Звездни компромати-59 част

• 67 364
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Е как да видиш мило, като е с бикини в телесен цвят. Ама хората обичат да преувеличават и да се мъчат да създават скандали без нищо. ooooh!

# 91
Е как да видиш мило, като е с бикини в телесен цвят. Ама хората обичат да преувеличават и да се мъчат да създават скандали без нищо. ooooh!

thumbsup И аз си викам, чак пък в клип да се появи така... виж Андрейка да беше, по-щях да повярвам  Mr. Green

# 92
  • София
Гримасите на Тайра са ужасни, защо си криви лицето така!?

# 93
  • София
chudo, ти самата видя ли й органа, та така се възмущаваш  newsm78

Джим Кери вече е дядо  Grinning дъщеря му е родила момченце!
това не е Чубака това е Лейди ГаГа  Joy
пак и пак
Бритни отново е блондинка
Сандра Бълок
Кейт Мос
Айсла Фишър съпругата на Саша Барон Коен

# 94
  • София

кви бикини кви 5 лева?!  сигурно е била с бикини, докато са снимали клипа, но на клипа не се виждат, вместо това са и замъглили онази зона и в крайна сметка нищо не се вижда...просто някво куцо изпълнение.

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 19:15 от Гуш

# 95
Азис през 2007 на Златни пясъци  Mr. Green

# 96
# 97
Не знам дали е пускано, не е нова тази сесия, но аз едва сега я виждам-  сесия  на  Мадона  и  Хесус   за  W magazine

# 98

кви бикини кви 5 лева?!  сигурно е била с бикини, докато са снимали клипа, но на клипа не се виждат, вместо това са и замъглили онази зона и в крайна сметка нищо не се вижда...просто някво куцо изпълнение.

Виж снимката от предната страница в уголемен вид. Достатъчно ясно се виждат очертанията им.

# 99
Това е Оливие Мартинес - актьор и бивш на Кайли Миноуг - голям симпатяга е! Много ми харесва във филма Изневяра с Даян Лейн и Ричард Гиър

http://www.cinefish.bg/data/movies_images/2/p_2672.jpg
Hug
Благодаря!
Тия дни пътувах с негов двойник...

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 22:11 от Териса

# 100
  • София
Не знам дали е пускано, не е нова тази сесия, но аз едва сега я виждам-  сесия  на  Мадона  и  Хесус   за  W magazine

Много облечена Мадона бе  Mr. Green

# 101
Аз очертания на бикини не виждам! Само черно … 85;це Mr. Green

# 102
  • На брега на реката
На фона на неговата голота, тя е направо навлечена  Mr. Green
Страхотна е фотосесията  Heart Eyes

# 103
Аз очертания на бикини не виждам! Само черно котенце Mr. Green

Така се е получило от кадъра. Не искам да влизам в ролята на адвокат на Анелия, обаче много се дразня като се опитват да се правят евтини сензации. Много им се иска на някои да се е снимала гола, ама споко, не е. Вземете да изгледате клипа на един голям телевизор и да видите. А интересно що "черното котенце" го няма на другата снимка..... Tired

# 104
Авче, не се правиш на адвокат, ама ще рече човек, че си присъствала на снимките и си видяла с очите си, че е с гащи... Винаги защитаваш чалгаджийките, все едно ти плащат за това! Thinking
Има го, но тя е увеличила размера на екрана и се е размазало максимално.
Всъщност, все ми е тая какво и се вижда. Предвид тоталното им изпростяване из фолка, по-вероятно е да се вижда дудата и, отколкото каквито и да било гащи! Joy

Общи условия

Активация на акаунт