Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои идеи за забавление, които се предлагат във форума, докато чакаме бебето?
Какви са някои от поздравленията и пожеланията, изразени във форума към майките на новородените?
Какви са някои от препоръките и съветите, споделени във форума, свързани с бременността и раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои идеи за забавление, които се предлагат във форума, докато чакаме бебето?
-
Какви са някои от поздравленията и пожеланията, изразени във форума към майките на новородените?
-
Какви са някои от препоръките и съветите, споделени във форума, свързани с бременността и раждането?
-
Какво е значението на термините „мартенска рибка“ и „фелтфебел“ в контекста на публикациите?
-
Какво означава „джапанките“ в контекста на публикациите?
Имате пълните шансове да изчакате овнешката дата 
Със сигурност ще си от скорошните мами!
Което супер много ме озадачи, нея също. Но не беше застанал хубаво за мерене - показваше си дупето... Иначе всичко друго си ни е наред. В четвъртък пак съм на преглед, за да ме видят и с другия доктор, с който ще бъдат екип на секциото. И мен като ме нападнаха после едни мисли - дали може наистина бебчо да не е пораснал...
Притесних се много. Явно лекарката ми ме усети, защото каза, че не е успяла да измери хубаво коремчето и в четвъртък пак ще го видим... Ох, тези измервания май вярно са много имагинерни