p_2672.jpg

# 88
Анелия си показа п..ката в новия си клип Доста евтино... Rolling Eyes
Още една снимка
Eто го и клипа:
http://vbox7.com/play:b625e525

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 18:10 от chudo

# 89
Аз нищо не виждам... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт