Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -3

• 116 584
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
Няма защо. Споделяйте мнения - те ще ни предпазят портфейлите.

# 541
Тони от Фрешактив, Делито са с най-добри цени, ама да вземете да ги заредите, не че нямат, ама е имало период в който имат много-много. Но най-вероятно хората в тая криза не пазарят и затова да са се спрели. Аз съм доволна от тях.
да не останеш с грешно впечатление, не всичките им стоки са от нас. Някои неща са им френски от други доставчици, някои гръцки, някои и сами си внасят. Ние им даваме немските препарати.

# 542
Мен ме интересува да е качествено. Да, имат широка гама от продукти.

# 543
  • Варна
В новата брошура на Билла има прах за пране Персил Голд- 5,120 кг, за 62 пранета -21.90 лв./ във вторник 24 август/ Струва ми се ,че е от немския, в голяма картонена кутия с дръжка. Поне така се вижда от снимката. Мисля в деня на промоцията да отида да проверя дали е немски и дали си струва да се купува. Дано в Билла да започнат да продават немски и австрийсски препарати.

# 544
не е немски, а унгарски. И скоро няма да продават немски прахове в Била.
Но ако пере добре и е евтин има ли значение? Пробвай

# 545
  • Варна
Ами може и да е така. В такъв случай може и да не се купува. Но от снимката в брошурата се вижда , че е с надписи на немски BIG BILLA, и с 32 пранета гратис, а това са обозначенията за промоциите в австрийския сайт на Билла. А ти от къде имаш информация че е унгарски?

# 546
Абе Хора..кажете къде има в Сливен м-н за такива прахове внос? newsm78 Sad

# 547
Ами може и да е така. В такъв случай може и да не се купува. Но от снимката в брошурата се вижда , че е с надписи на немски BIG BILLA, и с 32 пранета гратис, а това са обозначенията за промоциите в австрийския сайт на Билла. А ти от къде имаш информация че е унгарски?

Ами гледах в интернет брошурата, но няма такъв прах. На твоята брошура за кои градове пише, че важи, щото тази от интернет не е за Варна и Бургас.
Май месец в бургаската Билла имаше австрийски Персил в кутия 5 кг за 50 пранета на цена 21,90 лв, после стана към 23 лева докато свърши. На кутията горе на червен фон беше написано Special Edition. Може да е същият. Имаше два вида - за бяло със свежест от Силан и за цветно без свежест от Силан.  Laughing

# 548
Брошурата в сайта е до 19.08 , а тази е нова ат19.08 до 25.08 и сигурно не е качена. Важи за Варна, но не и за Бургас и Персила е 5,125кг. намален от 24,90лв. на 21,90лв. във вторник 24 август.

# 549
  • Бургас
Важи и за Бургас.В ръцете ми е в момента.Това е на последния лист с дневните промоций - тази е за 24.08.2010г.Праха е  Persil GOLD с червн надпис BIG BILLA   32 Waschgange gratis.

# 550
  • Стара Загора
Тони от Фрешактив, Делито са с най-добри цени, ама да вземете да ги заредите, не че нямат, ама е имало период в който имат много-много. Но най-вероятно хората в тая криза не пазарят и затова да са се спрели. Аз съм доволна от тях.
да не останеш с грешно впечатление, не всичките им стоки са от нас. Някои неща са им френски от други доставчици, някои гръцки, някои и сами си внасят. Ние им даваме немските препарати.

Тони от Фрешактив, надявам се да не прозвучи като спам, но точно Дели 68 претендират, че сами внасят немските перилни препарати.
Аз вече не пазарувам от тях, но това е въпрос на личен избор.

# 551
Тони от Фрешактив, надявам се да не прозвучи като спам, но точно Дели 68 претендират, че сами внасят немските перилни препарати.
Аз вече не пазарувам от тях, но това е въпрос на личен избор.

Не подхващам спор - бях написала в поста си, че сами внасят част от препаратите. А друга част купуват от нас и други доставчици. Така че, не заблуждават. Но най-лесно е да обърнеш на превода - там задължително пише вносител, име, адрес. Ние си гарантираме за стоките с нашето име.

# 552
Днес е излязла новата брошура в сайта на Билла. Ето го праха:

Това е 5,120 кг за 64 пранета, което означава, че на пране е 80 грама. Следователно това е концентрацията на немските прахове.

# 553
Нормално ли е :

Днес пуснах пералнята да се чисти с препарат на доктор бекман (в една тема беше обсъждан) на памук 95с.Изведнъж забелязах че пияната е до половината люк.  ooooh!

# 554
Искам и аз да похваля един препарат течен, италиански Lanza за 25 пранета - 9 лева /универсален/. Много съм доволна. Определено повече ми харесва от прахообразния Даш, който си взех. Има чудесен аромат и много добре изпира - засега съм прала само цветни дрехи, но на 40 градуса се изпират супер.

Общи условия

Активация на акаунт