Мартеничка закачи и сладко бебе си гушни! (39)

• 25 333
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Честито момченце на мама Кали!!!Да ви е жив и здрав!  bouquet  bouquet
Анна Мария е страхотна хубавица пу пу !!!Да ви е жива и здрава!!!И аз се разплаках........
Аз за дата си избирам 15-за тогава ми е насрочено секциото а и бати Криси е роден на 15 Simple Smile

# 466
Честита Баба Марта, мами  Hug  Hug  Hug

Ура! Ура! Ура!
Имаме си три бебета от сутринта  newsm44 newsm44 newsm44

Да са живи и здрави малкия Тео на мама Дидка1!!!
Малката принцеса Анна-Мария на мама Маринекс!!!
И малкото мишле на Кали 7!!!

# 467
  • Сред обкръжението
ЧЕСТИТО НА КАЛИ7 И НА ТАТКОТО! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК! ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ! НА КАЛИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Анна Мария е много красива! Ще я взимам за снаха  Mr. Green

Вени  smile3501 Имате пълните шансове да изчакате овнешката дата  Wink

Tasty0703  newsm17 Със сигурност ще си от скорошните мами!

# 468
  • Враца
Нанина newsm17 newsm17 newsm17

# 469
  • ГО
Ехааааа

Да са живи и здрави бебоците на Маринекс и Кали   bouquet  bouquet  bouquet

Аз се завърнах от болницата. Правихме запис на тоновете...малко са хм....
Та, утре сутрин пак на запис.
Беба ту се изтиряше и хлопаше като луда, ту се затишаваше.
Ох, дано всичко е наред.
Иначе докторката като ме видя и ми вика в четвъртък с багажа да съм ходела.
Ще видим утре как ще е.
Стискайте палци, моля Praynig

# 470
Честит малъкк мъж на мама Кали7! Да расте много здраво и весело детенце! На мама бързо възстановяване и на тате наздраве!

Днес покрай хубавото време, само до обед за съжаление, забравих да споделя и за моята среща с най - новия доктор Simple Smile
Всичко с бебка е наред, но докато предните казваха че всеки момент може да тръгне, този Док ми каза, че съм си със същото разкритие, т. 2 см., но шийката ми не е достатъчно готова, а и води си имам и плацентата не е достатъчно узряла.
 Тъй че както давах зор на бебка да излиза, май ще си дочакам датичката  - 10 -ти март. Само се надявам тя да не реши да чака рождения ден на татко си - 18,03, /този ден си избирам аз, за да видим каква ще ние годината/.

# 471
Маринексче, днес в клиниката попитах за Вас една от акушерките и тя каза, че всичко е минало много добре. Пожелавам ти бързо възстановяване и най-хубавите моменти с така желаната и дълго чакана малка принцеса Анна-Мария!!!  Hug   bouquet  Hug

Аз днес пак постоях бая в клиниката, защото тоновете дори в 12:30 на обяд бяха на спящо бебе  Wink Та трябваше да се разхождам / направих две обиколки почти на подскоци около клиниката/ и после пак на запис  Mr. Green Пак два часа до като се събуди бебчо.
И сега най-странното, което се случи - този път излезе, че бебчо даже е отслабнал... Какво го мери док не знам, но каза, че е с 50 гр. по-малко от миналата седмица  newsm78 Което супер много ме озадачи, нея също. Но не беше застанал хубаво за мерене - показваше си дупето... Иначе всичко друго си ни е наред. В четвъртък пак съм на преглед, за да ме видят и с другия доктор, с който ще бъдат екип на секциото. И мен като ме нападнаха после едни мисли - дали може наистина бебчо да не е пораснал... ooooh! Притесних се много. Явно лекарката ми ме усети, защото каза, че не е успяла да измери хубаво коремчето и в четвъртък пак ще го видим... Ох, тези измервания май вярно са много имагинерни  Rolling Eyes
Стиснати палчета за всички мами, от които чакаме новини!!!
 Hug  Hug  Hug на всички!!!

# 472
ЧЕСТИТО НА КАЛИ7, ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЧЕ, НАЗДРАВЕ НА ТАТКОТО!
НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
!   bouquet  bouquet  bouquet

# 473
Ения добре дошла!!!  Hug  bouquet  Hug
Ще чакаме снимчици на бебе Краси  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Ти почивай и събирай сили, мила!!! Да знаеш, че в моите очи си ГЕРОЙ!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Анна-Мария наистина е много сладко бебе  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Пу-пу поакали я кокошките!

# 474
  • Сред обкръжението
Дари Имай предвид все пак, че тези измервания са много приблизителни! Все едно аз да те меря колко тежиш по снимка! Недей да се притесняваш!

# 475
Дари, а добре ли се храниш? Наистина е възможно бебче да е застанал така, че да не го е измерила много точно. Другото за тоновете... мен миналия път ме накраха да изпия 1,5 литра вода на тонове... явно по някакъв начин обезводняването се отразява на тоновете... пиеш ли достатъчно вода?

# 476
НаНина, Antoniya The One  Hug Hug Hug

Анна-Мария я видях! Какво е увито бонбонче, много сладка!   ylinfant

Кали7 & Таткото, честито бебченце и на вас, да ви е живо и здраво, много да ви радва! И двамата да се възстановявате бързичко - мама от раждането, а тати от...  Drunk

# 477
Честито на:
Анна-Мария (2990 г, 49 см) на мама marinex (термин 17.03.)

момченце (3570 г, 48 см) на мама kali 7 (термин 17.03.

Да са живи здрави и майките и бебковците.

darida Я по спокойно това че бебчето е поспаливо нищо не значи а и в много случай в деветия месец не неддават и без това им е достатъчно тясно там вътре. А и тези измервания с видеозона всички казват че не са толкова миродавни защото са един вид математически интерпретации.

# 478
НаНина  Hug
Tink  Hug доста добре си хапвам  Embarassed даже повечко, отколкото трябва... то си ми личи  Embarassed И пия много вода - може би даже прекалено - стигнала съм почти 5 л. на ден... Една туба от 10 л. минерална вода за два дни и малко си я изпивам  Embarassed

# 479
Дари, според мен щом правиш всичко както трябва - не гладуваш, пиеш си водата, няма какво да се притесняваш. Не е със сантиметър и на кантар да са мерили бебче Любо. Всичко ще е наред!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт