Звездни компромати-59 част

• 68 640
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
# 586
# 587
# 588

Обожавам я - любимата ми актриса!!!!! Peace

# 589
ох, заради Simon Webbe й завидях искрено на Андреа

# 590
# 591

А разбрахте ли, че Карбовски е пушил и смъркал вещества по време на представянето на стихосбирката снощи?

Shocked Shocked Shocked наистина ли? Къде могат да се намерят кадри  Thinking

# 592

А разбрахте ли, че Карбовски е пушил и смъркал вещества по време на представянето на стихосбирката снощи?

Тома Марков го е правил, има кадри. Но не и Карбовски.

# 593
Тези "творчески" big mistakes... ooooh!
http://www.programata.bg/?p=90&c=1&id=185&l=1

# 594
Тука има снимка http://blife.bg/article-651

# 595

Мерси мило  Hug направо думи нямам хахахах хем ми е смешно , хем ми е тъжно  Simple Smile

# 596

Не знам, Авче, на мен ми го разказа човек, който е присъствал там на място. Определено останах с впечатление, че е и МК го е правил.
Имало дълъг и подробен разбор кои наркотици са готини и кои са кофти (например марихуана не му се нрави, понеже от нея бил надебелял), имало демонстрация как се навива банкнота, за да шмъркаш... Разни такива работи.

# 597
  • Sofia
добре де,що зърната и са отгоре на циците а не където трябва newsm78

силикон? макар че не ми приличат много на силиконови
Мисля ,че няма силикон ,спомням си я още преди 8-9 години ,когато всяка вечер висеше в една дискотека -Домино,беше си също толкова надарена.

# 598
Може, аз само репортажите видях. Но предполагах че ако той е шмъркал, няма начин да не го снимат, а да снимат само Тома. Crazy

За Лейди Би, и аз знам че няма силикон, и зърната й доста ме учудиха.

# 599
Гледах я на "Комиците" мисля с Таня Боева, Бойка беше облечена като...ами коледна една такава, с червено-бяло екипче с пухчета Joy

Joy Joy ааааама това тя ли била? аз се чудех какво е това странно "нещо" дето обикаля като едноличен-псевдо-балет за украса около Таня Боева  Joy

Общи условия

Активация на акаунт