и си имаме
34
и 37

Най-едра мадама -Мартина на слънчоглед (4550 гр.)
Най - висок мъж - Радослав на Белла (55 см.)
Най - висока мадама -Магдалена на lanselota (55 см.)
Най - подранило бебе - Биляна на TaniaR( 75 дни преди термин)
Най - закъсняло бебе - Калия на stasi8510 (12 дни след термин)
Най-често срещано мъжко име - Борис, Теодор
Най-често срещано женско име - Мария, Симона, Дария, Адриана
Ден, с най-голям бебевалеж - 13 и 16 март
Най - много момичета са родени на дата-16.03 (6 момичета)
Най - много момчета са родени на дата- 5.03, 12.03,13.03 (по 4 момчета)
Най-точна мама(бебе, родено на термин)-Георги на Ronja77
Първо зъбче-Лора на sia-на 4 месеца и 3 седм.

11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,
21,22,23,24, 25 ,26, 27,28,29,30,
31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,
41,42,43,44,

Мартенчето стана на една-ура,ура,ура.

maria_d - мама на ангелче
Danielkka – мама на ангелче

marussia - мама на ангелче
Бъдете благословени и със свидни рожби пак дарени!!!

Ама тя проходи преди 3 дена, а вече иска да тича - ми не става

, ама... все някога ще трябва да се разделим за няколко дни. 

Аз да споделя, че миналата седмица след два поредни дни с около 39Т, изчезна така, както се беше появила - изведнъж. Зъби няма, но това ще да е причината. После имаше малко сополки, колкото да му тече нослето. Не съм правила никакви интервенции, изчезнаха и те след няколко дни. На 2-3 ден се появи и лека кашлица, която малко ме озадачи - дали не са слезли сополките и заради тях да кашля или е регулярното - от лигите, които гълта, постоянно се дави. особено сутрин, вечер и след хранене. Покашля няколко дни, но си мина от само себе си. Нищо не съм давала. Мисълта ми е, че понякога всички симптмоми изчезват тогава, когато организма се пребори с причината. Аз не съм привърженик на лекарствата по принцип. Може понякога даже до крайност да го докарвам, но върху себе си съм изпитала ангина, фарингит, ларингит и бронхит - оправяла съм се без абсолютно никакви лекарства. Естествено много по-дълго, но май по-ефективно. От бронхита (преди 3-4г) след това само грип веднъж ме е хващал. Но то си е вирус все пак. По-ралично е. Така, че дано вашата ангина мине по-лекичко. Аз като малко всеки месец бях с ангина (дано това не е вашия случай), но имам чуствстото, че един вид съм станала устойчива към този вид заболяване и от малка не съм боледувала от нея. Както и да е. Малко се улях с обясненията. Ще прощавате!