Порция за Масларова

• 6 008
  • 102
  •   1
Отговори
Майчета,съдят Масларова...Тоест предполагам че знаете,но нека да помогнем на тази добра инициатива!!!Да и осигурим порция каквато тя осигури за децата в Могилино!!!

# 1
И как по - точно предлагаш това да стане?! И аз съм за, като видях наглата физиономия на тази жена, когато заяви , че "не е крала"  Twisted Evil и че "вкъщи няма надиплени банкноти"...Не мога да разбера, уж е ЖЕНА! Ни сянка от съчувствие, доброта, емпатия, качества , които следва да притежава всеки народен водач, пък камо ли министърът на социалната политика! ooooh!

# 2
http://www.facebook.com/group.php?gid=326764309785&ref=searc … 698..1&v=info

Нямам търпение да видя зад решетките това нагло същество! Twisted Evil

# 3
На тази бих й осигурила един як пердах, ама такъв дето да я остави инвалид, пък после нека си живее в София, да види какво е наистина да си в неравностойно положение

# 4
Аз пък щях да предложа да съберем нужните 50 хиляди за гаранцията.форума е сила!Жал ми стана за нея като прочетох,че си няма пари за гаранция.

# 5
Аз пък щях да предложа да съберем нужните 50 хиляди за гаранцията.форума е сила!Жал ми стана за нея като прочетох,че си няма пари за гаранция.

Rolling Eyes

# 6
Сигурно се шегува  Mr. Green

# 7
  • sofia
Роня Joy
Понеже писах в старата ни тема отпреди две години......Що не кажеш,а?

Идеята е да разберем кога са заседанията по делото на Мазната и да кажем какво мислят хората по време на процеса с/у нея Peace
4акам да ми сведът кога ще е и да се опрганизираме.Всеки един от нас е наясно,4е цялата калпава социална политика е нейно наследство.Да не говорим за това,от което бяха лишавани дълги години пенсионери,деца с увреждания,деца в институции.

Тя заслужава да я осъдят за престъпление срещу 4ове4етвото #2gunfire

# 8
  • Неизживени спомени
то такова просто и нагло същество,е толкова безочливо и противно,че не го е срам да заяви пред хората,които краде толкова години,че няма пари.О....... , сигурно няма кеш newsm78 ,то тая гад кои знае къде ги е прикрила

# 9
Абе, и ние сме си виновни, че я търпяхме толкоз мандати. Още преди години си пролича колко е некомпетентна и тъ.а, ама ужасно неграмотно същество! Две приказки не можеше да каже. Още тогава ми стана ясно, че е протеже и че все някой трябва да й плаща мястото, за да седи и да му обслужва интересите. Надали е само онзи бизнесмен от града й, който сега се влачи с нея по следствието. Не може един не знаещ за какво става въпрос човек в много сфери от живота на държавата, който се е нагърбил да управлява същата тази държава, да е ефективен и полезен за нея. Ами, че такива като Мазната освен да се налапат с пари, за чий ще седят на тези постове, като хал хабер си нямат за какво става дума. И след 8 години пак не разбра за какво беше на този пост, не разбра за какво се бореха масите, какви бяха проблемите на децата, на останалите социални групи, но разбра каква кола да си купи - майбаха, кои са най-престижните курорти по Ривиерата, кои са най-модерните чанти и обувки за сезона, въобще разбра какво е да си светска дама в Европата.

# 10
  • Varna
Ей, за сетен път се убеждавам, че 6то ми чувство бачка. Винаги ми е била антипатична тая жена.
Беше преди години като беше за първи път министър. Та бях прочела, на министрите какви коли им раздавали. И нашТЪ убавица надала вой, че нещяла тя да се вози във Хюндай а искала като другите и колеги БМВ да я вози. И туй социалната министърка #2gunfire

# 11
Не я съдят за Могилино, така че не правете поредния миш-маш.

# 12
  • sofia
Не я съдят за Могилино, така че не правете поредния миш-маш.

МНого добре знаем за какво я съдят.

Както и за какво няма да я осъдят #Cussing out

# 13
Там съм, там, казвайте какви са плакатите. Хич не ми обяснявайте миш-маши и тем подобни, народната пара дето е потрошила е бял кахър в сравнение със стотиците детски животи, които е погубила, докато е прибирала народната пара в джоба си, вместо да я даде за децата, за да оцелеят изобщо. Когато си министър на министерство отговарящо и за децата, си отговорен за всеки погубен детски живот, поради твоето престъпно министерстване. Престъпно, защото се е занимавала с лични облаги и да краде пари, вместо да се грижи за децата.

# 14
От комунист очаква ли се нещо друго освен чутовна наглост?!?

Общи условия

Активация на акаунт