Порция за Масларова

• 6 012
  • 102
  •   1
Отговори
# 15
  • sofia
Там съм, там, казвайте какви са плакатите. Хич не ми обяснявайте миш-маши и тем подобни, народната пара дето е потрошила е бял кахър в сравнение със стотиците детски животи, които е погубила, докато е прибирала народната пара в джоба си, вместо да я даде за децата, за да оцелеят изобщо. Когато си министър на министерство отговарящо и за децата, си отговорен за всеки погубен детски живот, поради твоето престъпно министерстване. Престъпно, защото се е занимавала с лични облаги и да краде пари, вместо да се грижи за децата.

Май яхна метлата,а Mr. Green
4акам да ми кажат някакви новини,но за сега нищо не знам.
Но пък,който иска може да помогне ,стига да има достоврени изто4ници Crazy

Дата,4ас,място на заседанията Peace

# 16

Е, нали ни е специална "слабост", Масларова. Няма да мине без мен идеята ти, щеш, не щеш. Laughing

# 17
Аз пък щях да предложа да съберем нужните 50 хиляди за гаранцията.форума е сила!Жал ми стана за нея като прочетох,че си няма пари за гаранция.
Ами тя може да си продаде апартамента в Слънчев ден и даже ще й останат за закуска от затворническата лавка.И за обяд и за вечеря ще й останат,апартаментът е в кокетна сграда,а основите на тази сграда буквално се къпят в морето.Сигурно е забравила за това жилище.Човешко е,то едно ли е да го запомниш.

# 18
Там съм, там, казвайте какви са плакатите. Хич не ми обяснявайте миш-маши и тем подобни, народната пара дето е потрошила е бял кахър в сравнение със стотиците детски животи, които е погубила, докато е прибирала народната пара в джоба си, вместо да я даде за децата, за да оцелеят изобщо. Когато си министър на министерство отговарящо и за децата, си отговорен за всеки погубен детски живот, поради твоето престъпно министерстване. Престъпно, защото се е занимавала с лични облаги и да краде пари, вместо да се грижи за децата.

Май яхна метлата,а Mr. Green
4акам да ми кажат някакви новини,но за сега нищо не знам.
Но пък,който иска може да помогне ,стига да има достоврени изто4ници Crazy

Дата,4ас,място на заседанията Peace

И аз чакам от източник,но ние да се готвим преждевременно,да не стане късно!!!

# 19
Как искам да я осъдят, много искам и Долорес Арсенова да и бъде съседка по килия Twisted Evil. Някои го наричат "политическа метла" и разни други, не ми пука ако ще лопата да е,важното е да се платят грешките пред обществото.

# 20
Масларова да бъде осъдена на глад и мизерия до края на живота си. newsm78
Нищо друго не й пожелавам, макар че ми иде да   341uu

# 21
От комунист очаква ли се нещо друго освен чутовна наглост?!?
Нищо друго не може да се очаква....

# 22
Лъже!Има много пари!Играе някакви игрички!

# 23
  • Абсурдистан
Как искам да я осъдят, много искам и Долорес Арсенова да и бъде съседка по килия Twisted Evil.

Ох, и аз чакама Арсеновата. Ама нея още не са я почнали......

# 24
  • някъде другаде
Тази госпожа е супер нагла. Нямала 50 хиляди. А ми да отиде до Швейцария и да си изтегли от някоя сметка. А за да го направи да и ги даде назаем, някой от бившите и колеги- министри. Пък дано отново станат колеги , но този път в затвора.

# 25
  • София
Казаха ми, че за каквото и да я осъдят, ефективно изтърпяване на присъдата нямало да има, защото била оперирана от рак някога си Confused При цялото ми уважение и съчувствие към раково болните, в случая казвам - язък! Щеше ми се да е жива и здрава, така щеше да й пасне униформата на сливенския... Whistling

# 26
Не се предавайте,все ще измислим нещо...Няма да изпуснем нещата толкова лесно...Мислете!!!От форумаБГ МАМА сме много силни,и не веднъж сме го доказвали...

# 27
Това пък за боледуването от рак беше най-гнусното! Пет години си мълчала, но се сети да го разкаже във всички дамски списания по време на предизборната кампания!  #Cussing out

Специално в нейния случай съм склонна да вярвам на компроматите, че всъщност си е сложила силиконов бюст и е ударила на тънката струна на избирателите по време на кампанията...  Tired

Просто от въпросната госпожа очаквам АБСОЛЮТНО всичко!

# 28
  • Абсурдистан
Специално в нейния случай съм склонна да вярвам на компроматите, че всъщност си е сложила силиконов бюст и е ударила на тънката струна на избирателите по време на кампанията...  Tired
Е това ще бъде гадно.
Не мога да повярвам, че човек може да е склонен на такова нещо.

# 29
Ами добре, защо си е мълчала 5 години и ТОЧНО преди изборите започна да тръби по всички медии колко е злощастна и как е преборила рака?!?

Освен това през всичките тези години сме я гледали наконтена, с бижута, прическа и с мазна усмивка... Не знам това да е характерно за хората, преминаващи курс химиотерапия...  Tired Имала съм доста роднини, боледуващи от рак, никой от тях не ми е изглеждал и наполовина така доволен от живота, както демонстрира г-жа Масларова  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт