Мартенската ни тайфа - стана вече на 1!!!

• 27 503
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Слънце,съжалявам за загубата ти! Sad

# 706
Слънце, моите съболезнования  Hug
Зеленко, ега си лошата новина. Е как очакват така да ни стимулират да раждаме  newsm78

# 707
  • София
Зеленко, аз на днешните управляващи малко не им вярвам вече, докато не го видя прието, подписано и т.н каквото се прави. Че и тогава не е сигурно дали няма да го отменят. Та да не се косим от сега.
Иначе, благодаря, че попита за яслата - за сега добре върви, но е рано да се каже още.

Слънце,  Hug бъди силна.

# 708
Честит рожден ден на сладуркото Тео. Специални поздрави за него от Дани. Да е жив и здрав и много да радва мама и тати. Честито Мони, весел празник и нацелувай малкия мъж. Hug Много играчки пазаруваш, а не се включваш нищо да покажеш Laughing

Честит първи рожден ден и на порастналите днес  Марти и Стилян, да растат живи и здрави, палави и усмихнати деца.

Честито и на рожденниците от тези дни, на новите пешеходци и на всички, които са имали повод.От приготовления за утрешния ни празник нямам много време за форума, но дано успея да вляза да ви почерпя.

Слънце, приеми и моите съболезнования за баща ти. Дано е на по-хубаво място и бди над вас.

# 709
  • Костинброд
Честит рожден ден на Тео,Марти и Стилиян-щастливо и безгрижно детство.Весел празник на родителите.Честито и на мъжа на Даниелка.

Слънце искренни съболезнования за загубата ти.Дано БОГ даде покой на душата му,а на теб много сили newsm17 Flowers Rose Flowers Rose

# 710
Слънцето са пристигнали! Praynig Hug

# 711
  • София
Хайде и тук да поздравя днешните рожденици

Честит рожден ден на нашия приятел МАРТИ, честито и на другите двама кавалери - Тео и Стилиян. Да са много здрави и усмихнати, да растат безгрижни и весели!

Днес бяхме на рожден ден на Марти и беше мноооого приятно. Мислех да пиша повече, но след тъжната новина от Слънцето ...

Слънце, моите най-искрени съболезнования

# 712
  • София
Слънце, какво да кажа... Мир и светлина на душата му!

# 713
  • София
 Честит рожден ден на Марти, специално, на Тео и на Стилиян!!!
  Слънце, мир на праха му Flowers Rose Flowers Rose

# 714
  • София - Рим и обратно
Добре, че поне са пристигнали благополучно Rolling Eyes

Наистина ли има бум на болни от морбили в София???? Shocked

# 715
Кафе с мед, май наистина има епидемия от морбили и в София!
http://www.econ.bg/news/article176935/epidemiya_ot_morbili_se_ra … aselenie_v_sofiya

# 716
  • Варна
Честит Рожден ден на Марти, Тео и Стилиян! Да растат здрави и щастливи.

Слънце, искрени съболезнования за загубата ти!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  Дръж се!

За техниката "зъб за зъб" ми се струва, че при нас поне няма да сработи. Опитвала съм ( по-скоро неволно), но аз й дръпвам рязко ръката или пляскам толкова леко, че тя го приема за игра и ефектът е обратен. А по-силно не ми се пляска май. Виж, обяснението, че ме боли така или че това не може, защото е опасно за нея и ще се нарани май започнаха да "хващат". Като че ли се посъкратиха и пристъпите. Доста е важно според мен да сдържим реакцията си - в смисъл, че предизвиквайки остра реакция, те се мотивират, става им интересно. Затова се опитвам да не "подскачам" и т.н., а да се отдръпна, да й махна ръката или със съвсем равен тон да й говоря, според случая. Това е горе-долу пак от "Изкуството ...." И мисля, че все още трябва да се опитваме да им отклоним вниманието с нещо друго, малко по-нататък ще разбират повече от обясненията ни и ще  прилагаме други техники.

Гери, то от варненки само ти и аз май се вясваме, и Ивема от време на време. Но иначе супер, хайде да се видим. Ще го уговорим по други канали Wink

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 01:48 от Бухтa

# 717
  • гр.Плевен
Честит рожден ден на Мартин, Стилиян и Теодор! Да са здрави и щастливи!

Слънце, съболезнования и мир на праха на татко ти! Flowers Rose Flowers Rose

# 718
  • София
Слънце, моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose
 Hug

# 719
Слънце, моите искрени съболезнования! Такова нещо е винаги не навреме...

Честит рожден ден на днешните рожденници (докато още не е свършил денят)! Да са здрави момчета, свестни мъже и обичани хора!

Успокоих се, че не само моето диване е агресивно! Как ми се кара, когато не стане на неговото!!! Напъва се и ми крещи, като ме гледа в очите. И, естествено, "НЕ" не помага! А с хапането вече съм се отчаяла. Поне само мен хапе (и веднъж баща си), но като стисне зъбките и дърпа с глава все едно иска да отхапе! Веднъж не издържах и аз го ухапах лекичко, което предизвика ... смях (Бях се сетила за един от съветите на д-р Спок - "ако вашето бебе Ви ухапе, ухапете го и Вие"). Окаоза се, че се впечатлява само, ако започна да "плача" на глас и правя неговата обидена физиономия.

И аз мислех да пиша още, но всичко ми се изтри от главата и все за Слънцето се сещам. Още веднъж, много съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт