Звездни компромати-59 част

• 68 640
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Роклята на Камелия преценихте, че не е оригинал, за ботушките ще се изкаже ли някой  Flutter  Laughing
По-скоро Митко от Варна на доста по-малко пари.Тя всичко си шие, дори и обувките...

Кой е този Митко от Варна?Да не е шивач?
Тя си прави ботушите при Данчо. newsm78

# 406
# 407
"фотосесията" на Николетка е много хай хахахаха, а Бареков търси евтина сензация със репортери с доста спорни качества, да не говорим, че само няколко дни преди това й бяха взели интервю

# 408
  • София - град
Prima ballerina Suri Cruise wears a pink tutu as she heads off to dance class with her mother Katie Holmes

Босичка защо пък не Joy

# 409
Prima ballerina Suri Cruise wears a pink tutu as she heads off to dance class with her mother Katie Holmes

Босичка защо пък не Joy

на първата снимка много прилича в очите на майка си

# 410
# 411
  • Балчик
Глото  много скъси дължината  Wink отива й

# 412
Темата е звездни компромати,в тази връзкасе чудя що за компромат са последните три снимки- на Глория например ,още по малко снимката на Маринов с жена му,май е по добре да смените заглавието на темата

# 413
Темата е звездни компромати,в тази връзкасе чудя що за компромат са последните три снимки- на Глория например ,още по малко снимката на Маринов с жена му,май е по добре да смените заглавието на темата
Това вече сме го дъфкали и предъфкали Stop, темата си е такава, не е задължително да е компромат, просто снимки на известните. На мен ми беше интересно да видя примерно как Глория ходи на участия, или пък как изглежда новата на Маринов. Нека не задълбаваме повече.

# 414
Е значи заглавието е леко объркано,защото толкова страници минаха и най много 5-6 компрометиращи снимки съм видяла,но явно думата "компромат" тук е с доста по различно съдържание.
А за новата на Маринов колко снимки и писане се изписа,дори от сватбата им.

# 415
Аз още като видях ботушите на Камелия ми стана явно, че й ги е правил пак нейният си човек, дето й прави винаги обувките и ботушите.

# 416
Добре колко ще и излезнат да и направят подобни ботуши? Не са чак толкова скъпи , че да не може да си позволи да си ги купи в оригинал..  Thinking плюс това сега като се загледах в тока, толкова си личи, че са фейк.Вижте на оригиналните каква е извивката на тока, а на Камито си е прав  Crazy

# 417
  • UK
Може така да й е по удобно и нарочно да си ги прави сама - ако има проблем с краката и иска да са й по удобни, примерно. Едва ли излиза евтино да ти ги направят.

# 418
И аз не мисля, че си ги прави защото не може да си позволи другите и т.н. Според мен си има друга причина.

# 419
По повод Николета : Николета Лозанова обясни пред bliasak.bg, че се е свързала с Министерството на външните работи. Там й издали документ, който удостоверява, че никога не е била в Лондон. Вчера в токшоуто „Точно така“ тя разкри, че вече се е консултирала с адвоката си, който в най-скоро време ще предприеме съответните действия срещу въпросния сайт

Общи условия

Активация на акаунт