Звездни компромати-59 част

• 67 381
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Бижу, ми сигурно ми плащат. Tired
Нужно ли е да съм била на снимките? Очи нямам ли според теб? И мислите ли че Анелия има нужда да падне толкова ниско, че да си покаже интимните части.  Rolling Eyes И се чудя поне един път згледали ли сте клипа на телевизор? Явно не, ако бяхте, щяхте да видите бикиние или прашките, нямам идея какво е, в телесен цвят. Дори и на предната снимка краищата им се виждат супер ясно.

# 106
Очи нямам ли според теб?
Щото и аз имам де...  Rolling Eyes
Ми не ми се виждат ясно, освен това, което вече написах, че виждам. Нямам намерение да споря до безкрай заради п...ата на която и да е! ОК? Peace

# 107
  • UK
А според мен спора с гащи ли е или не е в полза само на Анелия, колко човека ходиха да видят клипа? Като нищо е нарочно.

# 108
Нарочно е, разбира се! Аз лично виждам очертанията на телесни боксерки или шортички, каквото и да е там, в телесен цвят.

# 109
Едва ли е гола на мястото, където се вижда нещо напомнящо на женски полов орган,но определено е ТЪРСЕНА ПРОВОКАЦИЯ И НЕ Е СЛУЧАЙНО...Скрита лимонка се оказа тази Анелия , търка се между краката като шугаво прасе. Евтин PR.

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 00:58 от Shttttttt

# 110
Едва ли е гола на мястото, където се вижда нещо напомнящо на женски полов орган,но определено е ТЪРСЕНА ПРОВОКАЦИЯ И НЕ Е СЛУЧАЙНО...Скрита лимонка се оказа тази Анелия , търка се между краката като шугаво прасе. Евтин PR.
Party

# 111
# 112
А на мен ми напомня на този клип:http://vbox7.com/play:d04e01d2&al=1&vid=
И на Лени посегнаха,мамка им...

# 113
Ами сигурно и на други клипове ще напомня, защото симулираното самозадоволяване изглежда горе-долу по един и същи начин. Само че за някои това в клипа на Лени Кравиц е фина еротика, а при Анелия е плагиатство и евтин PR. За моите вкусове и в двата клипа кълченето и търкането е в повече. ( Не става дума за никакво срвнение между изпълнителите.) Някъде по-нагоре беше пуснато новото видео на Шакира с участието на Рафаел Надал- красота Heart Eyes

# 114
hahaha

# 115
  • Балчик
hahaha
Peace 

# 116
За какво беше темата,а какво се разнищва ooooh!

# 117
Относно фотосесията на Мадона и Хесус - има нещо много еротично в това, единият партньор да е напълно облечен, дори по възможност в изискан, костюмиран вид, а другия да е напълно гол. Досега съм го виждала само във вариант: облечен в костюм мъж и гола жена.
Мадона, както винаги обръща нещата и провокира, показва ни нова гледна точка. Все още прокарва идеи, просто й се възхищавам!

# 118
изобщо не ми напомня, не мога да ги сравня по нито една точка

# 119
  • София-в сърцата на моите деца
hahaha
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт